Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις συμβουλές και τις παρατηρήσεις σας έστειλα τον λινκ στο φίλο μου να δει όσα είπατε και θα μου πει αν θέλει κάτι άλλο η να ρωτήσει κάτι μπορεί να ποστάρει και ο ίδιος όπως και να 'χει ευχαριστώ
yiannis_1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Να και μια σύνθεση που βγαίνει και χωρίς σοβαρές υποχωρήσεις στο λοιπό hardware εκτός της μνήμης Ram και ενος καλύτερου psu. Με ενα corsair αντί του CM Elite και τη διπλάσια ram θα ηταν όντος πολύ καλύτερα τα πράγματα.
pano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Αφού θα βάλει επιπλέον κάρτα γραφικών δές και δύο πιο "άνετες" μητρικές: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/ECS-A790GXM-AD3-AM3-VGA-DDR3-790GX.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-MA785GT-UD3H-AM3-VGA.htm
yiannis_1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Οπότε, πολύ σωστή η τοποθέτηση ssd στις μέρες μας και συμφωνώ ότι πλέον γίνεται ολοένα και πιο απαραίτητος, αλλά τα 2gb μνήμης είναι πολύ λίγα για τις σημερινές συνθέσεις. Το λες αλλά ακόμα δεν το κάνεις. Τι περιμένεις. http://www.skroutz.gr/s/83789/Intel-X25-M-SSD-160GB-Postville-MLC-34nm.html
lionheart75 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Να και μια σύνθεση που βγαίνει και χωρίς σοβαρές υποχωρήσεις στο λοιπό hardware εκτός της μνήμης Ram και ενος καλύτερου psu. Με ενα corsair αντί του CM Elite και τη διπλάσια ram θα ηταν όντος πολύ καλύτερα. Το Cm elite 400W είναι κάτω του μετρίου. Το chieftec A-135 450W είναι πάρα πολύ καλύτερο. Πολύ καλό psu επίσης είναι και το heroichi 400W 80plus και φυσικά καλύτερο απο το Cm elite και με λιγότερα απο 40 ευρώ αν σκρουτζάρεις. Απο κεί το πήρα και γω το δικό μου με μόλις 37-38 ευρώ. Πάντως αν σκοπεύει να πάρει μεμονωμένα parts απο διαφορα καταστήματα online, τότε ναι, θα μπορούσε να πάρει φθηνότερα και καλύτερα κάποια πράγματα ενώ θα μπορούσε να βάλει και ένα 400άρη corsair psu με λιγότερα απο 50 ευρώ. ---------- Προσθήκη στις 00:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:35 ---------- Το λες αλλά ακόμα δεν το κάνεις.Τι περιμένεις. http://www.skroutz.gr/s/83789/Intel-X25-M-SSD-160GB-Postville-MLC-34nm.html Xε,χε ναι ρε Γιάννη αλλά έχω βολευτεί με τον veloci. Άλλωστε σκεφτομαι να πάω πρώτα σε X6... ---------- Προσθήκη στις 00:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:37 ---------- Αφού θα βάλει επιπλέον κάρτα γραφικών δές και δύο πιο "άνετες" μητρικές:http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/ECS-A790GXM-AD3-AM3-VGA-DDR3-790GX.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-MA785GT-UD3H-AM3-VGA.htm pano δεν έχει κάρτα γραφικών. Θα παίξει αρχικά με την onboard και μετά θα βάλει μία 5770.
yiannis_1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 To Elite είναι το βασικό μικρό της CM. Το 460 είναι ακριβώς το ίδιο με το 400 με διαφορετικό αυτοκόλητο. Δίνεται και μόνο ή και πακέτο με τα φθηνότερα κουτιά της CM της σειράς 3χχ. Συνήθως το 400άρι μαζί με το κουτί κάνει λίγο κάτω απο 50 και το 460άρι κάνει λίγο πάνω απο 55. Για τα λεφτά του πάντως το 400άρι δεν είναι κακό αλλά με την καμία δεν είναι στα επίπεδα σοβαρών psu (enermax-corsair). Τέσπα εγω που για psu δε τα σκάω ιδιαίτερα, καλός η κακός δε θα είχα πρόβλημα να το βάλω σε basic μηχάνημα οπως αυτό που λέμε με x2 555 και onboard ή άντε το πολύ μια Ati 5770 σε άτομο που ίσως να μην κλοκάρει κιόλας. To ονομα του, εξασφαλίζει και κάποιο κύρος.(μόνο αυτό όμως) Εξασφάλιση δεν είναι σε μελλοντικές βαρβάτες αναβαθμίσεις αλλά απο ότι διάβασα κιόλας όταν του δώσαν τρελό load δεν καιγόταν τουλάχιστον. Απλά έκλεινε.:lol: PS Αμα δοκιμάσεις Intel SSD δε θα θες ούτε στο HTPC να βάλεις τον Velo. PS Μην διανοηθείς να μην πάρεις intel ssd. Αντε κανάν Sandforce απο τους τελευταίους σε αφήνω. Στα 4k είναι το παιχνίδι (και η απόλαυση...) και οι άλλοι μόλις τώρα το έπιασαν... PS Ο X6 χμμ αφού του χρόνου θα κάνει μεγάλο βήμα η AMD ποιός ο λόγος.
lionheart75 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Για φθηνό και καλό 400άρη heroichi και ξερό ψωμί. Kαι αθόρυβο...
pano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 pano δεν έχει κάρτα γραφικών. Θα παίξει αρχικά με την onboard και μετά θα βάλει μία 5770. Μα αυτό λέω και εγώ,γι΄αυτό του πρότεινα μητρικές με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών
lionheart75 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μα αυτό λέω και εγώ,γι΄αυτό του πρότεινα μητρικές με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Σόρρυ δεν κατάλαβα.. Νόμισα ότι εννοούσες για δεύτερη κάρτα γραφικών λόγω 2ής pci θύρας και στις 2 μητρικές που πόσταρες. (Και λέω απο μέσα μου, μα καλά 4χ για cf? wtf? )
pano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 lion μου φαίνεται όταν βλέπεις πλέον κάρτες γραφικών τις φαντάζεσαι αμέσως σε cf ή sli :lol:
lionheart75 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 :lol: Όχι ρε σύ, άλλωστε δεν χωραγε και στο budjet κάτι τέτοιο, με μπέρδεψε η λέξη επιπλέον που ανέφερες. Εκεί σκάλωσε το ρημάδι το μυαλό και το αντιλήφθηκα διαφορετικά. ---------- Προσθήκη στις 01:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:15 ---------- PS Αμα δοκιμάσεις Intel SSD δε θα θες ούτε στο HTPC να βάλεις τον Velo. PS Μην διανοηθείς να μην πάρεις intel ssd. Αντε κανάν Sandforce απο τους τελευταίους σε αφήνω. Στα 4k είναι το παιχνίδι (και η απόλαυση...) και οι άλλοι μόλις τώρα το έπιασαν... PS Ο X6 χμμ αφού του χρόνου θα κάνει μεγάλο βήμα η AMD ποιός ο λόγος. Ναι ρε Γιάννη το έχω υπόψη μου θα τον αγοράσω τον ssd κάποια στιγμή που θα ανασάνω λίγο. Είναι στα σχέδια. Όσον αφορά τον x6 είναι καθαρά λόγω του μικροβίου της αναβάθμισης, για κανένα άλλο λόγο. Άλλωστε το δικό μου κομμάτι (955) έχει βγεί και πολύ καλό, δεν έχω παραπονο. Όταν είδα όμως πόσο ευκολα σχετικά έχει τα 4k o 1055T και πόσο κρύος είναι, σκάλωσα...
yiannis_1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Αυτά τα 4k που λέω κάνουν μεγάλητερη διαφορά.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 τελικά ο φίλος μου θα πάρει την σύνθεση του lionheart75 και μετά αυτήν την κάρτα γραφικών που πρότεινε πάλι ο lionheart75 γιατί το pc όπως μου είπε το έχει στο σαλόνι και έχει και μια tv 32'' και θα το συνδέσει και εκεί! ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.