Προς το περιεχόμενο

Restart H/Y

gvaggis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Αι γουγλ-ιτ! Ευχαριστώ..

Έχω : Intel Core 2 Duo E6750 @ 2666 MHz

Αυτή τη στιγμή μου λέει πως δουλεύω στους 62C, οπότε και είμαι εντάξει (αφού σου γράφω κιόλας!!)

Θα πρεπει να δεις και τι συμβαινει οταν ειναι σε full load(πχ οταν παιζεις καποιο βαρυ 3d παιχνιδι για αρκετη ωρα)

Όντως μια απο τις 123,354,235,245 φορες που χτύπησε restart μου βγαλε μια μπλε οθονούλα, για 1μsec . Τις υπόλοιπες όμως όχι.

Αρα πιθανοτατα καθε φορα σχεδον θα πρεπει να παιρνεις μια μπλε οθονη,απλα δεν την βλεπεις λογο του αυτοματου restart.Η επομενη θα παραμενει στην θεση της μεχρι να επανεκκινησεις εσυ τον υπολογιστη(..αφου πρωτα διαβασεις οτι μηνυμα σου δωσει)

Μετα τον ελεγχο των temps-και αν αυτες ειναι σε φυσιολογικα ορια-θα πρεπει να συνεχεις τον ελεγχο του υπολοιπου hardware(ram,gpu,σκληροι κλπ)προκειμενου να αποκλισεις μια μια ολα τις πιθανες hardware αιτιες.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μετά τις θερμοκρασίες ξεκίνησε τον έλενχο απο τις μνήμες...συνήθως εκεί είναι το κακό στις επανεκινήσεις

Δημοσ.

μετά τις θερμοκρασίες ξεκίνησε τον έλενχο απο τις μνήμες...συνήθως εκεί είναι το κακό στις επανεκινήσεις

Δημοσ.
Αι γουγλ-ιτ! Ευχαριστώ..

Αυτή τη στιγμή μου λέει πως δουλεύω στους 62C, οπότε και είμαι εντάξει (αφού σου γράφω κιόλας!!)

Σε windows XP service pack 3 δουλέυω.. Το λινκ που μου έδωσες μιλάει για 7..

Όντως μια απο τις 123,354,235,245 φορες που χτύπησε restart μου βγαλε μια μπλε οθονούλα, για 1μsec . Τις υπόλοιπες όμως όχι.

υγ..είμαι τεμπέλης.Το βρήκα και μόνος μου για τα XP !

thanx

το πιο πιθανό είναι να μην κάθεται καλά η ψήκτρα!!! 62C είναι πολλά για idle κατάσταση

Δημοσ.
Αι γουγλ-ιτ! Ευχαριστώ..

Σε windows XP service pack 3 δουλέυω.. Το λινκ που μου έδωσες μιλάει για 7..

υγ..είμαι τεμπέλης.Το βρήκα και μόνος μου για τα XP !

thanx

το πιο πιθανό είναι να μην κάθεται καλά η ψήκτρα!!! 62C είναι πολλά για idle κατάσταση

Δημοσ.

έχω ανοιχτό το εργαλείο που λέτε, και παρατηρώ το Processor Temperature...

και το βλέπω σταθερό στο 63C για πολλή ώρα..

σκέφτομαι να κάνω κανα refresh και τσουπ!

Processor Temperature : 99C !!

Να υποθέσω πως βρήκα το πρόβλημα;!

:)

πάντως δεν έκλεισε ακόμα..

---------- Προσθήκη στις 23:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:18 ----------

Ανοίγω το κουτί (για να δω μήπως έχει πέσει κανα cooler) και κατά το λαικό άσμα "νυχτερίδες και αράχνες" έρχομαι αντιμέτωπος με το γεγονός πως δεν εχω καθαρίσει το PC εδω και 2 χρόνια!

Σιχαμένος (αλλά χαρούμενος πως βρήκα τη λυση, καθότι τα ανεμιστηράκια που να γυρίσουν με την μάκα που χαν πιάσει) τα καθαρίζω όλα και το ξανασυνδέω..

Όντως οι θερμοκρασίες στο tool μου δειχναν πλέον αντί για 63C..... 40C !

Όμως εκέι που πάω να ανοίξω 2-3 tabs να φορτώνουν και κανα προργαμματάκι , ετσι για να δω πως τα πάμε, τσουπ! ξανα-μανα restart!

Να υπενθυμίσω πως έχω απενεργοποιήσει το restart σε περιπτωση προβληματος μετα από προτρπή του φίλτατου Gi0..

καμια ιδεά πλέον;

Τις μνήμες πως μπορώ να τις τσεκάρω;

Δημοσ.

έχω ανοιχτό το εργαλείο που λέτε, και παρατηρώ το Processor Temperature...

και το βλέπω σταθερό στο 63C για πολλή ώρα..

σκέφτομαι να κάνω κανα refresh και τσουπ!

Processor Temperature : 99C !!

Να υποθέσω πως βρήκα το πρόβλημα;!

:)

πάντως δεν έκλεισε ακόμα..

---------- Προσθήκη στις 23:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:18 ----------

Ανοίγω το κουτί (για να δω μήπως έχει πέσει κανα cooler) και κατά το λαικό άσμα "νυχτερίδες και αράχνες" έρχομαι αντιμέτωπος με το γεγονός πως δεν εχω καθαρίσει το PC εδω και 2 χρόνια!

Σιχαμένος (αλλά χαρούμενος πως βρήκα τη λυση, καθότι τα ανεμιστηράκια που να γυρίσουν με την μάκα που χαν πιάσει) τα καθαρίζω όλα και το ξανασυνδέω..

Όντως οι θερμοκρασίες στο tool μου δειχναν πλέον αντί για 63C..... 40C !

Όμως εκέι που πάω να ανοίξω 2-3 tabs να φορτώνουν και κανα προργαμματάκι , ετσι για να δω πως τα πάμε, τσουπ! ξανα-μανα restart!

Να υπενθυμίσω πως έχω απενεργοποιήσει το restart σε περιπτωση προβληματος μετα από προτρπή του φίλτατου Gi0..

καμια ιδεά πλέον;

Δημοσ.

καμια ιδεά πλέον;

στο ξαναλέω ότι είναι οι μνήμες....

σίγουρα θα υπάρχει προγραμματάκι για να τις τσεκάρεις (δεν ξέρω τι και πως γιατί έχω mac) και θα βρείς ψαχνοντας στο google

η πιο σωστή μέθοδος βεβαίως είναι η εξής: αν έχεις την μνήμη σε 2 dim βγάζεις το ένα, βλέπεις πως πάει το μηχάνημα, μετά το άλλο κ.ο.κ

Δημοσ.

καμια ιδεά πλέον;

στο ξαναλέω ότι είναι οι μνήμες....

σίγουρα θα υπάρχει προγραμματάκι για να τις τσεκάρεις (δεν ξέρω τι και πως γιατί έχω mac) και θα βρείς ψαχνοντας στο google

η πιο σωστή μέθοδος βεβαίως είναι η εξής: αν έχεις την μνήμη σε 2 dim βγάζεις το ένα, βλέπεις πως πάει το μηχάνημα, μετά το άλλο κ.ο.κ

Δημοσ.

λοιπον ,παιζει να ειναι και οι μνημες...αλλα εγω δεν εχω πεισθει οτι ο cpu σταματησε να ανεβαζει 100αρια παλι και να κλεινει.

Σιγουρα κερδισε πολλα με το που καθαρισε αλλα ισως,να εχει ξεραθει η παστα,ισως δεν παταει καλα η ψυκτρα...

Και τρεξε bootable mem test για τις μνημες.Αστο να τρεχει κανενα 12ωρο.Αν μπορεις και παραπανω δεν ειναι κακη ιδεα.

Δημοσ.

λοιπον ,παιζει να ειναι και οι μνημες...αλλα εγω δεν εχω πεισθει οτι ο cpu σταματησε να ανεβαζει 100αρια παλι και να κλεινει.

Σιγουρα κερδισε πολλα με το που καθαρισε αλλα ισως,να εχει ξεραθει η παστα,ισως δεν παταει καλα η ψυκτρα...

Και τρεξε bootable mem test για τις μνημες.Αστο να τρεχει κανενα 12ωρο.Αν μπορεις και παραπανω δεν ειναι κακη ιδεα.

Δημοσ.

Δες την ψήκτρα πάλι αν κουνιέται, με το καθάρισμα δεν μπορείς να κερδίσεις είκοσι βαθμούς!!!.

Δημοσ.

Δες την ψήκτρα πάλι αν κουνιέται, με το καθάρισμα δεν μπορείς να κερδίσεις είκοσι βαθμούς!!!.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...