Προς το περιεχόμενο

απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μάγκες έχω συνδεδεμένους 2 υπολογιστές που ο ένας δεν έχει ούτε οθόνη ούτε άλλα περιφερειακά, απλά είναι συνδεδεμένο με τον υπολογιστή που χρησιμοποιώ μέσω Ethernet και θέλω να μου πείτε κανένα πρόγραμμα που να βλέπω και την επιφάνεια εργασίας του άλλου υπολογιστή για να μπορώ να αλλάζω ρισθμήσεις.

να σας πώ πως δεν θέλω να είναι μέσω ίντερνετ η σύνδεση της επιφάνειας εργασίας όπος το teamviewer αλλά μέσω το LAN

Δημοσ.

έχω τα 7 στο μεγαλο pc και τα χρ στο άλλο που δεν έχει τίποτα. αν είχα και στα 2 τα χρ αυτό θα έψαχνα να κάνω αλλα στην περίπτωσή μου δεν ξέρω τη να κάνω

Δημοσ.

Η καλύτερη δουλειά που μπορεί να γίνει είναι να πάρεις KVM καλώδιο και να έχεις σε 2 pc 1 οθόνη, 1 πληκτρολόγιο, 1 ποντίκι, ηχεία κλπ.

Αν δεν θες να πληρώσεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις vpn κλπ...

Δημοσ.
έχω τα 7 στο μεγαλο pc και τα χρ στο άλλο που δεν έχει τίποτα. αν είχα και στα 2 τα χρ αυτό θα έψαχνα να κάνω αλλα στην περίπτωσή μου δεν ξέρω τη να κάνω

Μα τα Windows 7 ενσωματώνουν RDP client: Start > All Programs > Accessories > Remote Desktop Connection

Δε μπορώ να καταλάβω που προβληματίζεσαι.

Δημοσ.
Η καλύτερη δουλειά που μπορεί να γίνει είναι να πάρεις KVM καλώδιο και να έχεις σε 2 pc 1 οθόνη, 1 πληκτρολόγιο, 1 ποντίκι, ηχεία κλπ.

Αν δεν θες να πληρώσεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις vpn κλπ...

οι υπολογιστές δεν είναι κοντά για αυτό δεν μπορώ, έχουν απόσταση 20 μέτρα

---------- Προσθήκη στις 15:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:21 ----------

Μα τα Windows 7 ενσωματώνουν RDP client: Start > All Programs > Accessories > Remote Desktop Connection

Δε μπορώ να καταλάβω που προβληματίζεσαι.

προλιματήζομαι στο ότι τα XP και τα 7 δαν πολυ συνεννοούνται και λέω να μην υπάρξει πρόβλημα

Δημοσ.
προλιματήζομαι στο ότι τα XP και τα 7 δαν πολυ συνεννοούνται και λέω να μην υπάρξει πρόβλημα

Δεν πολυσυνεννοούνται; Δηλαδή; Δε μπορείς από το ένα μηχάνημα να «δεις» το άλλο, π.χ. στην εντολή ping δεν απαντάνε το ένα στο άλλο;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...