evabb Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Κατάλαβα. Λαπάς ήταν ο ψηλός. η αληθεια υπαρχουν και πιο νταβραντισμενοι ψηλοι
freedubus Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Εμμμ γι αυτό δεν είχες πρόβλημα. Γιατί ήταν απο κάτω το θηρίο.
evabb Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 σε καποιες περιπτωσεις αυτο ειναι ακομα πιο αβολο αν με πιανς
MsquitoPrincess Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Εγώ όλο τα βάρος το έχω στα κεφάλια μου!Χεντμπάνγκινγκ.
MsquitoPrincess Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μλκ, έχουμε ξεφύγει από το θέμα παντελώς. Α. Και ο από πάνω είναι σεξιστής.Ουχουχουχ.
MsquitoPrincess Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Σωστά. Και έχουμε μεταβεί στους τρόπους καταπολέμησης της παχυσαρκίας. Πλάκα πλάκα, είχα πάντα την απορία αν η παχυσαρκία επηρεάζει τη λίμπιντο.
evabb Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Σωστά. Και έχουμε μεταβεί στους τρόπους καταπολέμησης της παχυσαρκίας.Πλάκα πλάκα, είχα πάντα την απορία αν η παχυσαρκία επηρεάζει τη λίμπιντο. και το σεξ τροπος καταπολεμισης της παχυσαρκιας ειναι
liopyr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μύθος, εγώ ανοίγω το ψυγείο μετά και τρώω ότι βρω. Βεβαια το ψυγείο μου συνήθως έχει μόνο μπύρες και νερά, στο τσακίρ θα βρεθεί κάνα γιαούρτι ή πορτοκάλι μέσα, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα.
freedubus Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μύθος, εγώ ανοίγω το ψυγείο μετά και τρώω ότι βρω. Τρού. Μίλκο μλκ αλλιώς δε τη μπαλεύω.
evabb Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Τρού. Μίλκο μλκ αλλιώς δε τη μπαλεύω. η πεινα μετα το σεξ ειναι ψευδαισθηση, τουλαχιστον για μενα. εγω θελω να τεζαρω στον υπνο.
ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 η πεινα μετα το σεξ ειναι ψευδαισθηση, τουλαχιστον για μενα. εγω θελω να τεζαρω στον υπνο. Ε οχι και ψευδαισθηση. Οταν παιζει φαση στο σπιτι μου παντα μα ΠΑΝΤΑ υπαρχουν διαφορα εδεσματα (ετοιμα προς καταναλωση) οπως και γλυκα (τουλουμπακια κατα κυριο λογο). Απλα δεν γινεται διαφορετικα, δεν παιζει αλλιως ρε παιδι μου πως το λενε? Απο την αλλη οταν δεν ειμαι σπιτι μου φροντιζω να εχω κατι μεσα στο αυτοκινητο. Μα κρουασαν θα ειναι, μα ξηροι καρποι θα ειναι δεν ξερω. Κατι χορταστικο παντως. Αν δεν φαω κατι μετα την πραξη υπαρχει προβλημα. Αισθανομαι υπερβολικα κουρασμενος και το στομαχι μου γουργουριζει τρελα (αυτο φανταζομαι δεν ειναι ψευδαισθηση ετσι δεν ειναι?).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.