manost Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Έχει καταφέρει κανείς να παίξει χωρίς προβλήματα .mp4 αρχείο στο Desire; Χρησιμοποιώ για videos τον Rockplayer, o οποίος και υποστηρίζει .srt αρχεία, αλλά έχει και επιλογή για Hardware ή Software decoding mode, όμως τα .mp4 τα δείχνει είτε με σπάσιμο της εικόνας ή παραμορφωμένα. Είχα ψάξει και παλιότερα και είχα κατεβάσει αρκετούς free players από το Market, με καλές κριτικές, αλλά δεν τα κατάφερε κανένας από αυτούς. Το πρόβλημα μου τώρα είναι μεγαλύτερο από πριν, γιατί βρίσκω αρκετές αρχεία που μ' ενδιαφέρουν ΜΟΝΟ σε .mp4.
Nightstrike Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 @manost Δεν γνωρίζω, αλλά είχα και εγώ πρόβλημα με τα μεγάλα .mkv στο tablet, και παρ' όλους τους players, δεν τα κατάφερα. Τώρα που το λες είχα δοκιμάσει και Mp4 και το έπαιζε πολύ σπασμένα (χειρότερα από mkv). Το θέμα διορθώθηκε όσο αφορά τα mkv με το update, ics, οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολύ τρόποι στην περίπτωση σου εάν δεν πάρουν κάνα update οι drivers ή κάτι τέτοιο. Πάντως εάν θες να τα δεις ντε και καλά υπάρχουν πολλά προγραμματάκια για μετατροπή. Είχα χρησιμοποιήσει το: "Any video converter", αλλά επίπονη διαδικασία γενικώς... Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί ήδη για την ICS αλλά πριν από μερικές μέρες δοκίμασα μια αυστραλιανή έκδοση του MIUI ics, και έμεινα και εντυπωσιασμένος και απογοητευμένος. Τα βασικά προβλήματα ήταν ότι πολλές εφαρμογές (του συστήματος) έτρωγαν "force close", δεν λειτουργούσε η κάμερα και κάποια μικρο flicks της οθόνης. Για αυτό άλλωστε έκανα restore την προηγούμενη κατάσταση. Από την άλλη, μου άρεσε πάρα πολύ το feeling σε μερικά σημεία, που το scroll ήταν smooth, το new UI σε apps/system και το control panel από την cyanogen. Διάβασαότι πολλά προβλήματα οφείλονται σε drivers/kernel και ότι αναμένεται μία πολύ καλή αναβάθμιση το προσεχές διάστημα αλλά ότι ήδη έχουν γίνει πολλές αλλαγές/δουλειά. To root thread.
manost Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 @Nightstrike Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά με τα .mp4. Τελικά χτες εγκατέστησα τον MX Video Player, τον οποίο σίγουρα είχα δοκιμάσει και παλιότερα χωρίς αποτέλεσμα, αλλά φαίνεται το update του Σαββάτου did the trick. To video παίζει με ελάχιστα κολλήματα, οπότε δεν είναι τέλειο, αλλά σίγουρα μπορείς να το δεις άνετα. Παλιότερα η κατάσταση δεν παλευόταν. Όσον αφορά τις rom, δεν θα έβαζα ποτέ MIUI γιατί μου θυμίζουν iPhone... Aπό τις ICS, η Evervolt που χρησιμοποιώ από την alpha version ακόμη, είναι μια χαρά για τις δικές μου ανάγκες και ελλείψει του ICS kernel που είναι ό,τι ποιο βασικό (ευτυχώς οι ελάχιστοι developers που έμειναν στο Desire, γράφουν ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε καλά νέα και θα δούμε όλες τις ICS να παίζουν με FULL HWA και μαζί με τις ήδη 3 υπάρχουσες και την καινούρια με Sense 4.0). Tα προβλήματα της rom περιορίζονται σε εφαρμογές όπου απαιτούν full working camera (η οποία δουλεύει μια χαρά, αλλά ο χρήστης δεν έχει το preview) και σε κάποιες άλλες όπως πυξίδα κ.ο.κ.
Nightstrike Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 @manost Θα δοκιμάσω όταν βρω χρόνο και μερικές Cynogen. Με ψήνει που λες η MIUI γιατί το πάει ένα δυο βήματα πέρα από το iphone και με την βοήθεια του android ακόμα περισσότερα, οπότε οι ομοιότητες σε εμένα τουλάχιστον γίνονται αμυδρές Αν και οφείλω να ομολογήσω ότι μάλλον την κάνει λίγο πιο αργή την ROM. Γενικά τρως Not Responding? Πάντως το desire μάλλον δεν θα πάρει την επόμενη έκδοση όπως το κόβω... Αλλά από την άλλη εγώ είμαι ικανοποιημένος με τις αποδόσεις του, οπότε μάλλον το κρατάω κανέναν χρόνο ακόμα σίγουρα.
manost Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 @manost Θα δοκιμάσω όταν βρω χρόνο και μερικές Cynogen. Με ψήνει που λες η MIUI γιατί το πάει ένα δυο βήματα πέρα από το iphone και με την βοήθεια του android ακόμα περισσότερα, οπότε οι ομοιότητες σε εμένα τουλάχιστον γίνονται αμυδρές Αν και οφείλω να ομολογήσω ότι μάλλον την κάνει λίγο πιο αργή την ROM. Γενικά τρως Not Responding? Πάντως το desire μάλλον δεν θα πάρει την επόμενη έκδοση όπως το κόβω... Αλλά από την άλλη εγώ είμαι ικανοποιημένος με τις αποδόσεις του, οπότε μάλλον το κρατάω κανέναν χρόνο ακόμα σίγουρα. Είναι σίγουρο ότι δεν θα πάρει ICS επίσημα. Εδώ με το ζόρι πήρε GB, και αφού έφαγε 'κράξιμο' η HTC μέσω Facebook. Το κακό με το κινητό μας είναι ότι ενώ θα σηκώνει άνετα (απ' ότι λένε τουλάχιστον οι devs του xda) και την Jelly Bean (Αndroid 5.0), είναι παλιά συσκευή και μέχρι τότε δεν θα έχει μείνει κανείς τους με τη συσκευή για να φτιάχνει καινούριες rom. Not responding μού βγάζει - και αρκετά συχνά - μόνο το Facebook.
Gr_Soul Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Η καλυτερη μέχρι στιγμής για το Desire είναι η Oxygen, η οποία θα αναβαθμιστεί και σε Android 4.
manost Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Η καλυτερη μέχρι στιγμής για το Desire είναι η Oxygen, η οποία θα αναβαθμιστεί και σε Android 4. Κάποιος ο οποίος είναι fan του Sense και αγόρασε το Desire για το UI του (αλλιώς υπήρχε η λύση του Nexus One, για pure Android), θα σου πει ότι καλύτερη είναι η RSK ή η Cool3d ή δεν ξέρω ποια άλλη από τις τόσες rom με Sense που υπάρχουν. Έχεις κανένα νεότερο από το Adam για Oxygen ICS; Δεν βλώπω καθόλου κινητικότητα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα