teachertza Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα λάπτοπ sony vaio fz21z.μία ωραία πρωία μου παρουσίασε κάτι γραμμές στην οθόνη.ψάχνοντας βρήκα οτι είναι η κάρτα γραφικών. τώρα... μου είπαν οτι η σόνυ το φτιάχνει ακόμα και αν είναι εκτός εγγύησης.Πάνω λοιπόν που ήμουν έτοιμος να το στείλω με κούριερ...έφτιαξε. τί να κάνω?για πείτε καμια ιδέα. επίσης να ρωτήσω..το έχω ανοίξει μία φορά για να βγάλω τις σκόνες.έχει σημασία στο να το φτιάξουν δωρεάν?
outlaw Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δεν έφτιαξε, απλά δεν σου βγάζει artifacts με την πρώτη. Τρέξε ένα furmark και μέτρα πόσα δευτερόλεπτα θ' αντέξει μέχρι να ξαναβγάλει γραμές, bsod, σβήσει η οθόνη κλπ κλπ. Θα το δούν με την πρώτη μην ανησυχείς, στείλ το.
touristas1985 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 ναι δεν φτιαχνει το χω παθει και εγω οταν μ ειχε χαλασει η καρτα γραφικων...στην αρχη παιζει καμια φορα αλλα μετα χαλαει μονιμα...ρωτησες ποσα θελουν να το φτιαξουν πρωτα πριν το στειλεις?
teachertza Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 όχι...απλά με πήραν ένα τηλέφωνο και μου είπαν οτι πρέπει υποχρεωτικά να φταίει η κάρτα γραφικών για να το φτιάξουν δωρεάν.Αλλιώς φαντάζομαι πάει πολλά... Τα μεταφορικά μόνο είναι 180 ευρω για το οτι το έχω ανοίξει μία φορά δέν λέτε κάτι. γενικότερα είναι αυστηρή στο σέρβις η σόνυ? Ευχαριστώ παιδιά.
kwstas_pap Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 ποιο είναι το ακριβές μοντέλο της κάρτας γραφικών;
basilis5 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 αν φορας την 8600 το επιδιορθωνει η σονυ χωρις κοστος,επειδη εχει αναγνωρισει η nvidia το προβληματικο της chipset και τα βρισκους μεταξυ τους χωρις να ασχοληθεις εσυ. απλα πρεπει α σαι σιγουρος γι αυτο. το ιδιο περιπου προβλημα ειχε η κοπελα μου και ετσι της ειπαν σε επικοινωνια. τελικα δεν το εφτιαξε βεβαια,πηρε αλλο
HamerZ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Κλασικά θα σου βγει ο κούκος αν το πας για service στην sony και κάθε sony, οπότε ψάχνεις για ανταλλακτικά από ebay κτλ. Συνήθως αλλάζουν και την μητρική, μιας και η γραφικών είναι onboard συνήθως, και μόνο τα μεταφορικά δεν αξίζουν
carib Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Φταίει σίγουρα η κάρτα γραφικών. Προσοχή όμως πριν αποφασίσεις να τους το στείλεις για δωρεάν επισκευή. Θα πρέπει όλος ο υπολογιστής να είναι σε άριστη κατάσταση. Πρόσφατα πελάτης μας το έστειλε για δωρεάν επισκευή ένα FZ στη Sony στα πλαίσια της κανονικής εγγύησης (βλάβη στο κύκλωμα γραφικών) και του ανακοίνωσαν ότι δεν δικαιούται δωρεάν επισκευή γιατί υπήρχε ένα σπάσιμο σε θύρα USB.Μας είπε ότι χρεώθηκε περίπου 180Ευρώ για έξοδα αποστολής αλλά δεν θυμάμαι πόσο του είχαν ζητήσει για να το επισκευάσουν. Τελικά του το επισκευάσαμε εμείς (http://www.computer-systems.gr) με 90Ευρώ + ΦΠΑ. Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν επίσημα την ακύρωση της εγγύησης για τόσο άσχετα θέματα αλλά σίγουρα οι νομικοί τους θα το έχουν σκευτεί.
teachertza Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Παιδιά έβαλα το benchmark για την κάρτα γραφικών και ενώ έφτασε 100 βαθμούς δέν μου ξαναεμφάνισε το φαινόμενο. Αν το στείλω...έχει καμία σημασία που το είχα ανοίξει και είχα βγάλει τις σκόνες μια φορά?
paris 7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 οσο εχεισ βιστα η καρτα γραφικον κανει γραμεσ με χπ οχι θα ηθελα μια αντιγραφι το ρεκοβερυ αν ειναι εφκολο γιατη εγω το εζβισα κατα λαθοσ και εχο χαση ολα τα ντριαβερ και τα πιρα απο τη σονυ αλα δεν δοθλευου ολα αν μπουσαμε να βρουμε καπιο τροπο να επικινονισουμε να στα πληροσο
teachertza Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 α τώρα το θυμήθηκα.το έστειλα και μου το έφτιαξαν δωρεάν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.