Προς το περιεχόμενο

Αγορά δίσκου...3,5' ή 2,5' ?

pcpanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω έναν ακόμα σκληρό δίσκο κυρίος για ταινίες,εγκαταστάσεις παιχνιδιών κτλπ (την μουσική την έχω χωριστά σε εναν 1TB 3.5')

Μου άρεσαν οι 2,5' δίσκοι και είναι και φοριτοί αμα τύχει καμια μεταφορά αρχείων με μεγάλο όγκο... Το πρόβλημα μου είναι είναι τοσο αξιοπιστος ένας δισκος 2,5 οσο ένας 3,5 ?? Μπορεί να τον έχω ανοιχτό και όλη μερα που λέει ο λόγος αμα θέλω να βλέπω ταινίες όλη μέρα...

Δημοσ.

Δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου κάποιο θέμα (αν-)αξιοπιστίας των 2.5" σε σχέση με τους 3.5" (εξάλλου αντίστοιχους δίσκους έχουν και τα laptop). Οπότε κινήσου ανάλογα με τις απαιτήσεις σου.

Δημοσ.

Και μένα σχεδόν όλοι μου οι εξωτερικοί δίσκοι είναι 2.5

Δεν είχα κανένα πρόβλημα (ακόμα) απλά είναι πιο ακριβοί στην αγορά

Δημοσ.

Εχω ακουσει πολλες φορες θεμα με 2.5' δισκους που ανεβαζουν μεγαλες θερμοκρασιες και τα φτυνουν, κατι που δεν ισχυει με τους 3.5'.

Βεβαια ειναι να μην πεσεις και στην περιπτωση.

Δημοσ.

έχω 2 δίσκους 3,5 .

ο ένας 3,5 μου έχει κρασαρει ( seagate 7200.11 1tb ) σε 4 μήνες..

ο άλλος ( wd black 1tb ) εδώ και ένα χρόνο δουλεύει οκ.

πριν είχα 4 δίσκους 3,5 ( wd 320gb, seagate 250g cased, lacie 500g samsung, turbox 500g seagate 7200.11 ) o turbox κρασαρε και αυτός στο 8μηνο.

οι άλλοι ρολλαρουν ακόμα.

έχω και 2 δίσκους 2,5 ( maxtor 250g,2- lacie 80g, samsung 500g cased ) δουλεύουν όλοι εδώ και χρόνια ειδικά ο lacie που θα πω και την ιστορία του εν συντομία...

έχει πέσει κάτω από ύψος ουκ ολίγες φορές, έχει ταξιδέψει στο μισό πλανήτη.. ( παίζω μουσική ) έχει πάει σε πολλά πάρτη και φεστιβάλ να τον βαράνε οι μπότες και τα μπάσα! και έχει βραχεί με ποτά/χυμούς ουκ ολίγες φόρες b156947.jpg

τον έχω και δεν τον προσέχω καθόλου όμως, αλλα έχει βγάλει τα φράγκα του με το παραπάνω.

τελευταία μετά απο 3-4 χρόνια υπέρτατης ταλαιπωρίας κάνει κάτι κουλά άμα θέλω να κάνω κάνα copy σαν να είναι corrupt το δεδομένο δε το κάνει.

για μένα οι 2,5 είναι πιο αξιόπιστη και το λέω όχι γιατί είναι όντως, το λεω απλά και μόνο γιατί σε μένα έχουν βγάλει τα λεφτά τους και δουλεύανε όπως πρέπει να δουλεύει ένα ηλεκτρονικό... ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ...

πσ..

βέβαια έχω και ένα 160γιγα εσωτερικό 3,5 εδώ και 6-7 χρόνια που έχει περάσει τα χειρότερα σε φορματ και δουλειά και παρόλο που κάνει σαν τρακτέρ σε σχέση με τους νέους ( με τον ssd δε παίζει να συγκρίνω ) και σέρνεται εντελώς δουλεύει σούπερ.

τελικά παλιά τα κάνανε καλλίτερα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...