Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια μπορειτε να μου πειτε καποιο καλο προγραμμα για nfc tags εγγραφη και αυτα που δημιουργει να μπορουν να δουλευουν ακομα και αν απεγκατασταθει το προγραμμα αυτο.

Δοκιμασα το trigger αλλα αν απεγκαταστησω το προγραμμα δεν δουλευει το nfc tag αφου μου ζηταει να κατεβασω το προγραμμα για να δουλεψει.

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Πως μπορω να εχω μονο μια home screen και να κλειδωσω τις εφαρμογες και τις θεσεις των εικονιδιων που εχει μεσα? Ωστε να μην αφαιρουνται-μετακινουνται?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα θέλω να βρω μια εφαρμογή που δεν υπάρχει πλέον στο play store, το όνομα τις είναι 3d mercedes-benz logo hd lwp έχω βρει μόνο την free έκδοση στο xxxxxx αλλά θέλω την pro.

Έχω φάει όλο το internet αλλά δεν την έχω βρει πουθενά!!!

Καμιά βοήθεια ;

Επεξ/σία από stormrain
Δημοσ.

Παιδιά γίνεται να χρησιμοποιήσω το TuneIn Radio Pro χωρίς να κάνω account όπως μου ζητάει μόλις το ανοίγω; Το έχω δωρεάν από προσφορά του άμαζον και πότε δεν μου είχε ζητήσεινα κάνω λογαριασμό. Μόλις άλλαξα κινητό και το ξαναεγκατέστησα μου να φτιάξω λογαριασμό ή να μπω με fb.

Δημοσ.

Στην εφαρμογή YouTube μπορείτε να διαλέξετε βίντεο με 1080 ανάλυση αν έχει το βίντεο.

Στο κινητό μου Samsung galaxy s4 γιατί εμένα ακόμα και σε βίντεο που έχουν 1080 ανάλυση μέχρι 720 με αφήνει να επιλέξω.

Γιατί αυτό;

Δημοσ.

όχι!

Kαλός ευχαριστώ αλλα να μην βάζουν προεγκατεστημένα radio εδώ έχουν τα κινητά τον 15 ευρώ τελοσπάντων

• Like 1
Δημοσ.

Kαλός ευχαριστώ αλλα να μην βάζουν προεγκατεστημένα radio εδώ έχουν τα κινητά τον 15 ευρώ τελοσπάντων

Εδώ δεν βαζουν στο samsung S4 ενώ το S3 εχει....Υποτίθεται ότι η ...φιλοσοφια τους πια θεωρει απαραιτητο το Internet στο κινητο

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ δεν βαζουν στο samsung S4 ενώ το S3 εχει....Υποτίθεται ότι η ...φιλοσοφια τους πια θεωρει απαραιτητο το Internet στο κινητο

Θα έπρεπε να γνωρίζουν τουλάχιστον ότι κάποιες εταιρίες σε γδέρνουν στο θέμα internet όπως η ελληνικές,και χωρίς την πολύ καλή ποιότητα internet που χρειάζονται αυτές η εφαρμογές.

• Like 3
Δημοσ.

Θα έπρεπε να γνωρίζουν τουλάχιστον ότι κάποιες εταιρίες σε γδέρνουν στο θέμα internet όπως η ελληνικές,και χωρίς την πολύ καλή ποιότητα internet που χρειάζονται αυτές η εφαρμογές.

Ετσι είναι αλλα και η καταναλωση μπαταραις νομιζω είναι αυξημενη μεσω Internet  για ραδιοφωνο

Δημοσ.

Γεια σας υπάρχει εφαρμογή radio για android χωρίς να χρειάζεται internet;

Το δικό μου κινητό (Wiko Darkmoon, ίσως το μόνο στην Ελλάδα) έχει ραδιόφωνο που λειτουργεί χωρίς ίντερνετ. Είναι η συντροφιά μου κάθε μέρα στο περπάτημα και τρώει γύρω στις 5 μονάδες από τη μπαταρία στα 45'.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...