Προς το περιεχόμενο

Αγορά new PC{γνώμες}

Achilleas007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
απο το plaisio θέλω αποκλειστικά.

Μπορείς να μου εξηγήσεις τον λογο οταν με τα ίδια χρήματα που διαθέτεις αγοράζεις κατι πολύ μα πολύ καλύτερο?

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατι ειναι επεξεργαστης χυμα χωρις το κουτι του και οποιαδηποτε προστασια αυτο εδινε καθως και το βασικοτερο.Με αυτα που εχω ακουσει-ζησει με το e-shop οχι μονο try αλλα ουτε επεξεργαστη σε θωρακισμενο κουτι δεν θα επερνα:-)

ναι το ηξερα αυτο αλλο εννουσα, απο πλευρας εμπειριας...ισως να επεσες σε λαθος μαγαζια, εχω δει και εχω φτιαξει συστηματα με tray cpu απο 2 συγκεκριμενα μαγαζια eshop και δεν ειχα ποτε προβληματα

Δημοσ.
190€ είναι πολλά .Σε αυτά τα λεφτά πάρε τον x6 1055 που θα τον πας και άνετα 4ghz .

Φιλε μου δεν θέλω να παω σε χ6 ακομα.ειναι νωρίς πιστεύω.

*Παιδια σας ευχαριστω πολύ για την βοήθεια σας.

Δημοσ.

*Παιδια σας ευχαριστω πολύ για την βοήθεια σας.

Αν σκοπεύεις να κάνεις oc είναι κουλό να μην πας στον x6

Δημοσ.

και δεν υπαρχει και λογος να πας σε x6, απο τη στιγμη που η πιο βαρια εφαρμογη που θα τρεχεις ειναι τα παιχνιδια

Δημοσ.
ναι το ηξερα αυτο αλλο εννουσα, απο πλευρας εμπειριας...ισως να επεσες σε λαθος μαγαζια, εχω δει και εχω φτιαξει συστηματα με tray cpu απο 2 συγκεκριμενα μαγαζια eshop και δεν ειχα ποτε προβληματα

Δεν εχω εμπειρια σε tray γιατι ποτε δεν μου καθοντουσαν σαν αγορα.Παντως ξερω ατομο που την εχει πατησει με tray.Οσο να ναι παντως λιγο ρισκο το παιρνεις με την αγορα tray επεξεργαστη.

Τελικα τι αποφασισες να αγορασεις Achilleas007?

Δημοσ.
Μπορείς να μου εξηγήσεις τον λογο οταν με τα ίδια χρήματα που διαθέτεις αγοράζεις κατι πολύ μα πολύ καλύτερο?

Διαλέγω να αγοράσω απο το plaisio λόγο των σχολιων που εχω ακούσει για το καταστημα αυτό

Δημοσ.
και δεν υπαρχει και λογος να πας σε x6, απο τη στιγμη που η πιο βαρια εφαρμογη ειναι τα παιχνιδια

Αν είναι έτσι πάει στον x2 555 .Ξαναλέω στα ίδια λεφτά 965 με 4hz overclockability και 1055 πάλι με 4ghz ακόμα πιο εύκολα και με πολύ καλύτερες θερμοκρασίες ..Συνεχίζεις να μη βλέπεις το λόγο ?

Δημοσ.
Στα ιδια δεν ανεβαινει με τον x4????

Έχεις όμως 2 πυρήνες επιπλέον και πολύ καλύτερες θερμοκρασίες ..

Όταν σου λένε ότι 2 πράγματα έχουν την ίδια τιμή ,αλλά το ένα είναι καλύτερο και εσύ λες δε μου χρειάζεται τότε τι να πω ακόμα .

Δημοσ.
Αν είναι έτσι πάει στον x2 555 .Ξαναλέω στα ίδια λεφτά 965 με 4hz overclockability και 1055 πάλι με 4ghz ακόμα πιο εύκολα και με πολύ καλύτερες θερμοκρασίες ..Συνεχίζεις να μη βλέπεις το λόγο ?

οχι, γιατι:

1)καταρχας στα παιχνιδια πρωτο λογο εχει η καρτα γραφικων

2)στο πεδιο της cpu, πρωταρχικο ρολο παιζει η συχνοτητα και οχι ο αριθμος των πυρηνων(οταν μιλαμε για παιχνιδια)

3)δεν προκειται να δεις καμια διαφορα

+

ο 965/955 εχει ξεκλειδωτο multi, οποτε πιο "ξεκουραστο" ο/c

Δημοσ.
οχι, γιατι:

1)καταρχας στα παιχνιδια πρωτο λογο εχει η καρτα γραφικων

2)στο πεδιο της cpu, πρωταρχικο ρολο παιζει η συχνοτητα και οχι ο αριθμος των πυρηνων

3)δεν προκειται να δεις καμια διαφορα

Διαβάζεις πιο πάνω που λέω ΑΝ σκοπεύεις να ασχοληθείς με oc ?

1)Τι μου λες?

2)Ναι ? Παντού ?

3)Καλός οι κακός σε ένα pc δεν παίζεις μόνο παιχνίδια .

Εσύ χάνεις που δε θες να προτιμήσεις διαφορετικά μαγαζιά .

Χοντρικά χάνεις μια οθόνη με καλύτερο panel πολύ φθηνότερο επεξεργαστή ,μνήμες ,τροφοδοτικό ,περιφερειακά και μια 5850

Δημοσ.
Διαβάζεις πιο πάνω που λέω ΑΝ σκοπεύεις να ασχοληθείς με oc ?

1)Τι μου λες?

2)Ναι ? Παντού ?

3)Καλός οι κακός σε ένα pc δεν παίζεις μόνο παιχνίδια .

κοιτα εγω δεν μιλαω γενικα, αλλα με βαση αυτα που θελει ο Achilleas007....

φιλικα παντα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...