Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio ή HP Pavilion

paoki101996

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας...!!!

Θελω την βοηθεια σας.Θελω να αγοραζω ενα laptop και ειμαι αναμεσα σε δυο στο Sony Vaio ή HP Pavilion.Κοιταξτε και πειτε μου την γνωμη σας σαν πιο εμπειροι.

Sony Vaio:

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10046131

HP Pavilion:

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10044441

Απο οτι ειδα μεσα στο forum,ειδα πως το Vaio εμφανιζει προβλημαta οπως υπερθερμνση.Εγω το laptop το θελω για δουλεια αλλα να παιζει και κανενα καλο παιχνιδι.

Δημοσ.

Εγώ που έχω HP, λέω πως δεν είναι και το δροσερότερο μηχανάκι. Επίσης, όταν μου έκανε νερά το dvd writer του και ρώτησα, μού είπαν γύρω στα 75 € χωρίς ΦΠΑ και παραλαβή μετά από 12-20 ημέρες.

Είμαι, γενικά, αρκετά ευχαριστημένος αλλά, αν αγόραζα τώρα θα έπαιρνα vaio μετά από τα τόσα καλά σχόλια που έχω ακούσει από γνωστούς...

Second thoughts: Βέβαια, συγκρίνοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο επιλογών σου, σαφώς υπερτερεί το HP. Επίσης, ξέχασα να αναφέρω ότι πέρσι μού το έριξαν από το τραπέζι στο πάτωμα και δε συνέβη απολύτως τίποτα. Γιατί είπα λοιπόν ότι θα έπαιρνα Vaio; Ίσως να είναι και απωθημένο...

:-D

Οπότε, σοβαρά τώρα, όποιο και να επιλέξεις, έχεις κάνει καλή επιλογή...

Δημοσ.
Θα σου πρότεινα Vaio και εγώ. Εκτός των άλλων υπάρχει χαοτική διαφορά μεταξύ ATI 5650 και Nvidia G105.

Η ΑΤΙ σαφώς είναι καλύτερη. Η κάρτα πρέπει να έχει ΔΙΚΗ της μνήμη και όχι να είναι του τύπου "έως τόσα GB).

Δημοσ.

Είναι δυο τελείως διαφορετικά μηχανήματα

Πρώτα πρέπει να αποφασίσεις τι θες και μετά να ψάξεις

Το vaio είναι ποιο δυνατό μηχάνημα

Δημοσ.

Το HP δεν είναι καλή επιλογή για τη δουλειά που το θες.Λογω κάρτας γραφικών κυρίως.Μοναδικό πλεονέκτημα που βλέπω ειναι οι 7200 στροφές του σκληρού δίσκου.

Το Vaio είναι καλή επιλογή.Η κάρτα γραφικών έχει "σηκώσει" πολυ τίμια ακόμα και βαριά παιχνίδια(Crysis,CoD MW2).Επίσης ο επεξεργαστής του Vaio οπως και η πιο μικρή οθόνη(15 εναντι 17-HD εναντι 1600x900) το καθιστούν πιο ιδανικό για gaming.

Εγω θέλω απλά να σου πω πως θεωρώ λάθος την λογική να αγοράσεις portable μηχάνημα για παιχνίδια.Δεν είναι φτιαγμένα για αυτή τη δουλειά!

Με ένα σταθερο υπολογιστή θα χαρείς περισσότερο το gaming.Δεν θα ψήνεις μπριζόλες(οπως θα κάνεις με το λαπτοπ)...δεν θα σε πονάει ο λαιμός...θα σε βολέψει περισσότερο η μεγάλη οθόνη...θα παίζεις τα παιχνίδια σε τρομερές αναλύσεις(full HD) χωρίς να λυπάσαι το μηχάνημα...

Με 1000 ευρω φτιάχνεις ενα ψιλοτούμπανο μηχάνημα για τη δουλειά που το θές.

Αυτα απο εμένα σαν σκέψη.Μην βιαστείς και σκέψου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...