rafail1994 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 εγώ θα έπαιρνα αυτον στα 218,01Ε από ότι λέει έχει Μέγιστη Ταχύτητα Ανάγνωσης 285 MB/Sec Μέγιστη Ταχύτητα Εγγραφής 275 MB/Sec ενώ ο Intel έχει 228,96Ε & Μέγιστη Ταχύτητα Ανάγνωσης 250 MB/sec , Μέγιστη Ταχύτητα Εγγραφής 70 MB/Sec
Catalyst Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Ναι, αλλά αν ήταν να πάρω κάτι με μικρότερη χωρητικότητα δεν θα με σύμφερε να πάρω κάτι με μειωμένη τιμή; Ούτως ή άλλως o SSD μου είναι εξτρά έξοδο και το σκέφτομαι ακόμα και για τα 200Ε του Intel. Απλά έλεγα μήπως να έπερνα κάποιον στις επιδόσεις του Intel, αλλά στα 64GB με στόχο να γλιτώσω χρήματα εάν με συμφέρερει.
Catalyst Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Ναι, αλλά αν ήταν να πάρω κάτι με μικρότερη χωρητικότητα δεν θα με σύμφερε να πάρω κάτι με μειωμένη τιμή; Ούτως ή άλλως o SSD μου είναι εξτρά έξοδο και το σκέφτομαι ακόμα και για τα 200Ε του Intel. Απλά έλεγα μήπως να έπερνα κάποιον στις επιδόσεις του Intel, αλλά στα 64GB με στόχο να γλιτώσω χρήματα εάν με συμφέρερει.
rafail1994 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 τότε πας σε αυτον εχει Μέγιστη Ταχύτητα Ανάγνωσης 215 MB/sec & Μέγιστη Ταχύτητα Εγγραφής 130 MB/Sec
rafail1994 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 τότε πας σε αυτον εχει Μέγιστη Ταχύτητα Ανάγνωσης 215 MB/sec & Μέγιστη Ταχύτητα Εγγραφής 130 MB/Sec
Catalyst Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Η παραγγελιά έγινε και αν και θα αργήσουν λιγάκι παραπάνω απ' ό,τι θα 'θελα, όλα βαίνουν καλώς. Εκτός από τις μνήμες.. Το Πλαίσιο με πήρε και μου είπε ότι έχει έλλειψη (λες και δεν το ήξερα, αλλά τελοσπαντων) και μάλιστα δεν ξέρουν πότε θα παραλλάβουν καινούργιες. Οπότε μάλλον κοιτάμε για κάτι άλλο. Ήθελα να παραγγείλω αυτές. Μήπως ήμουν υπερβολικός με αυτήν την επιλογή και θα βολευόμουν και με χειρότερα timmings; Από την άποψη ό,τι εφόσον δεν κάνω o/c, δεν θα χρησιμοποιώ της μνήμες στο έπακρο.
rafail1994 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 μονο απο το πλασιο θες να παρεις?? και με μεγαλητερα timmings δεν θα εχεις διαφορα
Catalyst Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Απ' όπου και να είναι δεν έχω πρόβλημα. Απλά δεν ξέρω και πάρα πολλά για τις μνήμες. Απλά η λογική λέει μεγαλύτερη συχνότητα και χαμηλότερα timmings = καλύτερο. Απλά εφόσον δεν θα δω διαφορά με μικρότερα timmings τότε οκ. Απλά μαλλον λέω να μείνω στα 1600, να μην κατέβω στα 1333. Και με ίδια τimmings να είναι δεν με πειράζει. Αρκεί να είναι ποιοτικές οι μνήμες και κυρίως να μην παρουσιάσουν ασυμβατότητα με την μητρική, κάτι που έχω ακούσει ότι συμβαίνει γενικώς. Για αυτό επέλεξα αυτές που ήταν AMD Ready. Και επειδή είχε 2 μοντέλα επέλεξα αυτό με τα μικρότερα timmings.
rafail1994 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 όπως είπες πολύ σωστά μεγαλύτερη συχνότητα και χαμηλότερα timmings = καλύτερο τώρα εγώ σου προτείνω αυτές είναι στην ιδία συχνότητα και στα ιδία timmings
Catalyst Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Ίδια συχνότητα, ίδια timmings και 15Ε φθηνότερα; Ακούγεται πολύ καλή επιλογή. Αν είναι τις παραγγέλνω αύριο και τους λέω να μου τα στείλουν όλα μαζί. Ευχαριστώ και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.