Ntenteras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 εχετε να προτεινετε κανα καλο module για το xposed framework;
BadBoy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 GravityBox, XPrivacy, WifiKeyView. Από εκεί και πέρα ανάλογα ποια συσκευή έχεις υπάρχουν διάφορα.
Ntenteras Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Το gravitybox το ειχα ήδη και κανει παπαδες. Μπορεις να κανεις τα παντα με αυτο, ειχα custom rom, αλλα γυρισα σε stock rom με gravity box γιατι πολυ απλα σου δινει περισσοτερες επιλογες και απο τις καλυτερες custom roms. Και τα αλλα δυο που μου προτεινες ειναι πολυ καλα. Ειδικα αυτο με το wifi το εψαχνα καιρο και πραγματικα απορω γιατι δεν εχει ενσωματωσει η google αυτην την επιλογη στο android. Αλλα modules που προτεινω εγω ειναι: Bootmanager (ελεγχεις ποιες εφαρμογες ανοιγουν στο boot), greenify ("κοιμιζει" τις εφαρμογες που δεν χρειαζεσαι και δεν τις αφηνει να ξανανοιξουν απο μονες του, οπως συμβαινει με αλλες εφαρμογες που υποτιθεται οτι κανουν την ιδια δουλεια με το greenify), YouTube AdAway (οχι αλλες διαφημισεις στο youtube) και για οσους ειναι με τον google now launcher προτεινω και το Xposed GEL Settings. H συσκευη μου ειναι το nexus 5
euxoulhs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Πως δουλευει αυτο το xposed? με λιγα λογια χοντρικα σου λεω πως ειναι μια εφαρμογη η οποια σ επιτρεπει να εγκαταστεις εφαρμογες οι οποιες ειναι μονταρισμενες.. για περισσοτερα κοιτα εδω http://forum.xda-developers.com/xposed/framework-xposed-rom-modding-modifying-t1574401 και εδω που ειναι στα ελληνικα το ζουμι της υποθεσης http://www.olafree.net/2014/03/xposed-android.html
gesamgr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 axa! ωραιο! και δεν χρειαζεται να ψαχνω τα Mods κατεβαινουν απο μεσα του σωστα? thanks euxoulhs 1
euxoulhs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 axa! ωραιο! και δεν χρειαζεται να ψαχνω τα Mods κατεβαινουν απο μεσα του σωστα? thanks euxoulhs οπως ειπε και ο ntenteras θελει root.. φυσικα και αυτο που θες πρεπει να το ψαχνεις για να δεις αν υπαρχει κιολας βεβαια σε καποιο θρεντ που ποσταρα εχει μαζεμενα ΟΛΑΑΑ τα mods..οποτε εκει ΝΑΙ δεν χρειαζεται να τα ψαχνεις.. Υ.Γ.δεν το ξερω καλα το προγραμμα 1-2 φορες το δουλεψα και το βγαλα 1
gesamgr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Θέλει root όμως για να το εγκαταστήσεις καλα απο τετοιο εχουμε!
vrwmiaris Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Για δείτε και το heads up module φρέσκο είναι, πολύ καλό
Federacion Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Παιδιά ποτέ θα έρθει το PayPal στο ελληνικό play store; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μα δεν χρειαζεται το paypal στο google play μια χαρα δουλευει και τωρα και μπορεις να αγορασεις οποιαδηποτε εφαρμογη/παιχνιδι κ.τ.λ. θελεις απο το google play.
Federacion Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ναί αλλά πρέπει να βάλεις την κάρτα σου και στο γοογλε πορτοφόλι και δεν θέλω. Αρκεί το paypal. Ρωτάω γιατί στο εξωτερικό δουλεύει το paypal στο playstore κανονικά. Πότε θα έρθει Ελλάδα είναι το ερώτημα, αν ξέρει κανείς.
therock Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μολις εβαλα MailBox. Το τρεχω και λεει μια μουφα οτι ζηταω dropbox για να αποθηκευει ρυθμισεις και προτιμησεις; Δεν πιστευω να μοιραζετε με dropbox στοιχεια και αρχεια απο τα mail μου? Μπορεις απλα να ξετσεκαρεις απο το google play τις αυτοματες αναβαθμίσεις και απλα να διαλεγεις εσυ ποια εφαρμογη θελεις να αναβαθμιστει ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ. Δεν ζηταω αυτο. Ας αναβαθμιζονται ολες αυτοματα οταν ειμαι συνδεδεμενος με WiFi. Θελω συγκεκριμενη συμπεριφορα για οταν ειμαι με mobile data.
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Μαλλον εννοεις τις ρυθμίσεις του google play. Αφου ανοιξεις το google play πατα εκει που λεει "play store" πανω αριστερα και μετα διαλεξε ρυθμησεις και εκει εχει επιλογη αν πατησεις πανω στο "αυτοματη ενημερωση εφαρμογων" αν θες να τις αναβαθμηζει οταν εισαι συνδεδεμενος στο νετ. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2014 από JUST-GAMER
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα