Προς το περιεχόμενο

Κολαει ο κερσορας του ποντικου

SOCRATIS1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Ειχα ενα logiteck ποντικι και απο μια στιγμη και μετα αρχιζε και κολαγε ο κερσορας του ποντικου[1 δευτεροπλεπτο και μετα ξεκολαγε και παλι τα ιδια].Πιστευοντα οτι ηταν το ποντικι ,πηγα και αγορασα ενα αλλο logiteck 55 ευρω.Παλι τα ιδια ομως .Και παλι κολαει ,τι μπορει να φταιει?

Εχω windows xp sp 3

Δημοσ.

την ωρα που μεταφερονται αρχεια κανει παρεμβολες, οταν δεν εχεις μεταφορες και το ρουτερ αραζει δεν εχεις προβλημα

εχω το ιδιο προβλημα στο λαπτοπ μου με το vx revolution , οταν στελνω κατι απο τον ενα υπολογιστη στον αλλο ειδικα το ποντικι τα παιζει κανονικα και πρεπει να περιμενω να τελειωσει η διαδικασια , μεχρι τοτε δεν εχω ποντικι αλλα τη βολευω το touchpad

το ιδιο σε μικροτερο βαθμο μπορει να μου κανει οταν κατεβαζω τορεντ με πολυ μεγαλη ταχυτητα

δε μπορεις να κανεις κατι

ισως να παρεις πιο μακρια το ρουτερ, αυτο λογικα θα σου λυσει το προβλημα

με το mx performance ομως στο μεγαλο υπολογιστη παρολο που εχω ακριβως διπλα το ρουτερ δεν ειχα ποτε θεμα

(με το mx revolution που ειχα μεχρι που χαλασε το laser ειχα πολυ σπανια)

κυριως η κεραια του λαπτοπ μου κανει εμενα τη ζημια

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι δεν μεταφερει τιποτα το ρουτερ αυτη την στιγμη[ειναι ανοικτο το ασυρματο ,αλλα δουλευω τωρα με καλοδιο].Δοκιμαζω να το απενεργοποιησω και βλεπουμε.

---------- Προσθήκη στις 13:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:08 ----------

Ναι το ασυρματο ειναι ,αλλα αφου δεν εκανα τιποτα[δεν μετεφερα τιποτα]γιατι κολαει?θα το απομακρυνω οσο μπορω .Ευχατιστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση και την βοηθεια σου[ημουν ετοιμος να κανω φορματ].Ευχαριστω

Δημοσ.

δοκιμασε αυτο , νομιζω οτι θα σου δωσει τη λυση

οι κεραιες μπορει να αρχισουν να κανουν παρεμβολες και σε ασχετες φασεις (και αυτο μου χει συμβει) το οτι εχεις καλωδιο δε σημαινει οτι η κεραια δεν εκπεμπει , απλα οταν μεταφερω αρχεια μεσω ασυρματου δικτυου πραγματικα πεθαινει το ποντικι, ειναι σχεδον αστειο

κι εγω δε μπορουσα να καταλαβω πού ειναι το προβλημα (εγκαθιστουσα/απεγκαθιστουσα drivers , οχι φορματ ομως) , μεχρι που εστησα δικτυο και αρχισα να κανω τραμπες απο το ενα pc στο αλλο (το λαπτοπ ειναι κατεβαστηρι στην ουσια) εκει ειδα το προβλημα να ειναι εντονο σε συγκεκριμενη φαση, οποτε ειμαι πλεον βεβαιος οτι ειναι λογω wifi και μιας και μιλαμε για logitech ειμαι ακομα πιο βεβαιος

Δημοσ.

Τελικα το προβλημα παραμενει[οχι τοσο εντονα οπως πριν ομως] αν και απενεργοποιησα το wireless απο το ρουτερ[μηπως να απομακρυνω το ρουτερ?Δεν μπορω να καταλαβω.Στο μεσα υπολογιστη δουλευει αψογα.

Δημοσ.

βγαλτο τελειως απο τη πριζα το ρουτερ και δουλεψε το ποντικι για λιγη ωρα να δεις αν θα παραμεινει το προβλημα

επισης υπαρχουν εμποδια αναμεσα στη κεραια του ποντικιου και το ιδιο το ποντικι?

γιατι αν ειναι πολυ μακρια και υπαρχουν επιπλα στο ενδιαμεσο, τοτε ειναι πολυ φυσικο να νεκρωνει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...