Προς το περιεχόμενο

Pascal ?

thanantypas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα καλό βιβλίο ( στα ελληνικά) για Pascal ?

Βασικά δεν έχω ασχοληθεί πότε με Pascal και θα ήθελα ένα βιβλίο αν ξέρεται το όποιο να έχει και ασκήσεις με Αριθμητικούς αλγορίθμους, σειριακά αρχεία….

Ευχαριστώ…. :-)

Δημοσ.

Σου χρειάζεται κάπου η pascal ; (πχ. σε σχολή ; )

Είναι πεθαμένη γλώσσα.

Και αν με το "αριθμητικούς αλγόριθμους" εννοείς αριθμητική ανάλυση υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές....

Δημοσ.

Το ξέρω ότι είναι πεθαμένη αλλά αν δεν περάσω το μάθημα (το Σεπτέμβρη ) θα είμαι και εγώ πεθαμένος… γιατί είναι το τελευταίο μου. Έχω περάσει όλα τα μαθήματα προγραμματισμού και μου έμεινε το …καλύτερο …..

Δημοσ.
Νομίζω ότι βρήκα αυτο που ζητάς Pascal

Πολύ καλή επιλογή!

---------- Προσθήκη στις 14:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:05 ----------

Το ξέρω ότι είναι πεθαμένη αλλά αν δεν περάσω το μάθημα (το Σεπτέμβρη ) θα είμαι και εγώ πεθαμένος… γιατί είναι το τελευταίο μου. Έχω περάσει όλα τα μαθήματα προγραμματισμού και μου έμεινε το …καλύτερο …..

Καλή επιτυχία και από εμένα!

Δημοσ.

Ευχαριστώ αλλά δεν ψάχνω ακριβώς αυτό… θα ήθελα ένα βιβλίο που να έχει Pascal-αριθμητική ανάλυση (παραδείγματα, ασκήσεις ) είναι μαθηματικός ο καθηγητής και δεν βάζει απλά θέματα..

Δημοσ.

Aριθμητική ανάλυση σε pascal θα είναι δύσκολο να βρεις διότι η γλώσσα είναι ανενεργή και επιπλέον από ανέκαθεν όχι η καλύτερη για τέτοια δουλειά.

Ωστόσο, μπορείς να κάνεις το εξής.

Καταρχήν να μάθεις την βασική σύνταξη και κυρίως ότι μπορεί να χρειαστεί σε αριθμητικούς υπολογισμούς

(αριθμητικοί τύποι, διαθέσιμες μαθηματικές συναρτήσεις συναρτήσεις, ορισμός και χρήση πινάκων κλπ).

Μετά μελετάς αριθμητική ανάλυση από κάπου αλλού, κατά προτίμηση από ένα βιβλίο με παραδείγματα για C/C++.

Ξέροντας την σύνταξη μπορείς να μετατρέψεις εύκολα από την μια γλώσσα στην άλλη.

Εξάλλου δεν φαντάζομαι να σας ζητήσει κάτι δύσκολο, η αριθμητική ανάλυση για το επίπεδό σας είναι απλά πράγματα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...