Nightstrike Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά μήπως έχετε παρατηρήσει τώρα τελευταία ότι πολλά applications στο market δεν βγάζουν το desire ως διαθέσιμη επιλογή για Install (το βλέπεις από market στο pc)? Λέει: Αυτή η συσκευή δεν είναι συμβατή με την εφαρμογή, ή κάτι τέτοιο. Υπάρχει περίπτωση να φταίει η Rom μου (latest Miui)? p.s. Εάν μπορεί κάποιος να μου δείξει με P.m. που βρίσκει το sygic, διότι χρησιμοποιώ της google και ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Ευχαριστώ!
Tomahawk Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Έκανα αναβάθμιση σε 2.3 μόλις βγήκε, τώρα θέλω να το rootάρω επιτέλους. Ξέρετε κάποιο τρόπο ή πρέπει να γυρίσω σε froyo;
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Λογικα ναι. Παίδες έβαλα το nDrive με τη βοήθεια του Alxnks, και μου γράφει "Αναμονή για στίγμα GPS" εμφανίζοντας ότι δεν υπάρχει ανοιχτό GPS, ενώ υπάρχει και φαίνεται στην πάνω μπάρα του Android. Τι σκ_τα ρε γ__ω..
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Παίδες έβαλα το nDrive με τη βοήθεια του Alxnks, και μου γράφει "Αναμονή για στίγμα GPS" εμφανίζοντας ότι δεν υπάρχει ανοιχτό GPS, ενώ υπάρχει και φαίνεται στην πάνω μπάρα του Android. Τι σκ_τα ρε γ__ω.. Σε GB εισαι ή σε Froyo? Δεν ξερω τις αναβαθμισεις του Desire. Παντως αφου το gps test σου λοκαρε κανονικα, ειναι σιγουρα θεμα software. Για ξαναδες με το gpstest και ποσταρε ενα screenshot.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 GB.. Δεν ξέρω τι εννοείς "lockαρε", τι πρέπει να δω για να πω ότι δούλεψε. Εγώ είδα το ένα να γυρνάει σαν πυξίδα, και τα άλλα απλά να κουνιόνται. Δεν ξέρω, αισθητήρες είναι λέω και νιώθουν... >.>
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 GB.. Δεν ξέρω τι εννοείς "lockαρε", τι πρέπει να δω για να πω ότι δούλεψε. Εγώ είδα το ένα να γυρνάει σαν πυξίδα, και τα άλλα απλά να κουνιόνται. Δεν ξέρω, αισθητήρες είναι λέω και νιώθουν... >.> Οκ, βγες στο μπαλκονι, ανοιξε το, περιμενε αρκετα και ανεβασε ενα screenshot. Εννοω να λοκαρει δορυφορους, να παρει σημα απο αυτους δηλαδη. Το οτι κουνιεται δεν μας αρκει, πρεπει οι κατω μπαρες να γεμισουν.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 GPS Tested. Τα ανέβασα, τις 4 σελίδες του GPS Test. Κρίνεις και μας λες..
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 GPS Tested. Τα ανέβασα, τις 4 σελίδες του GPS Test. Κρίνεις και μας λες.. Δεν φαινεται να λειτουργει. Screenshot3 (τουλαχιστον) θα επρεπε να γραφει ποσοι δορυφοροι ειναι in view/use. Και κατω να ειχε μπαρες... Επισης το κυκλακι απο κιτρινο (αναμονη) να ηταν πρασινο... Περιμενες αρκετη ωρα (κανα 5λεπτο 10λεπτο)?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Το έβγαλα έξω, και το άφησα και 7λεπτο. Τα ίδια ακριβώς εμφανίζει.. Πιάστηκα θύμα; Ή φταίει το LeeDroiD/GB;
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Koιτα, εγω πριν αρχισω να βριζω και να το στελνω σε service θα το εκανα εντελως stock και θα δοκιμαζα ξανα πριν καταληξω στο οτι φταει το hardware. Εκτος αν ειναι συνηθες φαινομενο στη ρομ που εχεις, για ψαξτο κι ετσι. Τελος μια χαζη ερωτηση. Το gps απο τις ρυθμισεις το εχεις ανοιχτο ε? Λογικα ναι, αλλα επρεπε να ρωτησω.
manost Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Το έβγαλα έξω, και το άφησα και 7λεπτο. Τα ίδια ακριβώς εμφανίζει.. Πιάστηκα θύμα; Ή φταίει το LeeDroiD/GB; Είμαι με την Virtuous Unity v1.31.0 του Coolexe (Android version 2.3.3) και το Ndrive v.11 κλειδώνει σε λιγότερο από 4''. To ίδιο συνέβαινε και λίγο καιρό νωρίτερα που ήμουν με το Ndrive v.10. Διαβάζοντας λίγα post της LeedRoid, πιστεύω ότι δεν φταίει η rom (δεν υπάρχουν αναφορές για πρόβλημα με το GPS). Από τη στιγμή που δεν σου δουλεύει ούτε το GPSTest, θα έβαζα στο κινητό μία Official RUU (δεν έχει σημασία αν θα είναι FROYO ή GingerBread) και θα δοκίμαζα και τότε τα GPSTest & Ndrive. Αν και τότε δεν κλειδώσεις σε δορυφόρους, πας κατευθείαν για service με την rom Που θα έχεις επάνω, αφού μ' αυτή θα ισχύει και η εγγύησή σου.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Άντε πάλι backup, άντε πάλι, όλα απ'την αρχή....
nikoskon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν υπάρχουν codes που σε βάζουν σε κάποιο service test menu, ώστε να το ελέγξεις και από εκεί;
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 . . . Παιδιά θα μου σπάσουν τα νεύρα.. Για να καταλάβετε τι έχει παιχτεί: Μόλις κατάλαβα πως κάτι δε πάει καλά με το GPS στο δρόμο, ήρθα εδώ. Μου είπατε να δοκιμάσω το GPSTest, το δοκίμασα (παραπάνω είναι οι SS) και είπαμε ότι δεν δείχνει αυτά που πρέπει να δείξει! Κάνω το κινητό FULLY STOCK, ξαναδοκιμάζω το GPS.. τα ίδια! Το πάω λοιπόν στην HTC, στου διαόλου τη μάνα στην Αγία Παρασκευή (ενώ μέσα στην εγγύηση ήταν και το έλα πάρτο και ξαναφέρτο και η πανηλίθια η τύπισσα που συνεννοήθηκα στο τηλέφωνο δεν σκέφτηκε να μου το προτείνει!) το αφήνω και μου έρχεται το κινητό μετά από μια εβδομάδα με απάντηση της ACE Hellas ότι δεν βρήκαν κάτι συγκεκριμένο.. αλλά απλά το κινητό το κάναν ένα Update (το πήγαν σε FROYO..) και ίσως έτσι φτιάξει! Δηλαδή έκανα Rollback το κινητό, για να τρέχω σαν τη μαλ_σμένη να μου το κάνουν ξανά update! Από όλο το Rage, καταλαβαίνεται πως το κινητό συνεχίζει να έχει το ίδιο πρόβλημα. Χάνω τα επαγγελματικά ραντεβού μου το ένα μετά το άλλο, έχω άπειρα προβλήματα στο κεφάλι μου.. και το κινητό που θα μου έλυνε μερικά συνεχίζει να μη δουλεύει σωστά. Πείτε κάτι.. κάποιος..
manost Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μου 'ρχεται τίποτα άλλο στο μυαλό απ' το να καθήσεις το ΣΚ (που λογικά δεν θα έχεις δουλειά) και να δοκιμάσεις διάφορες custom rom για να δεις αν σε κάποια από αυτές δουλέψει το GPS... Όλα αυτά φυσικά, έχοντας λάβει υπόψη ότι έκαναν σωστά τη δουλειά τους στην ACE Hellas, έλεγξαν τον GPS δέκτη και δεν είναι ελαττωματικός και τσάμπα ταλαπωρείσαι και νευριάζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα