blacksuede Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι στα γρήγορα... Έχω μπερδευτεί με τα καλώδια hdmi-dvi κ dvi-hdmi .... δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τον αντάπτορα που έχω τώρα γιατί μου κάνει κάτι τρελά παράσιτα... το hdmi σε dvi δεν είναι ίδιο με αυτά που πουλούσαν πιο παλιά, dvi σε hdmi(που θέλω) ??? η έχουν κάνει καμιά αλλαγή και δεν παίζει πιχι ο ήχος??? ή με έχει πειράξει η ζέστη και δεν ξέρω τι λέω????χαχααα:lol:
blacksuede Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 το pc με την tv...είναι ήδη συνδεδεμένα με το ανταπτοράκι που είχε μαζι η κάρτα και καλώδιο hdmi αλλά κάτι δεν πάει καλά και όταν πάει να αλλάξει ανάλυση σε 1080p στην εκκίνηση εμφανίζει κόκκο, αν κουνήσω όμως το καλώδιο φτιάχνει.... Για αυτό θέλω να πάρω ένα καλώδιο για την ίδια δουλειά, dvi σε hdmi και έχω μπερδευτεί γιατί τώρα πουλάνε hdmi σε dvi που οπτικά είναι ίδιο αλλά δεν ξέρω αν σαν λειτουργία κάνει την ίδια δουλειά....αυτά...
simon23196 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 δεν νομίζω να μην υπάρχουν καλώδια dvi->hdmi ψάξε καλύτερα ---------- Προσθήκη στις 23:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:27 ---------- δεν νομίζω να μην υπάρχουν καλώδια dvi->hdmiψάξε καλύτερα Η αλήθεια είναι πως σε έχει χτυπήσει και λίγο η ζέστη, γιατί ΚΆΘΕ καλώδιο hdmi->dvi κ' dvi->hdmi είναι βασικά το ίδιο. άρα ρίξε μια ματιά εδώ και θα βρεις αυτό που θες http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=226298
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Ένα καλώδιο με male dvi to male hdmi. Ήχο μην περιμένεις να δώσει η κάρτα σου μέσα από dvi.
kostasR1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Ένα καλώδιο με male dvi to male hdmi. Ήχο μην περιμένεις να δώσει η κάρτα σου μέσα από dvi. Υπάρχουν και κάρτες που δίνουν ήχο μέσα από το DVI, έχει να κάνει με την κάρτα γραφικών. Αρκετές NVIDIA κάρτες έδιναν HDMI μέσω DVI. Αυτές οι κάρτες παίρνουν ήχο από πάνω τη μητρική από SPDIF.
stm00192 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Ένα καλώδιο με male dvi to male hdmi. Ήχο μην περιμένεις να δώσει η κάρτα σου μέσα από dvi. Αν έχει την 4850 που λέιει στην υπογραφή του μια χαρά ήχο θα έχει!!
blacksuede Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Καλά η κάρτα είναι η 4850 και περνά μια χαρά ο ήχος.....μπερδεύτηκα γιατί τόσο καιρό τα πουλούσαν Με ανάποδη ονομασία και τώρα Το γύρισανεη ζέστη χτυπάει όντως παντού....ευχαριστώ μπόιζ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.