gallaki Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Αλλη μια ιστορια με το χειρότερο service του κοσμου... Ειχα αγοράσει ενα τροφοδοτικό το οποίο μετά απο 2 χρόνια χρήσης περίπου ξανφικά σταμάτησε ο ανεμιστήρας του. Ε το πήγα στο eshop καθώς ημουν μεσα στην εγγύηση και επειδή το βιαζόμουν κιόλας σηκώθηκα απο Φλώρινα και πήγα μέχρι την Θεσσαλονίκη μπας και μου του φτιάξουνε την ίδια μέρα και το παρω. Η απάντηση τους 'θα χρειαστεί κανα 2 - 3 μέρες μέχρι ναφτιαχτεί γιατι πρέπει να το στείλουν στην Σταυρούπολη' Την πρώτη εβδομάδα στο status εγραφε 'Τεχνικός Έλεγχος' Μόλις τους έστειλα ενα email σο κατάστημα της Σταυρούπολης για να ρωτήσω για την κατάσταση και πότε θα είνια έτοιμο. Οχι μόνο δεν μου απάντησαν αλλα στο status του RMA η κατάσταση έγινε 'Παραλαβή προιόντων' (δηλαδή πήγε ένα βήμα πίσω) . Έχουν περάσει ήδη 2 εβδομάδες και απλά περιμένω να μου το φτιάξουνε... να δούμε ποσο ακόμα θα αργήσουν
Roger Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Σκεψου οτι μπορει να περιμενουνε ανεμιστηρα της εταιρειας απο το εξωτερικο, σκεψου οτι αν σου βαζανε εναν οποιονδηποτε φτηνιαρικο ανεμιστηρα θα μπορουσες να τους κανεις φασαρια. Ενα τηλεφωνο λοιπον ειναι το σωστοτερο,για το αν περιμενουν ανταλλακτικο,αν το εχουνε ξεχασει στον παγκο ή αν εχει πλακωσει πολυ δουλεια και ειναι ενας φουκαρας που επισκευαζει.Σε ενδιαφερει να μαθεις τον ΛΟΓΟ της καθηστερησης.
benign Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Φιλε επειδη στο Ελλαδισταν-Καφρισταν δεν μπορεις να εισαι ποτε σιγουρος, εγω εχω αγορασει ενα καλο τροφοδοτικο,και ενα δευτερο επισης καλο αλλα φτηνοτερο για να ειμαι σιγουρος.Στο προτεινω σαν λυση απο εδω και στο εξης.
profi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 παιδιά δεν νομίζω πως είναι εξουσιοδοτημένοι για επισκευές...αντικατάσταση με καινούργιο πρέπει να γίνει!ας το επιβεβαιώσει κ κανένας άλλος όμως!
gallaki Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Τροφοδοτικο προς το παρών είμαι με το παλιό ενα Multirama που είχε το pc οταν μ το πήραν. @roger ναι τον λόγο με ενδιαφέρει να μάθω γι αυτό τους έστειλα και mail αλλα ούτε απάντηση ούτε τίποτα. και αφού τους ενδιέφερε να αλλάξουν το status δεν μπορούσαν να στείλουν και ενα μεηλ να μου πούν τι γίνεται ? :/ αντε να δούμε τωρα πόσο ακόμα θα περιμένω :/
d3m0n Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Εγώ εφόσον το τροφοδοτικό λειτουργεί άψογα θα του άλλαζα έναν ανεμιστήρα να τελειώνει η υπόθεση, κακώς έμπλεξες με το service τους.
Roger Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Εγώ εφόσον το τροφοδοτικό λειτουργεί άψογα θα του άλλαζα έναν ανεμιστήρα να τελειώνει η υπόθεση, κακώς έμπλεξες με το service τους. Oυτε λογος,ειναι η καλυτερη λυση. Γνωριζουν ομως ολοι να αλλαξουν εναν ανεμιστηρα?
v-tidus Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Βασικα για αντικατασταση παει το τροφοδοτικο σου. Καμια μεγαλη αλυσιδα δεν κανει πια επισκευες γιατι δεν υπαρχει και η τεχνογνωσια. Θα μπορουσες να παρεις ενα τηλεφωνο αυριο στο τμημα service για να δεις ακριβως τι παιζει.
d3m0n Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Oυτε λογος,ειναι η καλυτερη λυση.Γνωριζουν ομως ολοι να αλλαξουν εναν ανεμιστηρα? Ε, ναι ανεμιστήρας είναι, δεν του είπαμε να αλλάξει και κανά πυκνωτή.
The_Judas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Για ποιο λόγο να χάσει την εγγύηση? Αν του δώσουν καινούργιο τροφοδοτικό θα έχει και άλλα 3 χρόνια εγγύηση.
gallaki Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Και εγώ σκέφτηκα να το δώσω σε καποιον να αλλάξει τον ανεμιστήρα απλά αλλα και δεν ήθελα να χάσω την εγγύηση και δεν ηξερα αν το προβλημα ηταν στον ανεμιστήρα.. Με πήρανε τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν οτι δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι έχει στην Σταυρούπολη και οτι το στείλανε στην Αθήνα και οτι θα αργήσει λιγο..... Αντε βγάλε ακρη τωρα..
liopyr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Για την ιστορία, το Toughpower της υπογραφής σου είναι;
gallaki Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Για την ιστορία, το Toughpower της υπογραφής σου είναι; Ναι αυτο ... πειρμενω ακομα 'να δουνε αν μπορει να επισκευαστεί η αν πάει για αντικατάσταση....'
liopyr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Σαν να πληθαίνουν τα κρούσματα με τα toughpower, μας χαλάει σιγά σιγά η CWT..; :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.