Hamurabi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Καλησπερα παιδια. ψαχνω ενα προγραμμα μουσικης που βνα του βαζω μια λιστ με μπ3 και να μου κανει automix. σαν το virtual dj αλλα πολυ πιο απλο. το μονο που θελω ειναι να κανει automix. thanks
xxMR.GeForcedxx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 To πιο απλο απο ολα τα προγραμματα ειναι το΄virtual dj.Καλυτερα να κατσεις να μα8εις στο virtual dj παρα σε Τρακτορ και αλλα που ειναι δισαναγνωστα και πολυπλοκα
Hamurabi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 επειδη το θελω για μεθαυριο που αραβωνιαζομαι, δηλαδη επειγομαιιιι, μπορει κανεις να μου λυσει 2 αποριες στο virtualdj? 1)εχω μια λιστα με τραγουδια σενα φακελο. και ταχω αριθμημενα π.χ. 01. αννα βιση - ταδε 02. στελιοσ ροκκος - ταδε οταν τα βαζω ολα αυτα στο virtual dj δε μου τα βγαζει στη σειρα συμφωνα με τους αριθμους που τους εχω βαλει.διορθωνεται αυτο; 2)που στα κομματια ειναι το "automix" στην καινουργια εκδοση;;; παλια θυμαμαι ητανε ενα απλο κουμπακι
_Anonymous_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 1) Πιαστα απο πανω αριστερα και καντα drag-drop στο κατω δεξι μαυρο παραθυρο του προγραμματος 2) Και τωρα ενα απλο κουμπακι ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.