Finn Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Προ 2 μηνών κάνω αγορά από abercrombie & fitch αξίας 130 ευρώ.Έρχεται το δέμα στο Βενιζέλος και μου ράβει ένα κουστούμι η fedex 130 ευρώ.Δε δέχομαι φυσικά την "προσφορά" τους και ζητάω να επιστραφεί το δέμα πίσω.Μου λένε θα μιλήσουν με αποστολέα πρώτα.Μιλάω και με αποστολέα,άκρη δε βγάζαμε αλλά τελικά τα χρήματα αποδεσμέυτηκαν. Σήμερα 2 μήνες μετά έκπληκτος παρατηρώ ότι στις 28 του μήνα μου χρέωσαν πάλι την κάρτα αλλά αυτή τη φορά για τα καλά.Πάω να κάνω login στη σελίδα τους για να δω τον αιρθμό της παραγγελίας ώστε να μπορώ να βγάλω άκρη μαζί τους πιο εύκολα αλλά δε με βάζει.Λέω θα ξέχασα τον κωδικό.Αποστολή στο email...άκυρο! Δεν υπάρχει λογαριασμός που να αντιστοιχεί σ αυτό το email. Εμ με διαγράψανε εμ πήραν και τα λεφτά.Στην τράπεζα θα βγάλω άκρη;
tsakonas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μου έτυχε κάτι παρόμοιο 2-3 φορες απτό 2001 που είμαι εδώ uk. Πάντα καθάριζε η τράπεζα χωρίς πολλά πολλά. Τώρα στο Ελλαδιστάν ελπίζω να βρείς άκρη.
Finn Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Πόσο καιρό πήρε στην τράπεζα για να επιλύσει το ζήτημα φίλε tsakona?
tsakonas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Η διευθύντρια του υποκαταστήματος άκουσε τι είχα να πω, είδε και τα αποδεικτικά mail και αμέσως άρχισε διαδικασίες. Μετά από μια βδομάδα περίπου το θέμα έκλεισε. Република Југославија FTW , το είδε τώρα η κοπέλα μου και χάρηκε lol...σέρβα είναι obviously
Finn Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δυστυχώς απ την μεριά μου δεν υπάρχουν πλέον emails γιατί είχα θεωρήσει το θέμα λήξαν. Zaista Jugoslavija ftw! Pozdravi je
tsakonas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Ωχ, δύσκολα τα πράματα τότε. Ίσως αν πέσεις σε κάνα καλο άτομο στην τράπεζα και βοηθήσει. Αν πεις ότι δεν το δέχτηκες ποτε το αντικείμενο και ότι έγινε χρέωση χωρίς τι συγκατάθεση σου κλπ κλπ... καλή τύχη!
Finn Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Πήγα σήμερα και σ ένα χαρτί που εκτύπωσε ο υπάλληλος στο οποίο φαινόταν οι κινήσεις έγραψα ότι αμφισβητώ την υπογραμμισμένη συναλλαγή.Είπε θα το στείλει κάπου και βλέπουμε. Δεν ελπίζω πάντως.
kaiowas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Εχω την εντυπωση πως σε αυτα τα θεματα οι τραπεζες στην Ελλαδα ειναι 100 χρονια πισω και εξηγω. Στην Αγγλια οταν ειχα καποια μηνιαια συναλλαγη, δηλαδη πληρωνα 100 ευρω πχ καθε μηνα για Ιντερνετ η για παγιο κινητο η οτιδηποτε, αν και οταν ηθελα πηγαινα στην τραπεζα και τους ελεγα οτι αυτη την μηνιαια πληρωμη θελω να την ακυρωσω για τον χ ψ λογο και γινοταν σχεδον αμεσα. Στην Ελλαδα πηγα να κανω το ιδιο με ενα κωλοπαιχνιδο του xbox live (final fanstasy που χα μπει για 1 μηνα να το δω απλα) με χρεωναν καθε μηνα. Πηγα τραπεζα και τους λεω ακυρωστε την συναλλαγη γιατι δεν την χρησιμοποιω και γενικα η χρεωση επρεπε να ηταν για 1 μηνα και οχι συνεχομενα. Μου λενε πρεπει να επικοινωνησεις με αυτον που την εκανες να την ακυρωσει εμεις δεν μπορουμε. Επειδη πια δεν εμπαινε χβοχ live δεν ειχα πως να την ακυρωσω απο κει. Τους ρωτησα το απλο, αν ενα κινεζικο site βρει τον αριθμο της καρτας και με χρεωνει καθε μηνα 100 ευρω δεν μπορω να το ακυρωσω απο την τραπεζα? Καμια απαντηση λογικης, κατι του στυλ ε τοτε ειναι απατη και παει αλλου κτλπ. Δεν μιλαω για περιπτωσεις στις οποιες εχεις κανει μηνιαια συμβαση με υπογραφη κτλπ, στις οποιες μπορει να υπαρχει conflict με την συμβαση αν στο ακυρωσουν. Ελπιζω να βγαλεις ακρη με την ολη ιστορια γιατι υπαρχουν κατι περιεργες ιδεολογιες περι του θεματος στις τραπεζες εδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.