Προς το περιεχόμενο

Μίνι Συγκριτικό - 3HDDs για Φορητούς

stm00192

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Mια χαρά είναι ο δίσκος αλλά μεγάλη πτώση πρίν το φορμάτ ρε αδερφέ.Μήπως δεν δουλεύει τίποτα σωστά;

Σαν τι??......

Δημοσ.
Καλή δουλειά stm00192. Ευχαριστώ :)

Από περιέργεια, μήπως έχει κανείς υπόψη τι κάνουν αυτοί οι δίσκοι με επεξεργαστές επιπέδου Atom; Φαντάζομαι πως τουλάχιστον ο SSD θα πέφτει κάπως...

γενικα ειναι τα ιδια ,εχω δοκιμασει τον 40αρη intel στον ατομ (* οχι netbook) . στο μονο που εχανε ειναι τα 4k qd32 επειδη δεν αλλαζε απο ide .

ssdnew.png

Δημοσ.
Σαν τι??......

Σαν το τρίμ.:lol:

Και εγώ έτσι ήμουν μέχρι το 1.5fw update στον vertex.Διαρκή και πολύ γρήγορη πτώση.Μετά το 1.5 ήρθε και στάνιαρε και από τότε δουλεύει σαν καινούριος.Δόξα το θεό δηλαδή που βγήκε σχετικά γρήγορα γιατί ετοιμαζόμουν να τον πουλήσω.Του έχεις βάλει όλα τα καινούρια fw;

Δημοσ.
Σαν το τρίμ.:lol:

Και εγώ έτσι ήμουν μέχρι το 1.5fw update στον vertex.Διαρκή και πολύ γρήγορη πτώση.Μετά το 1.5 ήρθε και στάνιαρε και από τότε δουλεύει σαν καινούριος.Δόξα το θεό δηλαδή που βγήκε σχετικά γρήγορα γιατί ετοιμαζόμουν να τον πουλήσω.Του έχεις βάλει όλα τα καινούρια fw;

ειχε ηδη απο την αρχη το τελευταιο

Δημοσ.

Ναι αλλα αυτο δεν το λες Product Support.

Και σιγουρα δεν θα βρεις το Firmware διαθεσιμο την ιδια στιγμη που θα το εχει η Kingston.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...