Προς το περιεχόμενο

HTC Desire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδες...μετα απο δυσκολια καταφερα να περασω μια rom froyo του modaco ( http://android.modaco.com/content-page/311328/02-jul-r21-modaco-custom-rom-for-htc-desire-with-online-kitchen-froyo-frf91/page/1340/#entry1352429 ) και ολα φαινονται κανονικα....αλλα δεν μπορω να ανοιξω εφαρμογες απο android market και τον default browser....μονο to dolphin hd μου ανοιγει...τελοσ μπορει καποιοσ να μου πει πωσ κανω install to market enabler???? το εχω στην καρτα αλλα η εφαρμογη apps installer δεν ανοιγει και οταν την κατεβασα απευθιας στο κινητο μεσω του dolphin δεν μπορει να μου το ανοιξει !!τα νευραααααα μου!!!

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απ'ότι βλέπω σε ρώτησαν αν έκανες full wipe και απάντησες όχι. Πιθανότατα αυτός είναι ο λόγος της δυσλειτουργίας.

Πριν την αλλαγή Rom είναι χρήσιμο ένα backup για λόγους ασφαλείας, για να μη χαθούν χρήσιμα data και για να μην ξανακάνουμε install τα applications από την αρχή. Τitanium, mybackup pro και rom manager κάνουν τη δουλειά.

Αν δε σου κάνει η rom του Modaco υπάρχουν rom με sense UI που δουλεύουν μια χαρά, μια ματιά στο xda developers θα σε διαφωτίσει.

Δημοσ.
Απ'ότι βλέπω σε ρώτησαν αν έκανες full wipe και απάντησες όχι. Πιθανότατα αυτός είναι ο λόγος της δυσλειτουργίας.

Πριν την αλλαγή Rom είναι χρήσιμο ένα backup για λόγους ασφαλείας, για να μη χαθούν χρήσιμα data και για να μην ξανακάνουμε install τα applications από την αρχή. Τitanium, mybackup pro και rom manager κάνουν τη δουλειά.

Αν δε σου κάνει η rom του Modaco υπάρχουν rom με sense UI που δουλεύουν μια χαρά, μια ματιά στο xda developers θα σε διαφωτίσει.

OK.δοκιμασα μια αλλη rom ( open desire) kai δουλευει καλυτερα αλλα παλι οχι και τελεια...καποιες εφαρμογες δεν τις ανοιγε χθες αλλα σημερα τις ανοιγει :confused: ...μαλλον δεν ειναι παντα τελειες για αυτο βγαινουν και updates τους ...κατεβασα και το market enabler και το εκανα να δουλευει...καποιες τιμεσ ειναι σε $ αλλες σε ευρο και αλλες σε λιρεσ....οταν αγοραζω εφαρμογη χρεωνεται στην συνδεση μου???υπαρχει κανενας τροπος οπως στο iphone ωστε να τις παιρνω και να μην πληρωνω???

Δημοσ.
Installation

Ensure you have a custom recovery image installed Download the zip file from the link below and copy it to your SD card

Restart your device in recovery mode

PERFORM A NANDROID BACKUP FROM THE MENU

Select the option to apply an update zip, and select the zip file you copied to your memory card

Γίνεται και με εντολή από το Rom manager αλλά αφού έχεις προβλήματα δοκίμασε αυτόν τον τρόπο.

Upgrading

No wipe is explicitly required in order to use this ROM, however if you do encounter issues of any kind, it is recommended that you wipe your device and reproduce the issue before raising it here.

Το market enabler οπωσδήποτε δε χρειάζεται για το Desire. Δεν υπάρχει Rom που να μην το περιλαμβάνει. Οπότε full wipe / factory reset και εγκατάσταση ξανά.

Δημοσ.

Scan2PDF Mobile 2.0, δεν είναι δωρεάν όμως, η δωρεάν έχει watermark, αλλά καλό για δοκιμή. Σκανάρει σε pdf και το στέλνεις με email.

details?id=com.burrotech.scan2pdf202

Δημοσ.

Κάτι άσχετο αλλά στα φόρουμ στο XDA βλέπω πολλοί λένε ότι έπαθε το τάδε πρόγραμμα fc... τι σημαίνει; Fu*#3d completely??:P

Δημοσ.
Κάτι άσχετο αλλά στα φόρουμ στο XDA βλέπω πολλοί λένε ότι έπαθε το τάδε πρόγραμμα fc... τι σημαίνει; Fu*#3d completely??:P

force closed

Δημοσ.

desire γιοκ στον Γερμανό από την 1η κιόλας βδομάδα της προσφοράς..

μάλλον ήταν περιορισμένα τεμμάχια.. και λογικά θα το αποσύρουν μέχρι να λήξει η προσφορά και θα το ξαναβάλουν με ανεβασμένη τιμή..

πήγα την Δευτέρα και μου λέγανε το περιμένουν να τους το ξαναστείλουν τις επόμενες μέρες..

ξαναπήγα σήμερα, και ως δια μαγείας είχαν τυπωθεί καινούργιοι κατάλογοι ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (ενώ η προσφορά ίσχυε μέχρι 3 Αυγούστου) και είχαν το Desire 499..

ενώ η υπάλληλος κοίταξε και στον υπολογιστή και της το εμφάνιζε "μη διαθέσιμο".. δηλαδή ούτε κατόπιν παραγγελίας..

έχει 10 μερούλες ακόμα καιρό, αλλά απ' ότι φαίνεται θα "αργήσουν" οι νέες παραλαβές..

αφού ήδη τυπώσαν κατάλογο με την παλιά τιμή.. μακάρι να διαψευστώ από τον Γερμανό :P

Δημοσ.
desire γιοκ στον Γερμανό από την 1η κιόλας βδομάδα της προσφοράς..

μάλλον ήταν περιορισμένα τεμμάχια.. και λογικά θα το αποσύρουν μέχρι να λήξει η προσφορά και θα το ξαναβάλουν με ανεβασμένη τιμή..

πήγα την Δευτέρα και μου λέγανε το περιμένουν να τους το ξαναστείλουν τις επόμενες μέρες..

ξαναπήγα σήμερα, και ως δια μαγείας είχαν τυπωθεί καινούργιοι κατάλογοι ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (ενώ η προσφορά ίσχυε μέχρι 3 Αυγούστου) και είχαν το Desire 499..

ενώ η υπάλληλος κοίταξε και στον υπολογιστή και της το εμφάνιζε "μη διαθέσιμο".. δηλαδή ούτε κατόπιν παραγγελίας..

έχει 10 μερούλες ακόμα καιρό, αλλά απ' ότι φαίνεται θα "αργήσουν" οι νέες παραλαβές..

αφού ήδη τυπώσαν κατάλογο με την παλιά τιμή.. μακάρι να διαψευστώ από τον Γερμανό :P

κλασικα ελλαδα :-( εγω πηγα στο media markt ελβετιας οπου ειχαν το MBP 15 προσφορα και ειχαν φυγει ολα και μου λεει ο υπαλληλος οσο ισχυει η προσφορα μπορεις να το προπληρωσεις και να το παρεις με την επομενη παραλαβη δλδ καμια 10αρια μερες αργοτερα :-D

Δημοσ.

τελικα παιδες ποιος ειναι ο πιο ασφαλης/ευκολος τροπος για rooting? πειραζει που χαθηκα στο xda και τα υπολοιπα forums?thanksss

Δημοσ.
τελικα παιδες ποιος ειναι ο πιο ασφαλης/ευκολος τροπος για rooting? πειραζει που χαθηκα στο xda και τα υπολοιπα forums?thanksss

Μάλλον το unrevoked. Google it.

Δημοσ.

αδερφε μολις περασα την opendesire αφου η sense froyo δεν μου πολυαρεσε και πραγματικα ξετρελαθηκα.

σχετικα ευκολη διαδικασια αν και ειμαι android noob.

δεν εχω βρει καποιο σοβαρο μειονεκτημα στο κινητο εκτος απο την τραγικη μπαταρια.τραγικη ομως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...