Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 ε ε ερχεται.... http://htcdev.net/topic/273997-breaking-google-dropping-gingerbread-233-ota-for-nexus-one-and-nexus-s/ Τι ερχεται ? Δεν καταλαβα.... Εχω μια οθονη με συντομευσεις απο προσωπα με τις φωτογραφιες τους για πιο αμμεση κλιση.Παταω μια εικονα και μου βγαζει μενου ποια θελω να ειναι η προεπιλεγμενη ενεγεια.Επιλεγω κλιση κινητου και καλει κανονικα. Οταν ομως θελω να την ξανακαλεσω παλι ζηταει να ορισω προεπιλεγμενη ενεργεια ενω το εχω κανει την πρωτη φορα. Ευχαριστω.
Jastonas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 ε ε ερχεται.... http://htcdev.net/to...ne-and-nexus-s/ Android 3.0 Honeycomb SDK preview goes live σήμερα είναι μέρα χαράς για android lovers Τι ερχεται ? Δεν καταλαβα.... Εχω μια οθονη με συντομευσεις απο προσωπα με τις φωτογραφιες τους για πιο αμμεση κλιση.Παταω μια εικονα και μου βγαζει μενου ποια θελω να ειναι η προεπιλεγμενη ενεγεια.Επιλεγω κλιση κινητου και καλει κανονικα. Οταν ομως θελω να την ξανακαλεσω παλι ζηταει να ορισω προεπιλεγμενη ενεργεια ενω το εχω κανει την πρωτη φορα. Ευχαριστω. Έρχεται το 2.3 στο nexus one που σημαίνει ότι οι unofficial roms από xda θα γίνουν "stable" επιτέλους και θα λυθούν μικροπροβλήματα που υπήρχαν μέχρι τώρα...
manost Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Το κινητό μας θα πάρει και επίσημα, μετά την κυκλοφορία του Desire S, την 2.3 (πιθανότατα μέσα στο Καλοκαίρι). Θα είναι η μοναδική συσκευή που θα έχει πάρει Eclair, Froyo & Gingerbread (επίσημα πάντα). Η HTC είναι καταπληκτική εταιρία. Ακόμη υποστηρίζει συσκευή της που υπάρχει στην αγορά εδώ και ~1 χρόνο, ενώ κάποιοι ανταγωνιστές δεν έχουν δώσει Froyo σε καλές τους συσκευές και βγάζουν ήδη καινούριες με Gingerbread
Jastonas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά.. μπορείτε να μου επιβεβαιώσετε πως στα Desire σας δεν λειτουργεί το rotation feature του Maps 5; Δεν θα έπρεπε κανονικά αφού το desire είναι Multitouch...;
manost Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά.. μπορείτε να μου επιβεβαιώσετε πως στα Desire σας δεν λειτουργεί το rotation feature του Maps 5; Δεν θα έπρεπε κανονικά αφού το desire είναι Multitouch...; Σ' εμένα λειτουργεί το rotation (v. 5.0.0. (#5014) Δεν ξέρω αν έχεις διαφορετική έκδοση...
Jastonas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Σ' εμένα λειτουργεί το rotation (v. 5.0.0. (#5014) Δεν ξέρω αν έχεις διαφορετική έκδοση... εγώ εννοούσα αυτό http://www.youtube.com/watch?v=wiZoBoTlsYg Να περιστρέφεις τους χάρτες εσύ χρησιμοποιόντας δύο δάχτυλα..
manost Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 εγώ εννοούσα αυτό http://www.youtube.com/watch?v=wiZoBoTlsYg Να περιστρέφεις τους χάρτες εσύ χρησιμοποιόντας δύο δάχτυλα.. Sorry, κατάλαβα λάθος. Και αυτό που φαίνεται στο video, γίνεται σ' εμένα. Ανοίγοντας τα δάχτυλα κάνει zoom out, κλείνοντάς τα κάνει zoom in και περιστρέφοντας τα δάχτυλα γυρνάει η εικόνα. Από εκεί που η πυξίδα δείχνει τον Βορρά στην επάνω πλευρά της οθόνης πηγαίνει στα δεξιά, κάτω κ.ο.κ Το μόνο που δεν κατάφερα να κάνω είναι αυτό που δείχνει το video, όπου ενώ βλέπεις σαν Eagles Eye (πανοραμικά), μπορεί και το κάνει να δείχνει λες και βρίσκεσαι μέσα στον δρόμο. Ίσως δεν κάνω κάτι σωστά με τα δάχτυλά μου. Edit: Δουλεύει και το τελευταίο που έγραψα. Δουλεύουν όλα όσα δείχνει το video. Δυστυχώς δεν έχω κάποια κάμερα να σου το δείξω
Jastonas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Sorry, κατάλαβα λάθος. Και αυτό που φαίνεται στο video, γίνεται σ' εμένα. Ανοίγοντας τα δάχτυλα κάνει zoom out, κλείνοντάς τα κάνει zoom in και περιστρέφοντας τα δάχτυλα γυρνάει η εικόνα. Από εκεί που η πυξίδα δείχνει τον Βορρά στην επάνω πλευρά της οθόνης πηγαίνει στα δεξιά, κάτω κ.ο.κ Το μόνο που δεν κατάφερα να κάνω είναι αυτό που δείχνει το video, όπου ενώ βλέπεις σαν Eagles Eye (πανοραμικά), μπορεί και το κάνει να δείχνει λες και βρίσκεσαι μέσα στον δρόμο. Ίσως δεν κάνω κάτι σωστά με τα δάχτυλά μου. Edit: Δουλεύει και το τελευταίο που έγραψα. Δουλεύουν όλα όσα δείχνει το video. Δυστυχώς δεν έχω κάποια κάμερα να σου το δείξω Σε πσιτεύω Το θέμα είναι τι φταίει.. έχω AOSP 2.3.2 rom... ίσως αυτό... αλλά και παλιά με AOSP froyo τα ίδια είχα. Τι ρομ έχεις; Τελικά βρήκα αυτό το fix (χρησιμοποίησα τον τρίτο τρόπο φλασαρίσματος ενός μικρού αρχείου) και όλα δουλεύουν τώρα!
manost Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Σε πσιτεύω Το θέμα είναι τι φταίει.. έχω AOSP 2.3.2 rom... ίσως αυτό... αλλά και παλιά με AOSP froyo τα ίδια είχα. Τι ρομ έχεις; Την RCMixHD v2.0 D2EXT
Fawkes Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Γνωρίζει κανείς αν θα πέσει καθόλου η τιμή του Desire μετά την κυκλοφορία του Desire S; (Απρίλιο νομίζω) Αν πέσει λίγο ακόμα η τιμή τώρα στα κοντά θα το χτυπήσω..
Alxnks Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 η κυκλοφορια του HD δεν το πληγωσε πολυ μεταπωλητικα παντως. αλλα σιγουρα αφου θα βγει ακομα νεοτερο, ολο και κατι τις θα πεσει παραπανω. κραταει ακομα καλα παντως
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Βγαίνω στους δρόμους! Κόσμε κρύψου, δεν θα λυπηθώ και δεν θα δείξω κατανόηση σε κανέναν! Ποιος όμως θα με καθοδηγήσει; Το Desire! Garmin? Destinator? Navigon? nDrive? 1) Ποιο είναι το καλύτερο; 2) Ποιο καταναλώνει τον λιγότερο χώρο; (και μπορώ να το περιορίσω σε Ελλάδα ή ακόμα καλύτερα να πετάξω έξω Κρήτη που τη σιχαίνομαι και τα νησιά) 3) Ποιο δε χρειάζεται καθόλου σύνδεση στο διαδίκτυο (έχω τα 100mb της Vodafone, αλλά ποτέ δε ξέρεις.. ίσως μια μέρα το κόψω! Μην αλλάζω και GPS!) Σας ευχαριστώ πολύ.. Για θείο θα πάω, δε νομίζω να υπάρχει κάτι Free δυστυχώς. Απαντήστε μου ή κάντε μου και κάνα PM. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
flik Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Είχα βολευτεί με το navigon, αλλά πλέον χρησιμοποιώ sygic aura. Πάρα πολύ καλό, με χάρτες teleatlas. Κατεβάζεις το apk και μόνο του μέσω wifi κατεβάζει χάρτες. Πολύ εύκολο, ωραίο και απλό μενού, και πολύ ωραία απεικόνιση 3D κτιρίων. aura>navigon>ndrive>(και μετά copilot και όλα τα άλλα). Προσωπική άποψη προφανώς.
manost Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Κι εγώ συμφωνώ με τον flik όσον αφορά τη σειρά προτίμησης. Με τη διαφορά ότι, αν βάλεις Rasterdata (3d χάρτης από το Google Earth) της πόλης σου στο nDrive, απλά δε συγκρίνεται με κανέναν πλοηγό Rasterdata χάρτες υπάρχουν για: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κατερίνη, Δράμα, Καβάλα, Αγρίνιο, Ιωάννινα, Ηράκλειο, Χανιά, Καλαμάτα, Λαμία, Λάρισα, Βόλο, Χαλκίδα, Τρίκαλα & Σέρρες. Swyped from my HTC Desire using Tapatalk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα