Federacion Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 gimp λέγεται είναι ελαφρυ και δωρεάν. για απλά πράγματακια όμως δεν είναι και corel... Λάθος. Μπέρδεψα τα τόπικ!
thomasG4 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Υπαρχει gimp για android? Που τέτοια τύχη... 1
Federacion Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Ωπ, γράψε λάθος :X μπέρδεψα τα τοπικ. οχι για αντρόιντ το καλύτερο για μένα είναι το pixlr express.
GiwrgosP- Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Weather app με διαφορα εφε (οπως σταγονες βροχής όταν βρέχει και τέτοια) ξέρει κανείς να μου προτείνει;
Grey Warden Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Πολλοί θα το ξέρουν αλλά σίγουρα πολλοί το αγνοούν. Στα μέρη που περνάτε καθημερινά μαίνεται ένας αόρατος πόλεμος μεταξύ των Πεφωτισμένων και της Αντίστασης. Site: Site: Site: Ingress-Google Play
mercu Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή calendar που να μου δίνει την δυνατότητα να βλέπω όλο τον μήνα (δηλαδή την κάθε μέρα σε ξεχωριστό κουτάκι) και να μου δίνει την δυνατότητα να διαγράφω μέρες; όπως κάναμε παλιά που βάζαμε ένα "Χ" με το στυλό/μολύβι στις μέρες. 1
dimitris762 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 παιδια καλησπερα θα ηθελα μια εφαρμογη που να μπορω να αποθηκευσω καποια sites πχ. gazzete κτλ. και να μου εμφανιζει ειδησεις μονο απο αυτα που επελεξα. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=net.fred.feedex, ελαφριά γρήγορη και με widget. και να εχει και widget θα ειστε power.
A_panM Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας παιδιά, θέλω να φορτώσω εικόνες που έχω τραβήξει με το κινητό μου (S3 mini) στο instagram χωρίς όμως να κόβεται η μισή καθώς δεν μπορεί να την χωρέσει ολόκληρο το τετράγωνο του instagram.Τι μπορώ να κάνω να ρυθμίσω το μέγεθος της εικόνας ώστε να χωρέσει ολόκληρη στι τετράγωνο του instagram?
AntiCambeR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα παιδια. 1)Ποιοι ειναι οι καλυτεροι players για βιντεο και ταινιες στο ταμπλετ? 2)Ποιους browser χρησιμοποιειτε σε ταμπλετ?Εχω Mozzila,Chrome και Dolphin και χρησιμοποιω τον 3ο γιατι διαβασα οτι ειναι ελαφρυς αλλα δεν ξερω αν εχει καλα add ons σε σχεση με τους αλλους 2. 3)Καποια καλη εφαρμογη για να βλεπω τα e-mail χωρις να μπαινω απο browser? Το ταμπλετ εχει εγκατεστημενες 2 εφαρμογες.Η 1 λεγεται Gmail και η αλλη Μυνημα ηλεκτρονικου ταχυδρομειου.Ανοιξα την 2η και οταν εγραφα το e-mail δεν το εμφανιζε απο καποιο σημειο και μετα και δεν καταχωρησα το e-mail γιατι δεν φαινεται σωστη η εφαρμογη.
BELL Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 2) Για browser χρησιμοποιω το cm browser, απλα εκπληκτικος, το μονο θεμα του ειναι η εισαγωγη σελιδοδικτων (τους πεταει χυμα χωρις να ειναι σε φακελους), αλλα αξιζει να τον δοκιμασεις
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Στο Chrome πως μπορούμε να βγούμε εντελώς από το προγραμμα; Με συνεχόμενο πίσω δεν βγαίνεις εντελώς από το πρόγραμμα.
Federacion Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Dolphin browser ο ελαφρύτερος και γρηγορότερος απ όλους που έχω δοκιμάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα