Προς το περιεχόμενο

Εξωτ.σκληρός seagate 3,5'' δε διαβαζεται απο το pc

antreaslam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Λοιπόν, εχουμε:

Ενα εσωτ.σκληρό, seagate, 750gb.

Ενα κουτάκι (αυτο εδω ειναι εξωτερικά,, το οποίο είναι seagate my agent, και είχε μέσα ενα δίσκο 320gb.

Εκτός του ότι μου πήρε.....μία ημέρα δουλειά (και βασικά όχι εμένα, ενός κολλητού που πιάνουν τα χέρια του), να βαλουμε σωστά το δίσκο στο κουτάκι, να συνδεσουμε το κουτί κλπ, μόλις τον συνδέσαμε στον υπολογιστή, έδειξε, να μην ανταποκρίνεται καθόλου.

Δεν ξέρω αν ανάβει κάποιο φως που να δειχνει οτι ειναι ενεργός τη στιγμή που τον βάζουμε στην πρίζα, αλλά σε εμένα, δε γίνεται απολύτως τίποτα.

Ερώτηση...

Υπάρχει πιθανότητα να μη σηκώνει το κουτάκι τόσο "μεγάλο" δίσκο?

Λάθος στη συνδεσμολογία, δεν ξέρω αν έχει γίνει, αλλά δεν το θεωρώ πιθανό, μια που ο φίλος είναι...έμπειρος.

και παίζει και το κουτάκι να είναι χαλασμένο, όπου σε αυτή την περιπτωση, θα το φέρω...στο κεφάλι του παιδιού από τον οποίο το αγορασα...

Δημοσ.

οχι (δε βαζω χερι στη φωτια, γιατι ειχαμε και το μουντιάλ και καλυπταν οι βουβουζελες, οπότε θα σου πω 99% οταν γυρίσω)!

Δημοσ.

Ότι παίζει, παίζει να μην τον βλέπει ο controller του κουτιού (λόγω βαρβατίλας).

Γκούγκλαρε τον κοντρόλερ (αν τα σπεκς του κουτιού δεν αναφέρουν κάτι) και δες.

Θα έπρεπε παρ' ολ' αυτά σαν USB συσκευή (το κουτί δλδ) να φαίνεται σε Windows. Aν δεν βλέπεις απολύτως τίποτα (κι αν δεν ανάβουν φωτάκια κτλ) ε μάλλον δεν το γλυτώνει το χτύπημα στο κεφάλι ο άλλος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπόν, τελικα, εφταιγε η κακή μου συνδεσμολογία (όταν πήγα να κλείσω το κουτί, μάλλον εφυγε κάποιο καλώδιο)!

το λεω προς...αποκατασταση της φήμης του πωλητή !! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...