Προς το περιεχόμενο

Ιός ή κατι άλλο?

spocky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εδωσε καποιος φιλος το pc του γιατι του εβγαζε BSOD στην εκκινηση των windows xp και εκανε επανεκκινηση.Πηγα να του κανω format αλλα οταν εκανα boot απο το cd των windows για να γινει format ο σκληρος και να τα εγκαταστησω δεν εβρισκε κανενα σκληρο μιας και ηταν sata και ειχε καποιο βοηθητικο controller για να υποστηριζει η μητρικη SATA σκληρο.Ετσι εβαλα τον σκληρο σε αλλο pc και εκανα formatκαι εγκατασταση windows απο αυτον.Σαν αποτελεσμα ειχε οτνα τον ξαναβαλω στο pc του φιλου να βγαζει παλι BSOD και εκτος απο αυτον τωρα βγαζει το ιδιο προβλημα και το αλλο pc στο οποιο εκανα το format

Δημοσ.

Ο σκληρος που εκανες εγκατασταση τα windows θελει τωρα πλεον repair windows (αφου τον εκαταστησεις στο pc που θες να τον εχεις ) για να παιξει σε αλλο pc απο αυτον που εκανες το format ....

Με λιγα λογια τον βαζεις παλι στο κανονικο pc που ηταν παλαιοτερα και ξεκινα repair στα windows με το cd-ακι των windows που τα εκατεστησες ....

Μαλον ετσι θα παιξει αν δεν ειναι καποιο αλλο το προβλημα ...

Τωρα για το αλλο δε παιζει να ειναι ιος , αφου ο παλιος δισκος δε πειραχτηκε ...

Απλα βγηκε απο το μηχανημα για να φορμαρεις τον αλλο του φιλου σου το δισκο ...

Αν δεν του εκανες κατι αλλο πως να επιασε ιο μου λες στα καλα καθουμενα ... ??? :rolleyes:

Δημοσ.

Δεν εκανα τπτ στον δικο μου σκληρο.Απλα σκεφτομαι μπας και υπαρχουν τπτ ιοι που προσβαλλουν το bios πχ ή κατι αλλο δεν ξερω.Αλλα γιατι να μην μπορω να κανω φορματ σε ενα σκληρο απο αλλο pc νομιζω πως αυτο δεν επηρρεαζει , εκτος και αν εχω λαθος.

Δημοσ.

Σου εξηγω πιο πανω ...

Οταν κανεις εγακατασταση windows σε ενα pc και μετα βγαζεις το δισκο και τον βαζεις σε αλλο pc θελει repair στα windows για να παιξει αν εχεις XP και ειναι διαφορετικα chipset μητρικων ... :-)

Δημοσ.
Ok καταλαβα!Αυτο το repair θελει μονο το cd των windows xp?

Ναι ...

Βαζεις το cd και ξεκινας απο αυτο ..

Μετα απο εκει που σου ζηταει να πατησεις F8 θα σου βγαλει επιλογη ( κατω θα τη δεις ) να κανεις repair ...

Απλα πατας R ...

Πρσεχε ομως να βαλεις το ιδιο cd ...

Δλδ αν ειχεις Windows Xp Home το cd που θα βαλεις να ειναι κι αυτο Home , οχι διαφορετικο ...

:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...