Προς το περιεχόμενο

Αγορα mini mac

aserprince

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνε μια αναζήτηση στο skroutz.

Exei βγει και καινουργια εκδοση του mac mini οπότε περίμενε λίγο να πάρεις το νεο . ¨-)

Δημοσ.
Θελω να αγορασω ενα mini mac και τον ποιο φτηνω που βρηκα εναι εδω.

http://www.macexperts.gr/zcn/index.php?main_page=product_info&cPath=1_17&products_id=2042&zenid=95ecffa94d8b18e4df03f180ceeffea8.

Εχετε να προτινεται κατι καλλιτερο.

Φίλε, αν και είμαι φίλος της apple.... σε καμία περίπτωση δε θα σου πρότινα να παρεις macmini.

Έχει βγει καινούργιο μοντέλο σε σχέση με αυτό που βρήκες αλλά κάνει πλέον 800 και βάλε Ευρώ.

Καί το παλιό και το καινούργιο, όμως, ως προς το hardware τους είναι εντελώς αναντίστοιχα με την τιμή τους. Για 590 Ευρώ δες τι χρακτηριστικά παίρνεις.

Κατά τη γνώμη μου καλύτερο θα ήταν να κάνεις ένα από τα εξής:

1. (Λόγω και την κυκλοφορίας του καινούργιου ...) ψάξε για κάποιο μεταχειρισμένο.

ή

2. Δώσε λίγα χρήματα παραπάνω και πάρε imac.

ή

3. με πολύ λιγότερα χρήματα και προσεκτική επιλογή στο hardware στήσε ένα πολύ πιο δυνατό πισι που θα μπορείς να βάλεις mac os x με retail εγκατάσταση.

και εγώ ψαχνόμουν για mac mini και τελικά πήρα ένα καλο desktop (και για παιχνίδια) και στο παλιο που θα πήγαινε άπατο.... έβαλα mac os x (από αυτό γρ'αφω τωρα) και το αστείο είναι ότι το πισι αυτό που το θεωρούσα άχρηστο σχεδόν (με τα σημερινά πάντα στανταρτ) ως πισι έχει γίνει ένα μακ με σχεδόν σύγχρονα στανταρτ για μακ.... αστείο και όμως αληθινό....*

Δημοσ.

Δεν είναι κακό σαν μηχανάκι το macmini. Είχα ένα G4 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος.

Δες εάν εκεί που το βρήκες, το έχουν διαθέσιμο.

Το καινούργιο δεν το συζητώ καθόλου. 880 ευρώ, είναι πολλαααά.

http://www.systemgraph.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=bt_flypage.tpl&product_id=528&category_id=63&option=com_virtuemart&Itemid=27

Τέλος, θεωρούμε δεδομένο ότι έχεις οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι, γιατί εάν είναι να πληρώσεις και κανένα 200αρι για αυτά, καλύτερα να πλησιάσεις το χιλιάρικο και να πάρεις κάποιο macbook ή iMac, ανάλογα τις ανάγκες σου.

Δημοσ.
Φίλε, αν και είμαι φίλος της apple.... σε καμία περίπτωση δε θα σου πρότινα να παρεις macmini.

Έχει βγει καινούργιο μοντέλο σε σχέση με αυτό που βρήκες αλλά κάνει πλέον 800 και βάλε Ευρώ.

Καί το παλιό και το καινούργιο, όμως, ως προς το hardware τους είναι εντελώς αναντίστοιχα με την τιμή τους. Για 590 Ευρώ δες τι χρακτηριστικά παίρνεις.

Κατά τη γνώμη μου καλύτερο θα ήταν να κάνεις ένα από τα εξής:

1. (Λόγω και την κυκλοφορίας του καινούργιου ...) ψάξε για κάποιο μεταχειρισμένο.

ή

2. Δώσε λίγα χρήματα παραπάνω και πάρε imac.

ή

3. με πολύ λιγότερα χρήματα και προσεκτική επιλογή στο hardware στήσε ένα πολύ πιο δυνατό πισι που θα μπορείς να βάλεις mac os x με retail εγκατάσταση.

και εγώ ψαχνόμουν για mac mini και τελικά πήρα ένα καλο desktop (και για παιχνίδια) και στο παλιο που θα πήγαινε άπατο.... έβαλα mac os x (από αυτό γρ'αφω τωρα) και το αστείο είναι ότι το πισι αυτό που το θεωρούσα άχρηστο σχεδόν (με τα σημερινά πάντα στανταρτ) ως πισι έχει γίνει ένα μακ με σχεδόν σύγχρονα στανταρτ για μακ.... αστείο και όμως αληθινό....*

HASODIKIS: Αυτο που ειπες πριν (οταν εβαλες τα mac στο παλιο pc ολα δουλευαν καλα;) δεν το πιστευω. Για πες με.

Παντος αλλο mac και αλλο mac στο pc το λεω γιατι τα εβαλα και εγω στο pc μου με καποια μειον.

αυτη τι στιγμη που γραφω εχω 3 λειτουργικα συστηματα μεσα ειναι και τα mac.

Εμαι αναμεσα σε μινι mac και imac το σκεφτομαι.

Δημοσ.
HASODIKIS: Αυτο που ειπες πριν (οταν εβαλες τα mac στο παλιο pc ολα δουλευαν καλα;) δεν το πιστευω. Για πες με.

Παντος αλλο mac και αλλο mac στο pc το λεω γιατι τα εβαλα και εγω στο pc μου με καποια μειον.

αυτη τι στιγμη που γραφω εχω 3 λειτουργικα συστηματα μεσα ειναι και τα mac.

Εμαι αναμεσα σε μινι mac και imac το σκεφτομαι.

Είναι μία από τις εναλλακτικές που σου πρότεινα....

Δεν είναι η πιο έυκολη σε καμία περίπτωση..... θέλει συμβατό hardware...

Στην περίπτωσή μου έκατσε και δουλέυουν όλα... από εκεί γράφω αυτό το μήνυμα....

Δες τi hardware έχεις μπες στο insanelymac.com και δες συμβατότητα και οδηγίες

Δημοσ.
Είναι μία από τις εναλλακτικές που σου πρότεινα....

Δεν είναι η πιο έυκολη σε καμία περίπτωση..... θέλει συμβατό hardware...

Στην περίπτωσή μου έκατσε και δουλέυουν όλα... από εκεί γράφω αυτό το μήνυμα....

Δες τi hardware έχεις μπες στο insanelymac.com και δες συμβατότητα και οδηγίες

Επειδης βαριεμαι να ψανχω αλλο. πες με το hardaware που εχεις φυσικα αν θες λεω.

οταν λεω εψαξα δεν ασκοληθηκα μια και δυο μερες αλλα εβδομαδες και εβδομαδες.

το μονο που καταφερα να βαλω τα μακιντος στο pc μου χωρις ιντερνετ.

Eβαλες τα original mac? με απαντας αν θες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...