Προς το περιεχόμενο

Αγορά new PC{γνώμες}

Achilleas007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πρότεινε του από που να πάρει και το bracket για am3 μην τυχών και πάρει την proli και δε μπορεί να τη βάλει ..Μετά εσύ θα πας του τη βάλεις ?

πολυ ευχαριστως να του την βαλω εγω, αλλα στο Πλαισιο δεν θα εχουν προβλημα οπως δεν ειχα και εγω:-)

Δημοσ.
την συνθεση του uncle sam επέλεξα μαγκες.αυριο θα γινει η παραγγελία.

(αν δεν αλλαξεις γνωμη) σε καλη μερια...πες μας και τις εντυπωσεις σου οταν τον παρεις!;)

Δημοσ.
την συνθεση του uncle sam επέλεξα μαγκες.αυριο θα γινει η παραγγελία.

Mάλλον δεν έριξες ούτε μια ματιά στην σύνθεση που σου ετοίμασα....(ούτε καν στις διαφορές τιμών για ΙΔΙΑ ακριβώς προϊόντα)

Τουλάχιστον πάρε την Dell και οχι την LG.....

Και εννοείται οτι η σύνθεση του uncle είναι πολύ καλύτερη απο αυτήν που σκεφτόσουν αλλα....(πάντα υπάρχει ένα αλλα.....)

Επίσης ασύρματο πληκτρολόγιο+ποντίκι δεν ειναι και η καλύτερη επιλογή για gaming

Δημοσ.
Mάλλον δεν έριξες ούτε μια ματιά στην σύνθεση που σου ετοίμασα....

Τουλάχιστον πάρε την Dell και οχι την LG.....

Και εννοείται οτι η σύνθεση του uncle είναι πολύ καλύτερη απο αυτήν που σκεφτόσουν αλλα....(πάντα υπάρχει ένα αλλα.....)

φιλε μου την ειδα την συνθεση σου και ειναι μακράν καλύτερη απο όλες.το θεμα ειναι πως δεν εχω αυτή την πολυτέλεια χρονου να παω απο μαγαζι σε μαγαζι και ν α αγοραζω εξαρτηματα

Δημοσ.
το θεμα ειναι πως δεν εχω αυτή την πολυτέλεια χρονου να παω απο μαγαζι σε μαγαζι και ν α αγοραζω εξαρτηματα

Γιατί ποιος σου είπε να πας απο μαγαζί σε μαγαζί.Online παραγγελία,παράδοση στο σπίτι,αντικαταβολή και γεια σας.....

Δημοσ.
Γιατί ποιος σου είπε να πας απο μαγαζί σε μαγαζί.Online παραγγελία,παράδοση στο σπίτι,αντικαταβολή και γεια σας.....

θα το παρω με δοσεις το εργαλειο

Δημοσ.

Πάντως όλα τα καταστήματα που σου έδειξα δέχονται 100% πληρωμή με πιστωτική κάρτα!

Επαναλαμβάνω και ίσως γίνομαι κουραστικός πάρε τουλάχιστον την Dell.....

Δημοσ.
Πάντως όλα τα καταστήματα που σου έδειξα δέχονται 100% πληρωμή με πιστωτική κάρτα!

Επαναλαμβάνω και ίσως γίνομαι κουραστικός πάρε τουλάχιστον την Dell.....

δεν γινεσαι κουραστικός φιλε.οσο αφορα την Dell θα δω αυριο.

Δημοσ.

Πραγματικα παντως πηγαινε για την Dell αξιζει μεχρι και το τελευταιο της ευρο!Κριμα ειναι να πας σε ενα φθηνιαρικο TN panel.Παρτα ολα απο το πλαισιο αφου δεν μπορεις αλλιως και ασε την οθονη απ εξω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...