tigergreg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Ναι αμε! Ειναι και γυμνασμενη η αθεοφοβη.....
PsyGreg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 τι μπαμπούλες και λαλακίες. αυτή η φώτο σε κάνει να μην έχεις ύπνο για μέρες
kostas_dr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Αυτός ο "καφές" έχει στοιχειώσει! Ας βρεθούν να τον πιούν επιτέλους, τον ρημαδιασμένο!
mylo Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 από το 694χχχχχ62 μόλις μου εστειλαν μήνυμα και το οποίο λέει Σε είδα το σάββατο στη καφετερια και μου άρεσες πολύ. ο σάκης μου εδωσε τον αριθμό σου. είμαι η ψηλή μελαχρινή που σε κοίταζε επίμονα. σου ευχομαι χριστός ανέστη. φυσικάκαι δεν απάντησα γιατι ήξερα την απατη....
HERTHAN Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 <p>από το 694χχχχχ62 μόλις μου εστειλαν μήνυμα και το οποίο λέει Σε είδα το σάββατο στη καφετερια και μου άρεσες πολύ. ο σάκης μου εδωσε τον αριθμό σου. είμαι η ψηλή μελαχρινή που σε κοίταζε επίμονα. σου ευχομαι χριστός ανέστη. φυσικάκαι δεν απάντησα γιατι ήξερα την απατη....</p> Επισης το ιδιο μηνυμα και σ'εμενα. Απαντησα γιατι δεν ηξερα οτι ειναι spam.Τι συμβαινει σε χρεωνουν?
nikoskon Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Guys μην ανακοινώνεται αριθμούς κινητών δημόσια γιατί μπορεί μα ανήκουν σε φυσικά πρόσωπα που εν αγνοία τους χρησιμοποιούνται. Ολοι γνωρίζουμε εφαρμογές που ως αποστολέα βάζουν όποιον αριθμό κινητού θέλουμε. Sent from my iPhone using Insomnia
MasterX Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Ειχα λαβει και εγω το κλασσικο μηνυμα του καφε πριν 2 μηνες στο δευτερο κινητο μου.. Το καταλαβα οτι ειναι μουφα και δεν απαντησα.. Ποσος κοσμος ομως θα τη πατησει;; Κανενας να πτοστατευσει το πολιτη σε αυτη τη χωρα...
kostas_dr Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Χρειάζεται και κοινή λογική όμως. Δεν απαντάμε ΠΟΤΕ σε μηνύματα του στυλ: κέρδισες, μ' αρέσεις κλπ
GMod Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Πολλά τα λεφτά Vodafone εεε;! Τόσο καιρό είναι γνωστό το νούμερο 6946xxx862 σε Δίωξη και Vodafone, αλλά στα αρ_μ@πιπ τους μας έχουν γραμμένους. Σήμερα μου ήρθε το γνωστό "Σε είδα το Σάββατο στην καφετέρια. Ο Σάκης μου έδωσε το κινητό σου..." Ήξερα τι παίζει, αν και ούτως η άλλως δεν απαντάω σε μηνύματα, εκτός και είναι από γνωστό και για σοβαρό λόγο.
mary Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Και σε μενα ηρθε πριν μερικές μέρες και οπως μου είπαν είναι σπαμαρισμα. http://www.whocallsme.gr/el/master/lookup/6948461421
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα