Προς το περιεχόμενο

Αγορά new PC{γνώμες}

Achilleas007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν και με linux θα εχεις προβληματα με την ati

με Linux δεν πολυασχολουμαι, αλλα δεν εχει αντιμετωπισθει αυτο το προβλημα με τον νεο kernel?

---------- Προσθήκη στις 16:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:48 ----------

οχι, υπερεκτιμημενη καρτα, ελαχιστα καλυτερες επιδοσεις απο την 5770...χωρις να θελω να υποτιμησω το συστημα που εφτιαξες εσυ, ειναι πολυ προτιμοτερο να σκασεις 1250 € σε συστημα με 5850 παρα σε συστημα με 5770

Δημοσ.
με Linux δεν πολυασχολουμαι, αλλα δεν εχει αντιμετωπισθει αυτο το προβλημα με τον νεο kernel?

Ουτε εγω πολυασχολουμαι αλλα μια φορα ειχα δοκιμασει ubuntu σε ενα παιδι και ειχε προβληματα με ati.Και γενικα δεν εχω ακουσει τα καλυτερα.Αν καποιος αλλος γνωριζει καλυτερα ας με διορθωσει

---------- Προσθήκη στις 15:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:53 ----------

Η 5850 τι σε πηραζει που ειναι ακριβη????Αφου μεσα στο οριο που εχεις θεσει ειναι.Δηλαδη προτιμας να παρεις ενα κατωτερο(σε παιχνιδια) συστημα ενω με ιδια λεφτα περνεις ανωτερο?

Δημοσ.
Ουτε εγω πολυασχολουμαι αλλα μια φορα ειχα δοκιμασει ubuntu σε ενα παιδι και ειχε προβληματα με ati.Και γενικα δεν εχω ακουσει τα καλυτερα.Αν καποιος αλλος γνωριζει καλυτερα ας με διορθωσει

---------- Προσθήκη στις 15:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:53 ----------

Η 5850 τι σε πηραζει που ειναι ακριβη????Αφου μεσα στο οριο που εχεις θεσει ειναι.Δηλαδη προτιμας να παρεις ενα κατωτερο(σε παιχνιδια) συστημα ενω με ιδια λεφτα περνεις ανωτερο?

με βάση αυτά που θέλω να έχει το συστημα, προσθέτωντας την 5850 υπερβαίνει το οριο

Δημοσ.

Φίλε Αχιλλέα έχεις όρεξη να δεις μία σύνθεση απο διαφορετικά καταστήματα στο budget που έθεσες?Η θέλεις αποκλειστικά απο το πλαίσιο?

Επίσης γιατι να πας στον amd 965 και οχι στο 955 ο οποίος σε λιγότερο απο ένα λεπτό γίνεται ίδιος σε επιδόσεις με τον 965?Και κοστίζει και καμια 40αρια ευρω πιο κάτω απο άλλο κατάστημα?

Δημοσ.
Φίλε Αχιλλέα έχεις όρεξη να δεις μία σύνθεση απο διαφορετικά καταστήματα στο budget που έθεσες?Η θέλεις αποκλειστικά απο το πλαίσιο?

απο το plaisio θέλω αποκλειστικά.

Δημοσ.
...και ο λογος?

Γιατι ειναι επεξεργαστης χυμα χωρις το κουτι του και οποιαδηποτε προστασια αυτο εδινε καθως και το βασικοτερο.Με αυτα που εχω ακουσει-ζησει με το e-shop οχι μονο try αλλα ουτε επεξεργαστη σε θωρακισμενο κουτι δεν θα επερνα:-)

---------- Προσθήκη στις 16:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:07 ----------

Επίσης γιατι να πας στον amd 965 και οχι στο 955 ο οποίος σε λιγότερο απο ένα λεπτό γίνεται ίδιος σε επιδόσεις με τον 965?Και κοστίζει και καμια 40αρια ευρω πιο κάτω απο άλλο κατάστημα?

Εφυγε απο το πλαισιο ο 955....κριμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...