Προς το περιεχόμενο

τα ακουστικά επιπλέουν στα αυτιά μου

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ενδεχόμενο να κάνεις πλαστική στα αυτιά ώστε να ταιριάζουν με τα ακουστικά είναι too much, υποθέτω...

Για όσους αμφιταλαντεύονται, "ΝΑΙ, για πλάκα το είπα"

Δημοσ.

Για όσους αναρωτιούνται πόσο μεγάλα είναι τα αυτιά του φίλου, ούτε σε μένα κάθονται οι κοινές ψείρες, χωρίς να σημαίνει ότι έχω τεράστια αυτιά.

Μου έχουν σπάσει τα νεύρα στο τρέξιμο ειδικά, οπού προσπαθώ να κάνω διάφορα κόλπα (πχ περνάω το καλώδιο πάνω από το αυτί για στήριξη) χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα.

Τι πρόβλημά μου είναι ότι θέλω ακουστικά με μικροφωνάκι, γιατί έχω ipod touch.

Ξέρετε κάτι σταθερό, και με μικρόφωνο να προτείνετε?

Δημοσ.

Τα έχεις δοκιμάσει? Πόσο κοστίζουν?

Συνεργάζονται με συσκευές Apple?

Θα προτιμούσα βέβαια κάτι με καλώδιο...

Δημοσ.

Βρε παιδιά πρέπει να είναι λευκό το καλώδιο, εδώ μιλάμε για προϊόν της Apple, δεν είναι παίξε γέλασε! σωστόν; :-)

Δημοσ.
Βρε παιδιά πρέπει να είναι λευκό το καλώδιο, εδώ μιλάμε για προϊόν της Apple, δεν είναι παίξε γέλασε! σωστόν; :-)

Αν το θες για τρέξιμο, κοιτάς πρωτα την πρακτικότητα και μετά το χρώμα. Συνήθως τα πρακτικά και λειτουργικά βγαίνουν σε μαύρο

Δημοσ.
Αν το θες για τρέξιμο, κοιτάς πρωτα την πρακτικότητα και μετά το χρώμα. Συνήθως τα πρακτικά και λειτουργικά βγαίνουν σε μαύρο

Σαν τις μοτοσυκλέτες...

Οι μαύρες είναι πιο γρήγορες!

(Τώρα μη ρωτήσετε γιατί, έτσι είναι, έχει εδραιωθεί χρόνια τώρα στη συνείδηση και στη μοτοσυκλετιστική πρακτική! :-D )

Δημοσ.

Μιας και υπάρχει ανοιχτό θέμα, πέρσι ακριβώς τέτοια εποχή είχα αγοράσει το ipod nano μαζί με τα in-ear ακουστικά (αυτά με το remote και το mic). Τα ακουστικά μου άρεσαν πολύ αλλα ένα πρωινό του Γενάρη (ουσιαστικά έξι-εφτά μήνες μετά την αγορά) σταμάτησε να βγαίνει ήχος από το δεξί. Στο βελγικό apple store που πήγα αρνήθηκαν να μου τα αλλάξουν γιατί ήταν αγορασμένα από την Αμερική. Επειδή οι ψείρες είναι τελείως χαλια (και σαν ποιότητα κατασκευής και, ναι, μου πετάγονται έξω από τα αυτιά) έχετε καμια καλή εναλλακτική; Κατά προτίμηση αν υπάρχει κάτι συμβατό με remote, το οποιο με είχε βολέψει αφάνταστα, σε σημείο το wheel να το χρησιμοποιώ σπανια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...