mvaggel Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Το ενδεχόμενο να κάνεις πλαστική στα αυτιά ώστε να ταιριάζουν με τα ακουστικά είναι too much, υποθέτω... Για όσους αμφιταλαντεύονται, "ΝΑΙ, για πλάκα το είπα"
Panahs Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Για όσους αναρωτιούνται πόσο μεγάλα είναι τα αυτιά του φίλου, ούτε σε μένα κάθονται οι κοινές ψείρες, χωρίς να σημαίνει ότι έχω τεράστια αυτιά. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα στο τρέξιμο ειδικά, οπού προσπαθώ να κάνω διάφορα κόλπα (πχ περνάω το καλώδιο πάνω από το αυτί για στήριξη) χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα. Τι πρόβλημά μου είναι ότι θέλω ακουστικά με μικροφωνάκι, γιατί έχω ipod touch. Ξέρετε κάτι σταθερό, και με μικρόφωνο να προτείνετε?
Whiteyez Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Κάτι σε bluetooth ίσως; Motorola S9; http://direct.motorola.com/hellomoto/s9/
Panahs Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Τα έχεις δοκιμάσει? Πόσο κοστίζουν? Συνεργάζονται με συσκευές Apple? Θα προτιμούσα βέβαια κάτι με καλώδιο...
Whiteyez Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Τα έχω δοκιμάσει με iPhone 3Gs και Macbook Pro και παίζουν μια χαρά. 40 ευρώ περίπου.
zoranb Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Βρε παιδιά πρέπει να είναι λευκό το καλώδιο, εδώ μιλάμε για προϊόν της Apple, δεν είναι παίξε γέλασε! σωστόν;
isay Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Βρε παιδιά πρέπει να είναι λευκό το καλώδιο, εδώ μιλάμε για προϊόν της Apple, δεν είναι παίξε γέλασε! σωστόν; Αν το θες για τρέξιμο, κοιτάς πρωτα την πρακτικότητα και μετά το χρώμα. Συνήθως τα πρακτικά και λειτουργικά βγαίνουν σε μαύρο
BlackScorpionX Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Αν το θες για τρέξιμο, κοιτάς πρωτα την πρακτικότητα και μετά το χρώμα. Συνήθως τα πρακτικά και λειτουργικά βγαίνουν σε μαύρο Σαν τις μοτοσυκλέτες... Οι μαύρες είναι πιο γρήγορες! (Τώρα μη ρωτήσετε γιατί, έτσι είναι, έχει εδραιωθεί χρόνια τώρα στη συνείδηση και στη μοτοσυκλετιστική πρακτική! )
Speculoos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μιας και υπάρχει ανοιχτό θέμα, πέρσι ακριβώς τέτοια εποχή είχα αγοράσει το ipod nano μαζί με τα in-ear ακουστικά (αυτά με το remote και το mic). Τα ακουστικά μου άρεσαν πολύ αλλα ένα πρωινό του Γενάρη (ουσιαστικά έξι-εφτά μήνες μετά την αγορά) σταμάτησε να βγαίνει ήχος από το δεξί. Στο βελγικό apple store που πήγα αρνήθηκαν να μου τα αλλάξουν γιατί ήταν αγορασμένα από την Αμερική. Επειδή οι ψείρες είναι τελείως χαλια (και σαν ποιότητα κατασκευής και, ναι, μου πετάγονται έξω από τα αυτιά) έχετε καμια καλή εναλλακτική; Κατά προτίμηση αν υπάρχει κάτι συμβατό με remote, το οποιο με είχε βολέψει αφάνταστα, σε σημείο το wheel να το χρησιμοποιώ σπανια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.