thory Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Γεια χαρα σε ολους.Πριν απο λιγο εκανα format ρε παιδια,εχω 2 εσωτερικους σκληρους τον C που εκανα και το format και τον D που εχω μεσα ολα τα αρχεια μου.Τα windows τα βαλα πανω στον C και τωρα που τελειωσε το format παω να ανοιξω τον D και μου λεει : Η δισκετα στη μοναδα δισκου D δεν ειναι διαμορφωμενη.Θελετε να τη διαμορφωσετε τωρα? Τι να κανω? Εγω τον D δεν τον πειραξα καθολου.
LeoNaXe Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 στη διάρκεια του φορμάτ εκεί που επιλέγεις σε ποιο δίσκο να φορτώσεις τα windows και επιλέγεις πρώτα να κάνει διαμόρφωση, άμα το έχεις κάνει κατά λάθος και στον άλλον σκληρό για αυτό σου βγάζει αυτό το μήνυμα, τώρα αυτό δεν ξέρω εγώ πώς θα το επιδιορθώσεις αλλά μάλλον με το link που σου έστειλε ο washcloud πρέπει να γίνετε
thory Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Οχι οχι διαμορφωση εκανα μονο στον C τον D που εχω τα αρχεια μου δεν τον πειραξα καθολου. Τεσπα θα κοιταξω προσεκτικα το link που εδωσε ο φιλος και θα σας πω. Τωρα προεκυψε αλλο προβλημα,οπως ειπα εχω 2 σκληρους που ο καθενας ειναι 350gb αλλα για καποιο λογο τον C μου τον εμφανιζει μολις 127gb..:S Γιατι το κανει αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.