Προς το περιεχόμενο

Αγορά καινούργιου Laptop

darknemus01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-Τα λεφτα κυμαίνονται μέχρι 1000-1200(αν αξίζει)

-Οθόνη απο 17' και πάνω, ram 4gb, καρτα γραφικών αυτόνομη, καλή κάμερα,καλό είναι να υπάρχει dvd drive με blueray, μαύρο χρώμα πληκτρολογίου

-Έχω προτίμηση σε HP, Toshiba, Sony(κατα τελευταίο λόγο)

-Τα μαγαζιά απο τα οποία θα γίνει η αγορά μάλλον κ στα οποία έψαξα είναι e-shop,πλαίσιο,multirama (για προσωπικούς λόγους και λόγω περιοχής διαμονής)

Οπότε έχουμε:

1)HP Pavilion DV7-3120EV

2) Toshiba Satellite P500-16F, σε multirama και πλαίσιο

3)Toshiba Satellite L555-123, se multirama και πλαίσιο

Οποιος μπορεί ας πεί την γνώμη του με βάση τα κριτήρια που έθεσα εκτος αν έχει καποια πρόταση που αξίζει.

Επίσης επειδή θέλω μεγάλη οθόνη και δεν με νοιάζει η φορητότητα, ελπίζω να μην είναι λάθος επιλογή η 18αρα απο άποψη ανάλυσης κλπ.

Εγω προσωπικά τείνω στην επιλογή 2 απο πλαίσιο.

;)

Δημοσ.

Δυστυχώς με αυτές τις αναλύσεις δεν πρόκειται να απολαύσεις ταινίες bluray στην οθόνη του laptop εκτός αν σκοπεύεις να το συνδέεις με εξωτερική οθόνη ή HD τηλεόραση...

Αλλιώς πρέπει να αναιβάσεις το όριο στα 1500 ευρώ και να πας σε αναλύσεις 1920χ1080 ή 1920χ1200.

Σαν πιο ολοκληρωμένη πρόταση από τα 3 που παραθέτεις σου προτείνω το 2ο

2) Toshiba Satellite P500-16F, σε multirama και πλαίσιο

Δημοσ.

άλλαξα το λινκ, για να δείς ολα τα μαγαζία που το έχουν, γιατι πρόσεξα σε αλλα το έχουν με 1 χρόνο και σε άλλα με 2 χρόνια εγγύηση. Προσεξε το.

Δημοσ.
Sony Vaio VPC-EC1S1E/BJ

έχει οτι θέλεις, blueray, 17.3",4gb, i5,ati 5650, και ανάλυση οθόνης 1920x1080

+1 και απο μενα!

οτι καλυτερο στα 1100ευρο!

---------- Προσθήκη στις 13:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:35 ----------

εκτος απο την καρτα που ειναι σαφος ανωτερη απο την 5650 ολα τα υπολειπα ειναι υποδιεστερα απο το Sony Vaio VPC-EC1S1E/BJ

και κυριος με επεξεργαστη Core 2 Duo P7450 2.13 GHz vs i5-430M,μνημες ddr2(800mhz) vs ddr3(1066) και οθονη 1680χ945 vs 1920x1080HD!

Δημοσ.

και οθονη 1680χ945!

το θεωρω προτερημα και οχι μειονεκτημα για αυτες τις ιντσες.

πασο για τον cpu,για τις μημες ουτε λογος!

με 899 στην πορτα σου+http://www.getitnow.gr/prod/ypologistes/components-proionta-anabathmisis/video-editing-tv-tuners/lifeview-lv5web3-internet-multimedia-station/prod250408pp/

Δημοσ.
Δυστυχώς με αυτές τις αναλύσεις δεν πρόκειται να απολαύσεις ταινίες bluray στην οθόνη του laptop εκτός αν σκοπεύεις να το συνδέεις με εξωτερική οθόνη ή HD τηλεόραση...

Αλλιώς πρέπει να αναιβάσεις το όριο στα 1500 ευρώ και να πας σε αναλύσεις 1920χ1080 ή 1920χ1200.

Σαν πιο ολοκληρωμένη πρόταση από τα 3 που παραθέτεις σου προτείνω το 2ο

Το bluray δεν ειναι αυτοσκοπος και οχι αυτο που μετραει κυριως, συμφωνω με την επιλογη σου ομως

Sony Vaio VPC-EC1S1E/BJ

έχει οτι θέλεις, blueray, 17.3",4gb, i5,ati 5650, και ανάλυση οθόνης 1920x1080

Ωραίο όντως

1)Τι σημαίνει αγγλική έκδοση;

2)Δεν εχει καλη κάμερα(ναι ειναι σημαντικό κριτήριο)

3)Ποιο απο αυτα τα μαγαζια ειναι αξιόπιστα;

Καλο και αυτό,αλλα το sony του damastes πολυ καλύτερη επιλογή

Δημοσ.
εκτος απο την καρτα που ειναι σαφος ανωτερη απο την 5650 ολα τα υπολειπα ειναι υποδιεστερα απο το Sony Vaio VPC-EC1S1E/BJ

ούτε η κάρτα είναι ανώτερη, και σίγουρα όχι σαφώς ανώτερη, μπορείς να τις πείς ισάξιες με λίγο καλύτερη την 5650

captureupk.jpg

Αγγλική έκδοση μάλλον σημαίνει οτι είναι παραεισαγωγή, δηλαδή δεν το φέρνει η επίσημη αντιπροσωπεία. Σίγουρα καλύπτεσαι απο εγγύηση αλλά ρώτα τι γίνεται με το service στο pixmania.

Δημοσ.

ειναι η 9600?

νομισα οτι ηταν η 9800!

λαθος μου και τα πραγματα αλλαζουν ή μαλλον γινοντε πιο ξεκαθαρα!

Δημοσ.

πολύ καλό και σίγουρα κάτι που θα πρότεινα, σε κάποιον που δεν θα έλεγε "θέλω μεγάλη οθόνη και δεν με νοιάζει η φορητότητα"

Δημοσ.
πολύ καλό και σίγουρα κάτι που θα πρότεινα, σε κάποιον που δεν θα έλεγε "θέλω μεγάλη οθόνη και δεν με νοιάζει η φορητότητα"

πανω κατω η διαφορα δεν ειναι μεγαλη και κυριος δεν ειναι αισθητη!

Δημοσ.

Και να φανταστείς δεν το είχα προσέξει akalos γιατι νόμιζα οτι δεν θα μου προτείνατε 16αρα :P

Άλλα τα κριτήρια παραμένουν ως έχουν ναι αλλιώς θα ήταν καλή επιλογή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...