Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο wifi messenger, ωστε να επικοινωνιες απευθειας μεσω συσκευων χωρις να χρειαζεται να παρεμβαλλεται ιντερνετ?

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όποιος θεσσαλονικιός χρησιμοποιεί λεωφορείο ας κατεβάσει την εφαρμογή του ΟΑΣΘ. Πραγματικά η υπηρεσία της τηλεματικής στην οθόνη μας. Μπράβο τους, υπηρεσία πρότυπο

Δημοσ.

Όποιος θεσσαλονικιός χρησιμοποιεί λεωφορείο ας κατεβάσει την εφαρμογή του ΟΑΣΘ. Πραγματικά η υπηρεσία της τηλεματικής στην οθόνη μας. Μπράβο τους, υπηρεσία πρότυπο

Εννοείς αυτήν;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stonos.oasth

Αν ναι, δεν είναι του οάσθ.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι εχει gps ειναι 4πυρινο,1gb ram και Android 4.1 οποτε δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εγκαθισταται η εφαρμογη...

Δοκιμασε το RunKeeper.

παίζει καμιά εφαρμογή που να κλείνει τα apps που τρέχουν στο παρασκήνιο και σου τρωνε την μπαταρία?

To greenify. Καλο ειναι να εχεις και root.

Καλο φαίνεται, έπαιξα όμως με τις (άπειρες) ρυθμίσεις του μάλλον χειρότερα τα έκανα οπότε το απεγκατέστησα.

Για το greenify λες;

Βασικα, πιο απλο πεθαινεις.

Δημοσ.

Ναι για το greenify λέω. Τα έκανα όλα πάγωμα με το Titanium backup pro με βάση λίστα τι να πειράξω και τι όχι.

Αυτό ναι ήταν σχετικά απλό.

Το άλλο μου φάνηκε πολύ γενικό χωρίς να σε βάζει σε ποιο apk. ασχολείσαι και έτσι χάνεσαι.

Γι αυτό χαώθηκα με τις ρυθμίσεις του.

Δημοσ.

Υπαρχει εφαρμογη ή widget που να ανοιγει ανα τακτα χρονικα διαστηματα τα data, για ενα λεπτο ας πουμε, και να κλεινει μετα;

Εννοω: πχ εχω widget του καιρου. Θελω ανα μια ωρα να ανοιγουν τα δεδομενα, για ενα λεπτο ωστε ν κανει ενημερωση ο καιρος κ μετα να ξανακλεινουν. Ευχαριστώ πολύ :)

Δημοσ.

@Bell σίγουρα, δεν διαφωνώ αλλά δεν βλάπτει να είμαστε ακριβείς!

Υπαρχει εφαρμογη ή widget που να ανοιγει ανα τακτα χρονικα διαστηματα τα data, για ενα λεπτο ας πουμε, και να κλεινει μετα;
Εννοω: πχ εχω widget του καιρου. Θελω ανα μια ωρα να ανοιγουν τα δεδομενα, για ενα λεπτο ωστε ν κανει ενημερωση ο καιρος κ μετα να ξανακλεινουν. Ευχαριστώ πολύ :)

Σίγουρα το tasker, όμως με σχετικό κόπο.

Δημοσ.

δειτε αυτη την εφαρμογη

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gurkedev.wifiprotector&hl=el

εν ολιγοις οταν συνδεεσαι σε δημοσιο δυκτιο σε προστατευει απο επιθεσεις

http://www.pocketables.com/2012/12/user-request-automatic-3g-onoff-system-in-tasker.html

• Like 1
Δημοσ.

Ψαχνω εφαρμογη για να μπορω να ανοιγω αρχεια cad και να τα επεξεργαζομαι εν μερει...

Και ποια εφαρμογη χρησιμοποιειτε για ημερολογιο;

Καλο ειναι το caledar widget moth+agenda αλλα δεν ειναι δωρεαν κατι αντιστοιχο δωρεαν;

Και εγώ ήθελα ένα για cad αλλά λίγο χλωμό το βλέπω. Τουλάχιστον να μπορούσε κάποια εφαρμογή απλά να τα απεικονίζει ενώ είναι σε μορφή cad.

Μία έμμεση λύση είναι να τα κάνεις pdf από πριν απλά για να τα βλέπεις.

δοκιμάστε το cadTouch / cadTouch Pro 

Δημοσ.

Παιδιά προτείνετε καμια καλη εφαρμογή για διαχείρηση word excel κτλπ αρχείων σε android , αν αξίζει η εφαρμογή μπορω να την αγοράσω κιολας αν ειναι καποιο ολοκληρωμένο πακετάκι τυπου office

Δημοσ.

Έχει αρκετές καλές εφαρμογές σε αυτόν τον τομέα. Αυτή που με βόλεψε και ανοίγει όλα τα αρχεία λέγεται quickoffice.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Το εχω το quickoffice προσπάθησα ομως να ανοίξω ενα pnr file που και καλα ανοίγει με word αυτο και δεν μου το άνοιξε

Δημοσ.

Χλμ.. Δεν μου έχει τύχει. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και για το Office professional 7 επίσης.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...