Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια αν αλλάξω rom στο κινητό, εφαρμογές πληρωμένες που έχω μπορώ να τις επαναφέρω;

Φυσικα αν βαλεις το ιδιο email ή αν τις εχεις κανει backup με το προγραμμα titanium pro που ειναι για ρουτ κινητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ το χρησιμοποιώ χωρίς account

Κι εγώ το χρησιμοποιούσα χωρίς account εδώ και πολύ καιρό αλλά μόλις άλλαξα κινητό και το ξαναεγκατέστησα μου ζητάει sign in ή sign up (ή login με Facebook). Στο παλιό κινητό δεν μου το ζήτησε ποτέ. Είναι πλήρης έκδοση, δωρεάν από προσφορά του άμαζον.

edit: έστειλα μήνυμα στο tunein και μου είπαν ότι πλέον δεν γίνεται χωρίς account. Τραγικοί.

Επεξ/σία από arxaggelos
  • Like 1
Δημοσ.

Γεια σας υπάρχει εφαρμογή radio για android χωρίς να χρειάζεται internet;

Spirit fm λέγεται

Κι εγώ το χρησιμοποιούσα χωρίς account εδώ και πολύ καιρό αλλά μόλις άλλαξα κινητό και το ξαναεγκατέστησα μου ζητάει sign in ή sign up (ή login με Facebook). Στο παλιό κινητό δεν μου το ζήτησε ποτέ. Είναι πλήρης έκδοση, δωρεάν από προσφορά του άμαζον.

edit: έστειλα μήνυμα στο tunein και μου είπαν ότι πλέον δεν γίνεται χωρίς account. Τραγικοί.

Ακόμη πιο τραγικοί είναι διότι πρέπει να παίξεις αυτά που έχεις ηχογραφήσει με τον ενσωματωμένο player της εφαρμογής

Δημοσ.

Φυσικα αν βαλεις το ιδιο email ή αν τις εχεις κανει backup με το προγραμμα titanium pro που ειναι για ρουτ κινητα.

δεν ειναι ρουτ το κιν μου, αλλα φανταζομαι το ιδιο ισχυει, τνχ

Δημοσ.

Αν αγοράσω ταμπλέτα με android 4,2 θα μπορέσω να κάνω εύκολα αναβάθμιση σε 4,4 μέσω wifi ή θα έχω προβλήματα;

Ανάλογα το tablet, η έκδοση 4.4 δεν θα έρθει σε όλους, αυτό εξαρτάται από το μοντέλο, αλλά στην ερώτηση που έκανες ναι μπορείς μέσω wifi να κάνεις την αναβάθμιση χωρίς πρόβλημα

• Like 1
Δημοσ.

Το FaceNiff έχει σταματήσει να δουλεύει τελείως μετά τις τελευταίες αλλαγές του Facebook ε; Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς επιτυχώς πρόσφατα;

Δημοσ.

Γιατι σε εμενα(samsung galaxy s4) το google play ειναι οπως ηταν παντα και σε ενα πολυ παλιοτερο κινητο ειναι εντελως διαφορετικο οσο αφορα τις εγκαταστασεις apps κ.τ.λ. στην εμφανιση του.

Δημοσ.

Ναι αλλα πως βλεπω αν τις εχω δεχτει ή οχι αν ειναι να το ξαναγυρισω στην αρχικη και μετα να κανω παλι τις αναβαθμησεις.

Απο τις πληροφοριες εφαρμογων βλεπω οτι στο samsung galaxy s4 εχει την εκδοση google play store 4.8.20 και στο αλλο κινητο εχει την εκδοση 4.9.13.

Γιατι συμβαινει αυτο?

Ακομα και αν κανω καταργηση εγκατασταση ενημερωσεων και διαλεξω να κανει update κανει σε αυτη στην εκδοση 4.8.20 και οχι στην 4.9.13 γιατι συμβαινει αυτο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...