RottenLungs Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δεν έχετε βαρεθεί... Εγω παρακολουθώ το συγκεκριμένο θέμα απο την αρχή και αν παρατηρήσετε σε κάθε σελίδα οι ίδιοι λέτε τα ίδια και τα ίδια κάνοντας έναν αγώνα δρόμου για το ποιος θα βγεί σωστός και ποιος όχι. Ο καθένας έχει την άποψη του και ο καθένας ακουθεί τις πρακτικές του, τώρα αν ο ένας θέλει να το ανοίγει το πακέτο, ας το ανοίγει και αν ο courier βρεί τον μπελά του, ας τον βρεί (αυτό θα φταίει ούτες η άλλος). Επίσης πολλοί απο εσάς σκέφτονται καθαρά εγωϊστικά και μπαίνουν στην θέση μόνο του παραλήπτη, συγνώμη αλλα πρέπει να μπαίνεται και στην θέση του αποστολέα επίσης. Δεν θα σου μιλήσω για τους κανόνες, αλλα για την δική μου λογική. Εγώ πχ. σήμερα έστειλα μια οθόνη και ώσπου να υπογράψει ο παραλήπτης δεν γουστάρω να ανοίξει το πακέτο γιατι απο την στιγμή που δεν έχει υπογράψει το προϊόν είναι ακόμα δικό μου. Εσύ θα άφηνες έναν ξένο να κρατάει την οθόνη σου στον αέρα;;;; ΟΧΙ γιατι αν την γρατζουνίσει καθώς θα την ανοίγει με το κοπίδι, αν του γλιστρίσει, αν αν αν αν.... Και ο courier να βρεί τον μπεκά του εμένα τι με νοιάζει, εμένα ώς αποστολέα θα με νοιάζει οτι δεν πήρα τα λεφτά μου και οτι μου γυρίσανε το προϊόν μου σε χειρότερη κατάσταση απο αυτήν που έφυγε. Για να βάλεις εγγύηση στο προϊόν που στέλνει πρέπει να σκάσει το 30% των λεφτών που ασφαλίζεις. Δηλαδή κάνει 300 Euro σκάς 90 Εuro, δηλαδή άντε γειά!!!
washcloud Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Παληκάρι, δεν ξέρω ποιούς εννοείς ότι προσπαθούν να βγουν σωστοί/λένε τα δικά τους/την άποψή τους - ΕΓΩ μια φορά έχω γράψει και (ξαναματαγράψει, ναι) τί ισχύει για να ξέρει κανείς τί πρέπει να περιμένει όσον αφορά τα δικαιώματά του.
Ather Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Για να βάλεις εγγύηση στο προϊόν που στέλνει πρέπει να σκάσει το 30% των λεφτών που ασφαλίζεις. Δηλαδή κάνει 300 Euro σκάς 90 Εuro, δηλαδή άντε γειά!!! 30%!!!! Ε, φανταστικέ ταχυδρόμε!
petsoukos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Να ξέρετε πάντως ότι επιτρέπετε να ανοίξετε! Τουλάχιστον στην ACS. Έχω κάνει 3 παραλαβές από τότε που το ξεκίνησα το θέμα και στις 3 άνοιξα το πακέτο/δέμα χωρίς κανένα πρόβλημα και υπό την επίβλεψη της κοπέλας στο ταμείο.
aikat90 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ πριν λίγο παρέλαβα ένα δέμα από παραγγελία μεσω ebay από την ACS και δυστυχώς το ρολόι που έπρεπε να υπάρχει μέσα δεν υπάρχει!!!! Δεν ξέρω εάν τελικά πάρω τα χρήματα τα μου πίσω και ποιος έκανε τη λαμογιά. 190€ η αξία του ρολογιού.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Μακρία απο Ebay παίδες. Τα θέλατε και τα παθαίνετε μου φαίνεται.Μακρία απο ebay.Ποτέ δε ξέρεις τι θα συμβει απο κει
The_Judas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Θέλει πολύ προσοχή στο ebay, πρέπει πάντα να ψάχνουμε για αξιόπιστους πωλητές και να πληρώνουμε μέσω paypal. Προσωπικά δεν αγοράζω ποτέ πράγματα μεγάλης αξίας από εκεί. Αναλώσιμα-γκατζετάκια κυρίως, αν και ακόμη και αυτά πολλές φορές έχουν αποδειχτεί χαμηλής ποιότητας και το σκέφτομαι αρκετά ακόμη και όταν κοστίζουν 2-3 ευρώ... Πάντως στο αγγλικό ebay που χρησιμοποιώ συνήθως υπάρχουν αρκετοί καλοί πωλητές.
aikat90 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Θέλει πολύ προσοχή στο ebay, πρέπει πάντα να ψάχνουμε για αξιόπιστους πωλητές και να πληρώνουμε μέσω paypal. Προσωπικά δεν αγοράζω ποτέ πράγματα μεγάλης αξίας από εκεί. Αναλώσιμα-γκατζετάκια κυρίως, αν και ακόμη και αυτά πολλές φορές έχουν αποδειχτεί χαμηλής ποιότητας και το σκέφτομαι αρκετά ακόμη και όταν κοστίζουν 2-3 ευρώ... Πάντως στο αγγλικό ebay που χρησιμοποιώ συνήθως υπάρχουν αρκετοί καλοί πωλητές. ο συγκεκριμένος πολητής έχει πολύ καλή αξιολόγηση (99,7 στους 20 χιλιάδες)
sabpaxa Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 ο συγκεκριμένος πολητής έχει πολύ καλή αξιολόγηση (99,7 στους 20 χιλιάδες)ο κουριερ ομως....,θα αλωνιζει τις γιορτες με τζαμπε,μουρικο,ρολογακι ντροπη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα