Galazios10 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα (Rooky here ) Μετα απο ενα μηνα κοντα που ειχα καποια προβληματα συνδεσης και αμετρητα τηλεφωνηματα στην εξ.πελατων της Tellas καταληξαμε οτι το προβλημα προερχονταν απο το router..Ετσι μου εστηλαν ενα αλλο..Το προβλημα τωρα πλεον ειναι στο οτι στην προσπαθεια να εγκαταστησω το νεο ρουτερ μου βγαζει οτι υπαρχει προβλημα ή ελλειψης στην καρτα δικτυου. Να αναφερω οτι πριν 3 χρονια περιπου ειχα στειλε τον Η/Υ για Φορματ και πως περσυ το καλοκαιρι για αλλα μητρικης,αφου ειχε καει, και ο τεχνικος μου εβαλε την P5DC PRO της ASUS. Προπαθησα και κατεβασα καποιους driver(ελπιζω να το κανα σωστα),αλλα ακομα και μετα την εγκατασταση τους το προβλημα συνεχιζεται με αποτελεσμα να εχω ξεμεινει με ενα ρουτερ που δουλευει αναλογα με τα κεφια του. Οποιαδηποτε πληροφορια και εξυπηρετηση θα βοηθουσε πολυ,αφου πλεον εχω φτασει σε αδιεξοδο..Ευχαριστω εκ των πρωτερων. Υ.Γ. Δεν ξερω αν ειναι το πλεον καταλληλο τοπικ για το θεμα,αλλα επειδη το προβλημα εχει να κανει γενικα με Internet το εγραψα εδω.
JERONIMO888 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μα δεν χρειαζεται εγκατασταση drivers το ρουτερ απλα το συνδεεις με εθερνετ στο πισι το ανοιγεις και μπαινεις στo web interface του μεσω απο το firefox,internet explorer και βαζεις τις ρυθμισεις του παροχου σου. Τωρα αν δεν δουλευει η καρτα δικτυου της μητρικης πηγαινε start>run γραψε compmgmt.msc και στο παραθυρο που θα ανοιξει πηγαινει διαχειριση συσκευων( device manager) καπου λεει network adapters ειναι η καρτα δικτυου της μητρικης καντην unistall κανε ρεσταρτ και βαλε το cd της μητρικης σου και ξαναπερνα τους drivers.
Galazios10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 ευχαριστω φιλε,αλλα πλεον λυθηκε το προβλημα..για τους drivers που ελεγα,εννουσα αυτους της καρτας δικτυου..Πηγα σαυτον που μου ειχε περασει καινουργια μητρικη και μου εδωσε τους drivers,τους περασα και ολα καλα με το μοντεμ..Βεβαια το προβλημα με το ιντερνετ συνεχιζεται,αλλα πλεον ειναι προβλημα γραμμης..Τελλας ηθελα..καλα να παθω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.