xtrmsnpr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Παιδιά καλησπέρα,σπουδάζω εδώ και 4 μήνες στην Θεσσαλονίκη,και δεν έχω πολλές επαφές με το τί παίζει στην πολή γενικότερα. Μιας και τελείωσε η σεζόν,και όλες οι υποχρεώσεις και γυρίζουμε στις πόλεις μας.Θα ήθελα να ξέρω,αν μπορώ για του χρόνου(νέα σεζόν) που θα έρθουμε,αν μπορώ να βρω μια ομάδα μπάσκετ για ανδρική κατηγορία,για να παίζω..Μένω κοντά στο πρώην υπουργείο μακεδονίας θράκης,για να σας διευκολύνω με τις περιοχές αν ξέρετε. Πού μπορώ να κοιτάξω για ομάδα; Παίζω μπάσκετ εδώ και 14 χρόνια στην Μυτιλήνη,και πίστευα ότι θα έβρισκα εδώ,αλλά δεν ξέρω που να κοιτάξω. Θα γυρίσω σαλονική τον Οκτώβριο,θα μπορέσω να βρω,όχι καμία ομάδα σε α1,α2,σε πιο κάτω κατηγορία,απλά μια ομάδα που θα χω συμμετοχή ή έστω να μπορώ να προπονούμε μαζί τους; Μπορείτε να με βοηθήσετε σας παρακαλώ;Δεν ξέρω που να ψάξω..Σκέφτηκα τα ΚΕΠ,αλλά θα πουν εκεί;
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Παιδιά καλησπέρα,σπουδάζω εδώ και 4 μήνες στην Θεσσαλονίκη,και δεν έχω πολλές επαφές με το τί παίζει στην πολή γενικότερα. Μιας και τελείωσε η σεζόν,και όλες οι υποχρεώσεις και γυρίζουμε στις πόλεις μας.Θα ήθελα να ξέρω,αν μπορώ για του χρόνου(νέα σεζόν) που θα έρθουμε,αν μπορώ να βρω μια ομάδα μπάσκετ για ανδρική κατηγορία,για να παίζω..Μένω κοντά στο πρώην υπουργείο μακεδονίας θράκης,για να σας διευκολύνω με τις περιοχές αν ξέρετε. Πού μπορώ να κοιτάξω για ομάδα; Παίζω μπάσκετ εδώ και 14 χρόνια στην Μυτιλήνη,και πίστευα ότι θα έβρισκα εδώ,αλλά δεν ξέρω που να κοιτάξω. Θα γυρίσω σαλονική τον Οκτώβριο,θα μπορέσω να βρω,όχι καμία ομάδα σε α1,α2,σε πιο κάτω κατηγορία,απλά μια ομάδα που θα χω συμμετοχή ή έστω να μπορώ να προπονούμε μαζί τους; Μπορείτε να με βοηθήσετε σας παρακαλώ;Δεν ξέρω που να ψάξω..Σκέφτηκα τα ΚΕΠ,αλλά θα πουν εκεί;
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μπες στο σαιτ της Ελληνικης ομοσπονδιας και δες ομαδες Β - Φ εθνικης ή τοπικου πρωταθληματος αναλογως του επιπεδου σου. Μετα βρες ποιες ειναι κοντα στην περιοχη που μενεις και ελα σε επαφη μαζι τους. Εγω οταν εψαχνα να αλλαξω ομαδα σε αλλη πολη πηγα στο γυμναστηριο και ο επιστατης μου εδωσε τηλεφωνα προπονητων κλπ για να ερθω σε επαφη.. Μην το αφησεις πολυ οι μεταγραφες εφόσον εχεις δελτιο σε αλλη ομαδα και δεν εχουν περασει 3 χρονια απο την τελευταια φορα που αγωνιστηκες γινονται σε συγκεκριμενα χρονικα διαστηματα μεσα στο καλοκαιρι. Εσυ λογω χιλιομετρικης αποστασης θα εισαι ενταξει. Ψαξτο παντως.
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μπες στο σαιτ της Ελληνικης ομοσπονδιας και δες ομαδες Β - Φ εθνικης ή τοπικου πρωταθληματος αναλογως του επιπεδου σου. Μετα βρες ποιες ειναι κοντα στην περιοχη που μενεις και ελα σε επαφη μαζι τους. Εγω οταν εψαχνα να αλλαξω ομαδα σε αλλη πολη πηγα στο γυμναστηριο και ο επιστατης μου εδωσε τηλεφωνα προπονητων κλπ για να ερθω σε επαφη.. Μην το αφησεις πολυ οι μεταγραφες εφόσον εχεις δελτιο σε αλλη ομαδα και δεν εχουν περασει 3 χρονια απο την τελευταια φορα που αγωνιστηκες γινονται σε συγκεκριμενα χρονικα διαστηματα μεσα στο καλοκαιρι. Εσυ λογω χιλιομετρικης αποστασης θα εισαι ενταξει. Ψαξτο παντως.
klainmaingr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Σε ενδιαφέρει για Γ ανδρών; Ρίξε μια ματιά στο site της ekasth βασικά και αν μπορείς να προπονείσαι προς κάτω τούμπα πές μου να σου δώσω και τηλέφωνα κτλ αν θές να συνεννοηθείς με συγκεκριμένες ομάδες. Εκεί κοντά σε σένα είναι ο ΒΑΟ βασικά αλλα δεν ξέρω σε τι αγωνιστική μοίρα βρίσκεται tbh.
klainmaingr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Σε ενδιαφέρει για Γ ανδρών; Ρίξε μια ματιά στο site της ekasth βασικά και αν μπορείς να προπονείσαι προς κάτω τούμπα πές μου να σου δώσω και τηλέφωνα κτλ αν θές να συνεννοηθείς με συγκεκριμένες ομάδες. Εκεί κοντά σε σένα είναι ο ΒΑΟ βασικά αλλα δεν ξέρω σε τι αγωνιστική μοίρα βρίσκεται tbh.
fearwhatnow Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Πηγαινε στον ΒΑΟ οπως ειπε ο klain.Απο οσο γνωριζω γινεται καλη δουλεια εκει.+ οτι σε βολευει στην περιοχη που εισαι.
fearwhatnow Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Πηγαινε στον ΒΑΟ οπως ειπε ο klain.Απο οσο γνωριζω γινεται καλη δουλεια εκει.+ οτι σε βολευει στην περιοχη που εισαι.
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Καλημέρα,ευχαριστώ για τις απαντήσεις..Τί εννοείς 3 χρόνια;Έχω να παίξω από Ιούνη 2007,αν θυμάμαι καλά σε επίσημο παιχνίδι,αλλά ξέρω ότι ο προπονητής της ομάδας της μυτιλήνης,ανανεώνει το δελτίο κάθε χρόνο.Ναι φυσικά και με ενδιαφέρει γ' ανδρών.Θα δω το site,αύριο το πρωί που θα είμαι Μυτιλήνη,και θα σας πω παιδιά.Δεν ξέρω καν που είναι η ομάδα(βαρδάρη μάλλον ε).Δεν πειράζει η αγωνιστική κατάσταση,μπάσκετ να παίζουμε και το άλλο διορθώνετε. Με τα δελτία τί γίνεται;Πώς αλλάζουν χέρια(εννοώντας ομάδες) ;
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Καλημέρα,ευχαριστώ για τις απαντήσεις..Τί εννοείς 3 χρόνια;Έχω να παίξω από Ιούνη 2007,αν θυμάμαι καλά σε επίσημο παιχνίδι,αλλά ξέρω ότι ο προπονητής της ομάδας της μυτιλήνης,ανανεώνει το δελτίο κάθε χρόνο.Ναι φυσικά και με ενδιαφέρει γ' ανδρών.Θα δω το site,αύριο το πρωί που θα είμαι Μυτιλήνη,και θα σας πω παιδιά.Δεν ξέρω καν που είναι η ομάδα(βαρδάρη μάλλον ε).Δεν πειράζει η αγωνιστική κατάσταση,μπάσκετ να παίζουμε και το άλλο διορθώνετε. Με τα δελτία τί γίνεται;Πώς αλλάζουν χέρια(εννοώντας ομάδες) ;
klainmaingr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Ο ΒΑΟ είναι στο δρόμο που ανεβαίνει για Συκιές. Απο το υπουργείο που είσαι εσύ είναι μια ανηφόρα όλο κ όλο. Εγώ γνωρίζω περισσότερο τα της τούμπας και ιδιαίτερα για μπάσκετ σε χαλαρούς ρυθμούς, μιας και όλοι έχουν δουλειές παιδιά οικογένειες, αλλα με καλό σύνολο - αποτελέσματα. Το Φάληρο είναι μια καλή περίπτωση οργανωμένης καινούριας ομάδας που την πάλεψε αξιολογότατα απο την πρώτη χρονιά και σίγουρα θέλουν να δούν και άλλους παίκτες.
klainmaingr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Ο ΒΑΟ είναι στο δρόμο που ανεβαίνει για Συκιές. Απο το υπουργείο που είσαι εσύ είναι μια ανηφόρα όλο κ όλο. Εγώ γνωρίζω περισσότερο τα της τούμπας και ιδιαίτερα για μπάσκετ σε χαλαρούς ρυθμούς, μιας και όλοι έχουν δουλειές παιδιά οικογένειες, αλλα με καλό σύνολο - αποτελέσματα. Το Φάληρο είναι μια καλή περίπτωση οργανωμένης καινούριας ομάδας που την πάλεψε αξιολογότατα απο την πρώτη χρονιά και σίγουρα θέλουν να δούν και άλλους παίκτες.
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μάλιστα..Ε τότε να μου δώσετε κάποια τηλέφωνα να επικοινωνήσω.Έχετε έξτρα πληροφορίες να μου δώσετε;Με το δελτίο μου στην ομάδα της Μυτιλήνης να μάθω τί θα κάνω θέλω.
Chris_85 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Τι Γ ανδρων ρε παιδια και πρασινα αλογα.. Απ τη στιγμη που εχεις δελτιο οι μεταγραφες τελειωσαν απ τις αρχες Ιουλιου.. Εκτος αν φυγεις με καμια υποσχετικη (που παλι νομιζω τα περιθωρια τελειωσαν). Μανατζερ εχεις? Υ.Γ. Εκτος αν μιλαμε για Γ τοπικο και οχι Γ Εθνικη οποτε παω πασο..
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Ρε αδερφέ τι μάνατζερ λες; Είπαμε παίκτες αλλά όχι και έτσι! Πώς γίνεται αυτό; Τόσα παιδιά που παίζουν,και πάνε να σπουδάσουν και μαθαίνουν πολύ αργά σε ποιά πολή θα είναι πώς μετακινούνται σε άλλες ομάδες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα