Chrisad Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2003 Λοιπόν μάγκες ψάχνω να βρώ ένα πρόγραμμα με το οποίο να μεταφράσω ένα βιβλίο από τα Ιταλικά στα Ελληνικά. Το βιβλίο είναι 160 σελίδες μαζί με αρκετές εικόνες και είναι λίγο εξειδικευμένο (εκτροφή γουρουνιών f1!) δεν κάνω πλάκα είναι ενός Ιταλού καθηγητή ειδικού στην εκτροφή ζώων με οικολογική διατροφή. ( Όλο αυτό που διαβάσατε επιδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση ώς πρόγραμμα και ενδιαφέρει έναν φιλαράκο μου που έχει ήδη μία μικρή Φάρμα.) Για αυτό μην βιαστείτε να μου προτείνετε το systran με το οποίο θα κάνω μία δοκιμή αλλά δεν πιστεύω να κάνει καλή δουλειά. Αν ξέρει κανεις από εσάς Ιταλικά και θέλει να βγάλει κανένα χαρτζιλικάκι, το συζητάμε.....Ο φίλος μου ρώτησε για μετάγραση σε κάποιο από τα γραφεία που ασχολουνται αλλά είναι απίστευτες οι τιμές! Ευχαριστώ Chrisad
Chrisad Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2003 Όχι, περιμένω να μου το δώσει σκαναρισμένο αλλά θα ήθελα και κάποια άλλη λύση για καλύτερο αποτέλεσμα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.