Προς το περιεχόμενο

Θερμαινεται στο πιτσ φιτιλι!

JimxxZe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια παιδια,εχω εδω και 2 χρονια το λαπτοπ jujitsu-siemens xi2428... απο προχθες οταν το ανοιγω θερμαινεται πολυ ευκολα και μετα απο λιγες ωρες κλεινει απο μονο του!!! Γιατι συμβαινει αυτο?? Δεν μου το εχει ξανακανει! Καμια ιδεα γιατο τι μπορει να φταειι??

Δημοσ.

Το ανοιξα χθες δεν εχει σκονες ειναι πολυ καθαρο!! Και τωρα παλι εκλεισε απο μονο του! :-(

Δημοσ.
Το ανοιξα χθες δεν εχει σκονες ειναι πολυ καθαρο!! Και τωρα παλι εκλεισε απο μονο του! :-(

Το συγκεκριμένο μοντέλο πάντοτε είχε θέματα με τις θερμοκρασίες του και ειδικά αν έχεις την έκδοση με τον Intel T7700.

Δημοσ.

Mολις βρηκα το προβλημα!!Αναποδογυρισα το λαπτοπ να δω τι γινετε και δεν δουλευει το ανεμιστηρακιιιιι!!!! Χθες που το ανοιξα δεν το πειραξα καθολου μονο με μια μπαντονετα το καθαρισα λιγο το ανεμιστηρακι... γιατι δεν λειτουργει ????

---------- Προσθήκη στις 20:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:15 ----------

Καμια βοηθεια καποιος??Γιατι δεν δουλευει το ανεμιστηρι??Ολα οκ μου φενοντε...

DSC07196.jpg

Δημοσ.

Για αρχή άλλαξε το ανεμιστηράκι να δεις άμα σου λύθηκε το πρόβλημα. Δε νομίζω πάντως να είναι και κάτι άλλο το πρόβλημα με την υπερθέρμανση

Δημοσ.

Ξεβίδωσε τις 4 ψιλές σταυρωτές βιδούλες για να βγει το ασημί κάλυμμα. Δες μπας και έχει κολλήσει απ την πολύ σκόνη.

Αν τελικά το fan είναι οκ, ξεσύνδεσε το μαύρο κλιπάκι, ξεβίδωσε τις 3-4 περίεργες βίδες που κρατάνε αυτό το μαύρο πλαστικό μαζί με το fan (χρησιμοποίησα κατσαβίδι και πένσα), αφαίρεσε το «σφουγγάρι» που θα χει πιάσει η ψύκτρα στην εσωτερική πλευρά και φύσα την.

Προσοχή στο βίδωμα μη σου φύγει καμιά βιδούλα στο εσωτερικό του laptop.

Δημοσ.

Το ξεβιδωσα ολο,εβγαλα και το αυτοκολλητο... τι WD40 του ερειξα ,τι ελαιολαδο απτο χωριο... το ξανα εβαλα και τιποτα μαλλον τα εφαγε τα ψωμια του???Τι αλλο να δοκιμασω???

Αν χαλασε τωρα που θα βρω παρομοιο??Μπορω να βαλω κατι καλυτερο πχ ψυκτρα??Η να βαλω κιαλο ανεμιτηρακι,αν και δεν νομιζω γτ δεν χωραει αλλο....

Δημοσ.

Κανουν και αυτα που ειναι amilo pro και li?? γιατι amilo xi που ειναι το δικο μου δεν βρηκα :/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...