Προς το περιεχόμενο

HTC Desire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^ Παιδιά πήγα το Desire σε 2 διαφορετικά συμβεβλημένα Service της HTC. Στο κολοχανίο της ACE Hellas (στο οποίο έκανα χίλια παράπονα, έστειλα feedback και με πήραν τηλ από την HTC ζητώντας συγνώμη εκ μέρους τους και ότι θα σπάσουν την συνεργασία -μάλλον γιατί θα τα ξανάκουσαν και από αλλού-), και στο ARVATO Service που ήταν και κοντά μου αυτό παραδόξως και έδειχναν πιο άνθρωποι εκεί μέσα.

ΚΑΝΕΙΣ δεν βρήκε πρόβλημα GPS. Ούτε σήματος.. τίποτα.

Βάζω 2 GPS Test, και το GPSTest συγκεκριμένα και μου δείχνει χαμιλό SNR (στο κίτρινο λαμπάκι). Τι στο διάολο φταίει ρε παιδιά; Γιατί όλα τα κουλά και ανεξήγητα σε εμένα πια.. :-(

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα παιδια. εχω ενα μικρο θεματακι με τη supernova που εβαλα χτες (εν συντομια: rom - supernova rooted, radio - 5.17.05.23, s-on, ext4 1gb). παρατηρησα οτι δεν υπαρχει ο φακος της HTC που μου αρεσε και με ειχε βολεψει και βοηθησει πολλες φορες, οποτε προσπαθησα να τον περασω πρωτα με το titanium backup που τον ειχα τραβηξει απο την original froyo rom αλλα το titanium κολλουσε στην προσπαθεια να την επαναφερει και δεν την ολοκληρωνε οσο και να περιμενα. δοκιμασα και την περασα χειροκινητα βρισκοντας το σχετικο apk, αλλα δεν δουλευει, δεν αναβει το led καθολου, οποια και απο τις 3 ρυθμισεις αν εχω επιλεξει. κατεβασα και καποιους αλλους φακους απο το market, με τους οποιους μου αναβει το led αλλα δεν μπορω να ρυθμισω την ενταση (σε οσους εχουν τετοια δυνατοτητα). εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω; θα προτιμουσα να περασω της htc αν ειναι δυνατον. να πω ακομα οτι ο Droidzone (o developer της supernova) μου ειπε οτι πρεπει να την κανω push με το recovery αλλα μεχρι εκει, αυτο ομως τι ειναι και πως γινεται; οταν μπαινω στο recovery δεν βλεπω καποια επιλογη για εγκατασταση apk..θα επρεπε να υπαρχει; καποιος user μου ειπε να την κανω system app μεσω του titanium, αλλα πρωτον ειπαμε οτι στην επαναφορα της το titanium κολλαει, ενω οταν την εχω εγκαταστησει χειροκινητα και παω να την κανω system app μεσω του titanium, παλι κολλαει στην προσπαθεια. καποια βοηθεια;

^ Παιδιά πήγα το Desire σε 2 διαφορετικά συμβεβλημένα Service της HTC. Στο κολοχανίο της ACE Hellas (στο οποίο έκανα χίλια παράπονα, έστειλα feedback και με πήραν τηλ από την HTC ζητώντας συγνώμη εκ μέρους τους και ότι θα σπάσουν την συνεργασία -μάλλον γιατί θα τα ξανάκουσαν και από αλλού-), και στο ARVATO Service που ήταν και κοντά μου αυτό παραδόξως και έδειχναν πιο άνθρωποι εκεί μέσα.

ΚΑΝΕΙΣ δεν βρήκε πρόβλημα GPS. Ούτε σήματος.. τίποτα.

Βάζω 2 GPS Test, και το GPSTest συγκεκριμένα και μου δείχνει χαμιλό SNR (στο κίτρινο λαμπάκι). Τι στο διάολο φταίει ρε παιδιά; Γιατί όλα τα κουλά και ανεξήγητα σε εμένα πια.. :-(

τωρα το ειδα αυτο το ποστ. καλα, οκ, το πηγες και στα δυο και σου ειπαν δεν εχει θεμα. δεν ανοιξες μπροστα τους το gps test και κανα προγραμμα πλοηγησης και να τους πεις...''ωραια, δεν εχει προβλημα, βαλτε λοιπον τη διευθυνση του σπιτιου σας και πηγαιντε αμα μπορειτε'';!;! :mad:

Δημοσ.
τωρα το ειδα αυτο το ποστ. καλα, οκ, το πηγες και στα δυο και σου ειπαν δεν εχει θεμα. δεν ανοιξες μπροστα τους το gps test και κανα προγραμμα πλοηγησης και να τους πεις...''ωραια, δεν εχει προβλημα, βαλτε λοιπον τη διευθυνση του σπιτιου σας και πηγαιντε αμα μπορειτε'';!;! :mad:

Αγοράκλα μου κι' όμως δε με άφηνε κανείς πουθενά να μπω στο τμήμα τεχνικών (θα τους χάλαγε τους τεχνικούς γιαυτό).

Δημοσ.

Αγοράκλα μου κι' όμως δε με άφηνε κανείς πουθενά να μπω στο τμήμα τεχνικών (θα τους χάλαγε τους τεχνικούς γιαυτό).

Πιτσιρίκα μου, δεν ήταν ανάγκη να πας εσυ στους τεχνικούς, με λίγη (η περισσότερη..ανάλογα την περίσταση) φασαρία, θα ερχόταν κάποιος τεχνικός σε σένα! Κάτι πολυ απλό πχ θα ήταν...εγώ δεν φεύγω από εδώ μέχρι να έρθει τεχνικός να μου δείξει πως βλέπει ότι δουλεύει.

Ps. κάτι προγράμματα που έχουμε πει, θα το κανονίσουμε να τα λαβεις; αν τα θες ακόμα δηλαδή.

Κατά τα αλλά...στο δικό μου θέμα, από χτες βράδυ έβαλα τη νέα supernova που βγήκε κι έχει εγκατεστημένο ήδη το φακό, οπότε problem solved. Και παει μια χαρά η ρομ μέχρι τώρα.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

Ξηγήθηκα ρε συ στο δεύτερο service. Δεν νομίζω να φαίνεται.. δεν ξέρω τι σκατά φταίει, με έχει πιάσει απελπισία.

Απλά το βλέπει το αμάξι, αναγράφει αμέσως την διαδρομή σωστά και δεν κουνιέται ή κουνιέται κάθε 5 λεπτά. Πολύ ξεφτίλα νιώθω, λογικά θα είναι ελαττωματικό με πολύ Low signal από το άτομο που μου το σκότωσε.

Πολιτικοί μηχανικοί..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση

Επειδη το μπροστινο cover μου εχει καποιες γρατζουνιες υπαρχει καποιος στην Αθηνα ή καποιο service (οχι της htc που εκει θα ειναι πανακριβη η αλλαγη) που να μπορει να μου βαλει το καινουριο εγγυημενα?? http://www.htcrepairparts.com/front-cover-housing-for-htc-desire-g7-p-3345.html

Δημοσ.

Παίδες,λιγο πριν μιλούσα με φίλο, χρήστη ενός LG P500, ο οποίος το αναβάθμισε σε 2.3, χωρίς μπακαπ χωρίς τπτ. Και όντως ολα εμειναν, ως είχαν.

Παίζει κάτι παρόμοιο στο Desire; Είμαι ακόμη με τη 2.2 , αλλά αν θέλει φασαρίες για μπακαπ και να επανεγκαταστήσω ξανά τα πάντα, δε προχωρώ κάν.

Θενκς.

Δημοσ.

Παίδες,λιγο πριν μιλούσα με φίλο, χρήστη ενός LG P500, ο οποίος το αναβάθμισε σε 2.3, χωρίς μπακαπ χωρίς τπτ. Και όντως ολα εμειναν, ως είχαν.

Παίζει κάτι παρόμοιο στο Desire; Είμαι ακόμη με τη 2.2 , αλλά αν θέλει φασαρίες για μπακαπ και να επανεγκαταστήσω ξανά τα πάντα, δε προχωρώ κάν.

Θενκς.

Μην προχωρήσεις. ;)

Δημοσ.

Γιατί κάνετε τόσο μεγάλο θέμα ένα back up? Με την 2.3 βελτιώνονται πολλά ψιλοbugs και η απόκριση της οθόνης μου φάνηκε πολύ καλύτερη.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

αναβαθμησα το κινιτο μου στην εκδοση 2,3,3 μαμα και επειδη δεν μου αρεσε ελεγα να εβαζα καποια custom rom αλλη. τι θα μου προτινατε να βαλω???

Δημοσ.

αναβαθμησα το κινιτο μου στην εκδοση 2,3,3 μαμα και επειδη δεν μου αρεσε ελεγα να εβαζα καποια custom rom αλλη. τι θα μου προτινατε να βαλω???

Τί δεν σου άρεσε ακριβώς; Δεν αλλάζουν και πολλά με τις custom rom...

Πες μας και τί ακριβώς θέλεις. ;)

Pure Android (όπως ακριβώς είναι το Nexus S), rom με Sense 2.1, με συνδιασμό 2.1 & 3.0 ή Pure Sense 3.0 από το HTC Sensation;

Κάποιες από αυτές προϋποθέτουν να έχεις κανει ext4 partition στην sdcard σου, η οποία με τη σειρά της θα πρέπει να είναι γρήγορη (class 6 ή μεγαλύτερη).

Δημοσ.

βασικα επειδη ειμαι σκραπας ακομα με ολα αυτα που μου λες δεν εχω κατσει να ασχολειθω θα ηθελα βοηθεια με το τι να διαλεξω. οσων αφορα για την μνημη ειναι 4 γιγα class 2.

Δημοσ.

Τί δεν σου άρεσε ακριβώς; Δεν αλλάζουν και πολλά με τις custom rom...

Πες μας και τί ακριβώς θέλεις. ;)

Pure Android (όπως ακριβώς είναι το Nexus S), rom με Sense 2.1, με συνδιασμό 2.1 & 3.0 ή Pure Sense 3.0 από το HTC Sensation;

Κάποιες από αυτές προϋποθέτουν να έχεις κανει ext4 partition στην sdcard σου, η οποία με τη σειρά της θα πρέπει να είναι γρήγορη (class 6 ή μεγαλύτερη).

Μια παρατήρηση μόνο. Μην προτείνετε μεγαλύτερο class από 6 για το desire γιατί με class10 έχει πρόβλημα το κινητό μας. Class6 και μάλιστα transcend είναι αυτό που προτείνεται από xda μεριά.

android.png

Δημοσ.

βασικα επειδη ειμαι σκραπας ακομα με ολα αυτα που μου λες δεν εχω κατσει να ασχολειθω θα ηθελα βοηθεια με το τι να διαλεξω. οσων αφορα για την μνημη ειναι 4 γιγα class 2.

Οι custom rom του Desire χωρίζονται σ' αυτά που σου έγραψα παραπάνω.

Το τί θα διαλέξεις είναι καθαρά δικό σου θέμα. Για τις rom του pure Android μπορείς είτε να δεις video του Nexus S ή να πας σε κάποιο μαγαζί και να 'παίξεις' μαζί του. Όσον αφορά τις Sense λίγο-πολύ τα γνωρίζεις τα πράγματα. Sense 1.0 ήταν το όλο περιβάλλον που υπήρχε στο Desire την εποχή της έκδοσης Froyo, ενώ με την Gingerbread υπήρχε το Sense 1.9. Τέλος υπάρχουν και οι rom με Sense 3.0 ή 3.5 που μπορείς να βρεις στο HTC Sensation.

Θα πρέπει να ξέρεις ότι οι Sense rom επειδή πιάνουν πολύ χώρο στο Desire, απομένει ελάχιστος για τις εφαρμογές που μπορείς να κατεβάσεις από το Market, γι' αυτό όλοι κάνουμε ένα partition στην sdcard μας, για να εγκαθιστώνται οι εφαρμογές εκεί μέσα. Έτσι είναι υποχρεωτικό/απαραίτητο η sdcard να είναι γρήγορη (class 6 και όχι σαν τις μαμά που παλιότερα ήταν class 2 και τελευταία class 4) για να μην 'κολλάει' κατά τη χρήση το λογισμικό.

Μια παρατήρηση μόνο. Μην προτείνετε μεγαλύτερο class από 6 για το desire γιατί με class10 έχει πρόβλημα το κινητό μας. Class6 και μάλιστα transcend είναι αυτό που προτείνεται από xda μεριά.

android.png

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει πάρει κάπου το μάτι μου ό,τι στους xda προτείνεται η sdcard να είναι μέχρι 6 class. Thanks για την πληροφορία.

Δημοσ.

Εγώ έχω ADATA 16GB Class 10 (πολύ φθηνή απο ebay) και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα πάντως, και με μετροπρογράμματα πιάνει τη κανονική της ταχύτητα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...