angmar Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Για όσους τυχόν δεν το γνωρίζουν, υπάρχει το F-Droid το οποίο είναι ένα marketplace που περιλαμβάνει μόνο FOSS. Προσωπικά το αγαπώ. Σε αυτό θα βρείτε το AdAway που είναι για rooted συσκευές και το Adblock Plus το οποίο διαθέτει και λειτουργία proxy για μη rooted συσκευές. Νομίζω αμφότερα είχαν πάρει πόδι απ το Google Play για ευνόητους λόγους. 2
adi32 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Αυτα ειναι για browsers ή και για εφαρμογες ? Με ενδιαφερει για διαφημισεις που βγαινουν σε παιχνιδια και εφαρμογες και δεν ειμαι root
vrwmiaris Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Το adblock μπαινει και στο firefox του android και λειτουργει τελεια Υπαρχει κατι αντιστοιχο για τις αλλες εφαρμογες ? o boat ειναι καλυτερος,και το AdAway ειναι το κορυφαιο
adi32 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Τον χρησιμοποιουσα αλλα με τον μονο που καταφερα να δω αγωνα live streaming τελεια και χωρις να μου βγαλει καμια διαφημιση ηταν ο Firefox με το adblock
Federacion Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Σπαω το κεφάλι μου και δεν το βρίσκω. έχω ένα s2 με 2 γίγα χώρο συσκευής, 16giga ενσωματωμένη και μια κάρτα εξωτερική sd 2 giga γεμίζει με apps ο χώρος συσκευής, τα μεταφέρω στην εξωτερική sd γεμίζει κι αυτή, και μένει κενός και αναξιοποίητος ο χώρος των 16 γιγα ενσωματωμένη. Πως μπορώ να διαλέγω που αποθηκεύονται τα apps κ οι φωτογραφίες;;; Το κινητό είναι unrooted με 4.1.2 με εργοστασιακές ρυθμίσεις.
vrwmiaris Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Τον χρησιμοποιουσα αλλα με τον μονο που καταφερα να δω αγωνα live streaming τελεια και χωρις να μου βγαλει καμια διαφημιση ηταν ο Firefox με το adblock εαν εισαι ο γνωστος απο το διπλα φορουμ,και συνηθιζεις να βλεπεις αγωνες απο το κινητο,δοκιμασε το xbmc Σπαω το κεφάλι μου και δεν το βρίσκω. έχω ένα s2 με 2 γίγα χώρο συσκευής, 16giga ενσωματωμένη και μια κάρτα εξωτερική sd 2 giga γεμίζει με apps ο χώρος συσκευής, τα μεταφέρω στην εξωτερική sd γεμίζει κι αυτή, και μένει κενός και αναξιοποίητος ο χώρος των 16 γιγα ενσωματωμένη. Πως μπορώ να διαλέγω που αποθηκεύονται τα apps κ οι φωτογραφίες;;; Το κινητό είναι unrooted με 4.1.2 με εργοστασιακές ρυθμίσεις. φιλος δεν ειναι ακριβως ετσι,εχει βγει μοντα να κανεις repartition τα γιγα που εχει η συσκευη σου,απο 4 μεχρι 8 10 δεν θυμαμαι,εισαι της δουλειας,ασχολεισαι?να σε δωσω το λινκ αλλα μην κανεις καμια μ@λ@κια και με βριζεις μετα,ευκολο ειναι μεσω ODIN το κανεις
Federacion Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δεν ασχολούμε πολύ φίλε οπότε το φοβάμαι το πράγμα. Βρήκα μια άκρη να τα μετακινώ χειροκίνητα οπότε κουτσόβολεύτηκα Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
pournaras Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Το λεπον, ψαχνω για ενα widget, με το οποιο να ανοιγοκλεινω το 3g. Προσοχη, οχι γενικως τα data, αλλα μονο το 3g. Διοτι τα data τα εχω μονιμα ανοικτα στο gprs ωστε να μην τρωει μπαταρια και να μπορει να λαμβανει ειδοποιησεις, αλλα σε καποιες περιπτωσεις που θελω εξτρα ταχυτητα, πρεπει να μπω στις ρυθμισεις, mobile networks κλπ, δηλαδη να περασω απο 4-5 μενου καθε φορα που αλλαζω απο gprs se 3g και τουμπαλιν.
vrwmiaris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Το λεπον, ψαχνω για ενα widget, με το οποιο να ανοιγοκλεινω το 3g. Προσοχη, οχι γενικως τα data, αλλα μονο το 3g. Διοτι τα data τα εχω μονιμα ανοικτα στο gprs ωστε να μην τρωει μπαταρια και να μπορει να λαμβανει ειδοποιησεις, αλλα σε καποιες περιπτωσεις που θελω εξτρα ταχυτητα, πρεπει να μπω στις ρυθμισεις, mobile networks κλπ, δηλαδη να περασω απο 4-5 μενου καθε φορα που αλλαζω απο gprs se 3g και τουμπαλιν. toggle δεν εχει να επιλεξεις στα tiles?φιλε απο το φορουμ του ζτε σε θυμαμαι!android δεν εχεις?
pournaras Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 toggle δεν εχει να επιλεξεις στα tiles?φιλε απο το φορουμ του ζτε σε θυμαμαι!android δεν εχεις? Σε ποια tiles; Στο drop down menu; Οχι, εκει υπαρχει μονο Data on-off και data usage. Ναι android εχω...
funbreaker Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Το λεπον, ψαχνω για ενα widget, με το οποιο να ανοιγοκλεινω το 3g. Προσοχη, οχι γενικως τα data, αλλα μονο το 3g. Διοτι τα data τα εχω μονιμα ανοικτα στο gprs ωστε να μην τρωει μπαταρια και να μπορει να λαμβανει ειδοποιησεις, αλλα σε καποιες περιπτωσεις που θελω εξτρα ταχυτητα, πρεπει να μπω στις ρυθμισεις, mobile networks κλπ, δηλαδη να περασω απο 4-5 μενου καθε φορα που αλλαζω απο gprs se 3g και τουμπαλιν. Καλή φάση ακούγεται, θα με ενδιέφερε κι εμένα. (δεν φοβάσαι την ακτινοβολία έχοντας μόνιμα ανοιχτά τα δεδομένα?)
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δεν το εχω δοκιμασει, αλλα εχει καλες κριτικες. Ποσταρετε feedback πληζ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.curvefish.widgets.network2g3gonoff
Federacion Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Τι καλές; Με το που μπαίνεις 3 ότι δε δουλεύει έχει... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Τι καλές; Με το που μπαίνεις 3 ότι δε δουλεύει έχει... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Το εχω στα αγγλικα, εκει ειναι καλες Δυο χρόνια έχει να κάνει update Δεν το εχω δοκιμασει ρε συ αλλα τι update μπορει να θελει ενα widget που σου αλλαζει 2G/3G? Τεσπα νιπτω χερια, μια απλη αναζητηση εκανα μπορει να μη δουλευει 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα