Panagiwthsk Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Καλησπερα σε ολους Ενα προβλημα σχετικα με τον υπολογιστη μου Εχω κανει φορματ πανο απο 10 φορες δηλαδη ξερω τιν διαδικασια κτλπ. αλλα τωρα μετα απο ενα μηνα ειπα να ξανακανω ξεκιναω το φορματ κανει boot from cd .. βγαζει μια μπλε οθονη... φωρτωνη καπια αρχεια.. και στιν σηνεχεια κολαει P.S Τα windows που περναω ειναι Windows xp-pro SP3 gr.. αυτα που εχω τοσο καιρο... και σκεφτηκα να αλαξω τα CD τον windows και πηρα windows xp home edition sp 3 αλλα και με αυτα τιποτα...
kwstas_pap Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 νομίζω ότι έχεις hardware πρόβλημα.. είτε με την Ram είτε με το mobo.. βγάζε μνήμες και πειραματίσου εναλλάξ..
Panagiwthsk Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Τελικα δεν ειναι RAM προβλημα.... Επισης να προσθεσω το pc μου ειναι λιγο παλιο pentium 4,,, 3,06 Ghz,, και τελευτεα συνειδητοποιησα ενα προβλημα,, καμια φορα δεν δουλευουν ι συσκευες εξοδου για παραδειγμα το ποντικι και το CD RW...
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Τελικα δεν ειναι RAM προβλημα.... Ετρεξες memtest για μερικες ωρες?
Panagiwthsk Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Ετρεξες memtest για μερικες ωρες? 1000 sorry αλλα δεν μου λεει τιποτα αυτο βοηθησε με λιγο..
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Το memtest ειναι ενα προγραμμα για τη δοκιμη της ram.Αν τυχον υπαρχει προβλημα εκει,θα το εντοπισει.Αρκει να το αφησεις μερικες ωρες να τρεξει για το testing. http://www.memtest.org/ Πως εβγαλες το συμπερασμα πως δεν υπαρχει προβλημα στις μνημες,οπως ανεφερες πριν?
Panagiwthsk Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Το memtest ειναι ενα προγραμμα για τη δοκιμη της ram.Αν τυχον υπαρχει προβλημα εκει,θα το εντοπισει.Αρκει να το αφησεις μερικες ωρες να τρεξει για το testing.http://www.memtest.org/ Πως εβγαλες το συμπερασμα πως δεν υπαρχει προβλημα στις μνημες,οπως ανεφερες πριν? Επειδη εχω 2 ιδια pc ενα δικο μ και ενα του αδερφου μου... μονο που εγω ειχα 4 ram τον 250 mb και αναγκαστικα να παρω της ram του αδερφου μου που ειχε 2 μβ και λογικα ηταν σε καλη κατασταση..
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 ...αναγκαστικα να παρω της ram του αδερφου μου που ειχε 2 μβ και λογικα ηταν σε καλη κατασταση.. Ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος απλα επειδη ειναι καινουριες ή "επαιζαν καλα χτες". Αν θελεις κανεις το test που σου ειπα για 3-4 ωρες,προκειμενου να αποκλεισεις την περιπτωση προβληματικων ram.
Panagiwthsk Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος απλα επειδη ειναι καινουριες ή "επαιζαν καλα χτες".Αν θελεις κανεις το test που σου ειπα για 3-4 ωρες,προκειμενου να αποκλεισεις την περιπτωση προβληματικων ram. Καταλαβα.... Απλα το κακο ειναι οτι το pc μου δεν λειτουργει αυτην τιν στιγμη δηλαδη θελω να πω αμα τον ακηξω θα κολιση μετα απο 20 δευτερολεπτα γιατι μου βγαζει "Ετνομιστηκε νεο υλικο" Texas Instruments OCHI IEEE1394 Host controller
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Καταλαβα.... Απλα το κακο ειναι οτι το pc μου δεν λειτουργει αυτην τιν στιγμη δηλαδη θελω να πω αμα τον ακηξω θα κολιση μετα απο 20 δευτερολεπτα γιατι μου βγαζει "Ετνομιστηκε νεο υλικο" Texas Instruments OCHI IEEE1394 Host controller Το memtest δεν τρεχει μεσα απο τα windows,οποτε δεν θα χεις κολλημα. Επισης,δοκιμασε να μπεις με safe mode και να απεγκαταστησεις τυχον υπαρχον drivers που εχεις βαλει για το chipset σου,μηπως και το προβλημα εχει να κανει με το συγκεκριμενο που λες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.