Προς το περιεχόμενο

Fax μέσω υπολογιστή

vtsafantakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι για να αγοράσω πρόγραμμα για να στέλνω και να λαμβάνω φαχ μέσο του υπολογιστή μου. Τι μου προτείνεται και ποιο θεωρείται ποιο ασφαλές? Έχω διαβάσει ότι υπάρχει πιθανότητα να χαθεί ένα φάχ, ισχύει? Θα έχω δικό μου αριθμό για το e-FAX?

thanks a lot

Δημοσ.

γιατι να αγορασεις?

Τα Windows 7 εχουν το δικο τους προγραμμα για να στειλεις φαξ (απλα πρεπει να εχεις το παλιο καλο dial-up μοντεμακι)

Εγω το χρησιμοποιω για τα φαξ στη δουλεια μου.

Το να χαθει το φαξ εχει να κανει το μηχανημα που το παιρνει και οχι με εσενα που το στελνεις (στα 11 χρονια δουλειας που στελνω φαξ 3 φορες ετυχε να συμβει)

Οσον αφορα τον αριθμο του φαξ σου ειναι απλα ο αριθμος που χρησιμοποιεις. Χρησιμοποιεις την ηδη υπαρχουσα τηλεφωνικη γραμμη - αριθμο τηλεφωνου. Οποτε αν το τηλεφωνο της δουλεια σου ειναι 8888888 τοτε τα φαξ θα τα αποστελεις απο αυτο τον αριθμο και για να σου στειλουν φαξ παλι σε αυτο τον αριθμο. Το ρυθμιζεις αν θελεις να χτυπαει 3 φορες το τηλεφωνο και μετα να γυρναει σε φαξ κλπ.

Τωρα για προγραμμα αν θελεις το WinFax Rro ειναι αρκετα καλο κανε ενα γκουγκλαρισμα για να το δεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...