Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όσους τυχόν δεν το γνωρίζουν, υπάρχει το F-Droid το οποίο είναι ένα marketplace που περιλαμβάνει μόνο FOSS. Προσωπικά το αγαπώ.

Σε αυτό θα βρείτε το AdAway που είναι για rooted συσκευές και το Adblock Plus το οποίο διαθέτει και λειτουργία proxy για μη rooted συσκευές. 

Νομίζω αμφότερα είχαν πάρει πόδι απ το Google Play για ευνόητους λόγους.

• Like 2
  • Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτα ειναι για browsers ή και για εφαρμογες ?

Με ενδιαφερει για διαφημισεις που βγαινουν σε παιχνιδια και εφαρμογες και δεν ειμαι root

Δημοσ.

Το adblock μπαινει και στο firefox του android και λειτουργει τελεια

Υπαρχει κατι αντιστοιχο για τις αλλες εφαρμογες ?

o boat ειναι καλυτερος,και το AdAway ειναι το κορυφαιο

Δημοσ.

Τον χρησιμοποιουσα αλλα με τον μονο που καταφερα να δω αγωνα live streaming τελεια και χωρις να μου βγαλει καμια διαφημιση ηταν ο Firefox με το adblock

Δημοσ.

Σπαω το κεφάλι μου και δεν το βρίσκω.

έχω ένα s2 με 2 γίγα χώρο συσκευής, 16giga ενσωματωμένη και μια κάρτα εξωτερική sd 2 giga

γεμίζει με apps ο χώρος συσκευής, τα μεταφέρω στην εξωτερική sd γεμίζει κι αυτή,

και μένει κενός και αναξιοποίητος ο χώρος των 16 γιγα ενσωματωμένη.

Πως μπορώ να διαλέγω που αποθηκεύονται τα apps κ οι φωτογραφίες;;;

Το κινητό είναι unrooted με 4.1.2 με εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Τον χρησιμοποιουσα αλλα με τον μονο που καταφερα να δω αγωνα live streaming τελεια και χωρις να μου βγαλει καμια διαφημιση ηταν ο Firefox με το adblock

εαν εισαι ο γνωστος απο το διπλα φορουμ,και συνηθιζεις να βλεπεις αγωνες απο το κινητο,δοκιμασε το xbmc

Σπαω το κεφάλι μου και δεν το βρίσκω.

έχω ένα s2 με 2 γίγα χώρο συσκευής, 16giga ενσωματωμένη και μια κάρτα εξωτερική sd 2 giga

γεμίζει με apps ο χώρος συσκευής, τα μεταφέρω στην εξωτερική sd γεμίζει κι αυτή,

και μένει κενός και αναξιοποίητος ο χώρος των 16 γιγα ενσωματωμένη.

Πως μπορώ να διαλέγω που αποθηκεύονται τα apps κ οι φωτογραφίες;;;

Το κινητό είναι unrooted με 4.1.2 με εργοστασιακές ρυθμίσεις.

φιλος δεν ειναι ακριβως ετσι,εχει βγει μοντα να κανεις repartition τα γιγα που εχει η συσκευη σου,απο 4 μεχρι 8 10 δεν θυμαμαι,εισαι της δουλειας,ασχολεισαι?να σε δωσω το λινκ αλλα μην κανεις καμια μ@λ@κια και με βριζεις μετα,ευκολο ειναι μεσω ODIN το κανεις

Δημοσ.

Δεν ασχολούμε πολύ φίλε οπότε το φοβάμαι το πράγμα.

Βρήκα μια άκρη να τα μετακινώ χειροκίνητα οπότε κουτσόβολεύτηκα

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Το λεπον, ψαχνω για ενα widget, με το οποιο να ανοιγοκλεινω το 3g.

Προσοχη, οχι γενικως τα data, αλλα μονο το 3g.

Διοτι τα data τα εχω μονιμα ανοικτα στο gprs ωστε να μην τρωει μπαταρια και να μπορει να λαμβανει ειδοποιησεις, αλλα σε καποιες περιπτωσεις που θελω εξτρα ταχυτητα, πρεπει να μπω στις ρυθμισεις, mobile networks κλπ, δηλαδη να περασω απο 4-5 μενου καθε φορα που αλλαζω απο gprs se 3g και τουμπαλιν.

Δημοσ.

Διοτι τα data τα εχω μονιμα ανοικτα στο gprs ωστε να μην τρωει μπαταρια και να μπορει να λαμβανει ειδοποιησεις, αλλα σε καποιες περιπτωσεις που θελω εξτρα ταχυτητα, πρεπει να μπω στις ρυθμισεις, mobile networks κλπ, δηλαδη να περασω απο 4-5 μενου καθε φορα που αλλαζω απο gprs se 3g και τουμπαλιν.

toggle δεν εχει να επιλεξεις στα tiles?φιλε απο το φορουμ του ζτε σε θυμαμαι!android δεν εχεις?

Δημοσ.

toggle δεν εχει να επιλεξεις στα tiles?φιλε απο το φορουμ του ζτε σε θυμαμαι!android δεν εχεις?

Σε ποια tiles; Στο drop down menu; Οχι, εκει υπαρχει μονο Data on-off και data usage.

Ναι android εχω...

Δημοσ.

Καλή φάση ακούγεται, θα με ενδιέφερε κι εμένα.

(δεν φοβάσαι την ακτινοβολία έχοντας μόνιμα ανοιχτά τα δεδομένα?)

• Moderators
Δημοσ.

Τι καλές; Με το που μπαίνεις 3 ότι δε δουλεύει έχει...

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Το εχω στα αγγλικα, εκει ειναι καλες :lol:

Δυο χρόνια έχει να κάνει update

Δεν το εχω δοκιμασει ρε συ αλλα τι update μπορει να θελει ενα widget που σου αλλαζει 2G/3G? 

Τεσπα νιπτω χερια, μια απλη αναζητηση εκανα μπορει να μη δουλευει :lol:

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...