Mark84 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 πρόσφατα άλλαξα κουτί στον υπολογιστή μου.Το προβλημά μου είναι ότι ακούω ήχο από όλες τις θύρες εκτός από την κύρια(πράσινη).Να σημειώσω ότι έχω συνδέσει και ακούω και απο μπροστά ήχο γιατί το παλιο δεν είχε αυθτή την δυνατότητα.Κοιτάζω τις ρυθμίσεις όλες αλλα δεν βρίσκω κάτι.Στα 5.1 δουλεύουν κεντρικα και πίσω αλλά όχι τα μπροστά.Καμμια βοήθεια?
simon23196 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 δεν είμαι καθόλου σίγουρος αλλά νομίζω ότι εάν συνδέσεις μια έξοδο (ήχοι) στις υποδοχές πάνω στο κουτί ΝΟΜΊΖΩ ακυρώνετε μια από τις πίσω και το ρυθμίζεις από το panel του driver της κάρτας ΝΟΜΊΖΩ.
Mark84 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 δεν είμαι καθόλου σίγουρος αλλά νομίζω ότι εάν συνδέσεις μια έξοδο (ήχοι) στις υποδοχές πάνω στο κουτί ΝΟΜΊΖΩ ακυρώνετε μια από τις πίσω και το ρυθμίζεις από το panel του driver της κάρτας ΝΟΜΊΖΩ. φίλε μου αυτό ακριβώς έγινε αλλά επειδή έχω ενσωματωμένη κάρτα ήχου 5.1 δε μπορώ να έχω ένα βύσμα μπροστά και δύο πίσω(το pc είναι στο σαλόνι).Υπάρχει καμμία άλλη λύση γιατί από το μενου της realtek δεν το βρίσκω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.