Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gimp λέγεται είναι ελαφρυ και δωρεάν.

για απλά πράγματακια όμως δεν είναι και corel...

Λάθος. Μπέρδεψα τα τόπικ!

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολλοί θα το ξέρουν αλλά σίγουρα πολλοί το αγνοούν. Στα μέρη που περνάτε καθημερινά μαίνεται ένας αόρατος πόλεμος μεταξύ των Πεφωτισμένων και της Αντίστασης.

Link.png Site:

Link.png Site:

Link.png Site: Ingress-Google Play

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή calendar που να μου δίνει την δυνατότητα να βλέπω όλο τον μήνα (δηλαδή την κάθε μέρα σε ξεχωριστό κουτάκι) και να μου δίνει την δυνατότητα να διαγράφω μέρες;  όπως κάναμε παλιά που βάζαμε ένα "Χ" με το στυλό/μολύβι στις μέρες.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια καλησπερα θα ηθελα μια εφαρμογη που να μπορω να αποθηκευσω καποια sites πχ. gazzete κτλ. και να μου εμφανιζει ειδησεις μονο απο αυτα που επελεξα.

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=net.fred.feedex, ελαφριά γρήγορη και με widget.

και να εχει και widget θα ειστε power.

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

θέλω να φορτώσω εικόνες που έχω τραβήξει με το κινητό μου (S3 mini) στο instagram χωρίς όμως να κόβεται η μισή καθώς δεν μπορεί να την χωρέσει ολόκληρο το τετράγωνο του instagram.Τι μπορώ να κάνω να ρυθμίσω το μέγεθος της εικόνας ώστε να χωρέσει ολόκληρη στι τετράγωνο του instagram?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

1)Ποιοι ειναι οι καλυτεροι players για βιντεο και ταινιες στο ταμπλετ?

2)Ποιους browser χρησιμοποιειτε σε ταμπλετ?Εχω Mozzila,Chrome και Dolphin και χρησιμοποιω τον 3ο γιατι διαβασα οτι ειναι ελαφρυς αλλα δεν ξερω αν εχει καλα add ons σε σχεση με τους αλλους 2.

3)Καποια καλη  εφαρμογη για να βλεπω τα e-mail χωρις να μπαινω απο browser?

Το ταμπλετ εχει εγκατεστημενες 2 εφαρμογες.Η 1 λεγεται Gmail και η αλλη Μυνημα ηλεκτρονικου ταχυδρομειου.Ανοιξα την 2η και οταν εγραφα  το e-mail δεν το εμφανιζε απο καποιο σημειο και μετα και δεν καταχωρησα το e-mail γιατι δεν φαινεται σωστη η εφαρμογη.

Δημοσ.

2) Για browser χρησιμοποιω το cm browser, απλα εκπληκτικος, το μονο θεμα του ειναι η εισαγωγη σελιδοδικτων (τους πεταει χυμα χωρις να ειναι σε φακελους), αλλα αξιζει να τον δοκιμασεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...