Προς το περιεχόμενο

Αγορά new PC{γνώμες}

Achilleas007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο οτι σου ειπαμε αλλαξες μονο το τροφοδοτικο και το dvdrw?:lol:

Για εμενα η 5830 δεν αξιζει.Σου προτεινω το συστημα του uncle_sam με την 5850 απλα βαλε το κουτι που σου αρεσει.

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Απο οτι σου ειπαμε αλλαξες μονο το τροφοδοτικο και το dvdrw?:lol:

Για εμενα η 5830 δεν αξιζει.Σου προτεινω το συστημα του uncle_sam με την 5850 απλα βαλε το κουτι που σου αρεσει.

...στο βροντο μιλαω:lol::lol::P

Δημοσ.

Ενταξει πες τον 6πυρηνο δεν τον θες γιατι αυτην την εποχη τουλαχιστον δεν θα δεις καμια ουσιαστικη διαφορα με τον x4.Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βαζεις την 5850?Αφου σου βγαινουν τα λεφτα

Δημοσ.

τελικα θα παρω την συνθεση του uncle sam επειδη ολοι σας αυτή μου προτείνεται, με την διαφορα οτι θα του αλλάξω case.uncle sam απ' οτι βλέπω υδροψυξη μου προτείνεις???

Δημοσ.

Ναι υδροψηξη σου εχει βαλει.Αμα δεν σε παιρνει οικονομικα κοψε απο αυτην και βαλε καμια αεροψυξη.Αν και οπως τα υπολογιζω μαζι με το haf οριακα σου βγαινει στα 1300

Δημοσ.
τελικα θα παρω την συνθεση του uncle sam επειδη ολοι αυτή μου προτείνεται, με την διαφορα οτι θα του αλλάξω case.uncle sam απ' οτι βλέπω υδροψυξη του έχεις βάλει???

ναι, εναλακτικα μπορεις να παρεις την Prolimatech Megahalems Rev.2 CPU Cooler με δυο ανεμιστηρες Nexus Real Silent Series Case Fan (120MM, Black/White, D12SL-12 BW) σε push/pull

Δημοσ.
ναι, εναλακτικα μπορεις να παρεις την Prolimatech Megahalems Rev.2 CPU Cooler με δυο ανεμιστηρες Nexus Real Silent Series Case Fan (120MM, Black/White, D12SL-12 BW) σε push/pull

επειδή ξέρω πολύ λίγα για ην υδρόψυξη ,θα ήθελα να μου πείτε τι υγρα και αλλα διάφορα θα χρειαστώ

Δημοσ.

case:COOLERMASTER RC-932-KKN1-GP HAF BLACK 112.12€ στο πλαισιο 138€(ακριβώς το ίδιο με αυτό που έχεις επιλέξει απλα λείπουν οι δράκοι :P )

Τροφοδοτικό:CORSAIR CMPSU-550VX 550W 75,91€ στο πλαισιο 96€

Επεξεργαστής:AMD Phenom II X4 955 Black Edition 142,30€ στο πλαισιο ο 965 184€(επαναλαμβάνω ο 955 γίνεται σε ενα λεπτο αντιστοιχος με τον 965 οποότε σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογείται διαφορα 42€)

Μητρική:GIGABYTE GA-890GPA-UD3H 125,90€ με υποστήριξη των εξαπυρηνων με sata 3,e-sata,usb 3.0 στο πλαισιο 144€

Μνήμη ram:G.Skill F3-12800CL7D-4GBECO - Μνήμη - 4 GB 110.55€ στα 1600mhz και με timings 7-8-7-24

Kάρτα γραφικών:ATI Radeon HD5850 AvP 1GB DDR5 255€ οταν η 5830 κοστίζει στο πλαισιο 240€(εννοειται οτι συγκριση μεταξύ των δυο δεν υφίσταται)

Σκληρός δίσκος:Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 1TB HDD 66,03€ οταν στο πλαισιο κοστίζει 82,30€

ΟPtical drive:Asus 24B1ST DVD-RW 22€

Οθόνη:Dell Ultrasharp U2311H 23 235€(εννοειται οτι είναι πολύ ανώτερη συγκριτικά με την LG που διάλεξες

Πληκτρολόγιο:Microsoft Sidewinder X6 31,41€ οταν στο πλαισιο κοστίζει 72,10€

Ποντίκι:Logitech mouse Wired laser G500 48.69€ οταν στο πλαισιο κοστίζει 60€(και είναι ίσως ενα απο τα καλύτερα Gaming mouse)

Συνολικό κόστος:1224€(το μονο που λείπει απο την σύνθεση είναι η ψύκτρα,το σίγουρο όμως είναι οτι είναι μια πολύ καλύτερη σύνθεση σε σχέση με όσα σκέφτεσαι να αγοράσεις)

Δημοσ.

Πρότεινε του από που να πάρει και το bracket για am3 μην τυχών και πάρει την proli και δε μπορεί να τη βάλει ..Μετά εσύ θα πας του τη βάλεις ?

Υ.Γ Και εννοείται πως η σύνθεση του drop είναι ανώτερη από οποιαδήποτε άλλη . Κάτι τέτοιο ήθελα να σου δείξω αλλά έβλεπα να αλλάζεις γνώμη για τις επιλογές σου .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...