Προς το περιεχόμενο

Πλαίσιο : ζήτημα τιμής

yannis22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι γίνεται εκεί περα στον πλανήτη πλαίσιο τελευταία; Πως την έχουνε δεί με τις τιμές... Καθε αυξηση ΦΠΑ και 50αρικο. Μήπως δε βλέπω εγώ καλά, μην με γελούν τα μάτια μου... Πλαισιο: για να χεις το κεφάλι ήσυχο αλλά την τσέπη άδεια...

Δημοσ.

Αμαν αυτό το πλαίσιο,διάβαζα το θέμα αυτό: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=388421 "Τι να επιλέξω? Asus Rampρage 3 Extreme ή Gigabyte X58A - UD7?" την είχε το πλαίσιο την Gigabyte X58A - UD7 στα 270 ευρώ ξαφνικά μετά από μια ώρα

ΣΤΑ 244,.

Γιατί να μην αγοράσω απο το http://www.komputronik.pl/index.php/product/93126/Podzespo_y_PC/P_yty_g_wne/Gigabyte_GA_EX58A_UD3R.html με 174 ευρώ

Δημοσ.
Τι γίνεται εκεί περα στον πλανήτη πλαίσιο τελευταία; Πως την έχουνε δεί με τις τιμές... Καθε αυξηση ΦΠΑ και 50αρικο. Μήπως δε βλέπω εγώ καλά, μην με γελούν τα μάτια μου....

Απο οσο ξερω λογω του οτι εχω γνωστο μεσα στο πλαισιο τα τελευταια 2 χρονια δεν παει καθολου καλα.....Ειναι αρκετα ακριβο και εαν επιλεξεις και καποιο προιον δικο τους θα πρεπει να εισαι πολυ τυχερος στο να μην σου βγαλει προβληματα. Απο τεχνικη υποστηριξη.....ας το αφησουμε καλυτερα. Υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα ειναι λιγες.

Υπαρχουν και αλλα μαγαζια αρκετα πιο φτηνα για να κανετε αγορες ......

Δημοσ.
Ξέχασες να δώσεις και παράδειγμα

Στα περισσότερα προόντα του αυτό συμβαίνει. Συγκεκριμένα πριν ούτε ένα μήνα το τροφοδοτικό corsair HX850 είχε τιμή 171 E. Τώρα 199 Ε. Η radeon 5870 375E , τωρα το λιγότερο 450. Η μητρική asus P6TD DELUXE 250 E , τώρα 300. Ο ι7 920 250 Ε, τώρα ο αντικαταστάτης του ι7 930 φτανει 320-330E . Μνημες corsair ΧΜS 3 6GB DDR3 1600 8-8-8-24 175 Ε , τώρα 250 Ε. SSD ιντελ postville 80gb 192 Ε, τώρα 230-240 και πολλά πολλά άλλα.....

Δημοσ.

Εγω θα προτεινα στους διαχειριστες να φτιαξουνε δυο ακομα κατηγοριες,παραπονα e-shop και παραπονα πλαισιο,ετσι ωστε οποιος στο τελος του χρονου εχει τα λιγοτερα παραπονα σαν μαγαζι,κερδιζει

Δημοσ.

Δεν ξέρω, οι τιμές στα κομπιουτερίστικα έχουν αρχίσει να εκτοξεύονται εδώ και δυό-τρεις μήνες. Περιμένω να δω πότε επιτέλους θα πέσει αυτός ο 80άρης postville και αυτός όλο και τραβάει την ανηφόρα.

Από τότε που ζόρισαν τα οικονομικά μου ο πρώτος που την πλήρωσε ήταν η βενζίνη και μετά τα κομπιουτεροπράγματα. Φαντάζομαι ότι σε πολλούς συμβαίνει το ίδιο. Τί να σου κάνουν και τα μαγαζιά, αφού δεν ψωνίζουμε πια...

Δημοσ.

Συγνώμμη φιλε βουντουμαν...

Σχεδον εβδομαδιαιως ελεγχω τον ιντελ ποστβιλ που αναφερες...

Απτα 185ε που ειχε,σταθεροποιηθηκε κανα 2 μηνες στα 192 και προχθες που τον κοιταξα ειδα το 230...ειναι δυνατον με ενα 2% του φπα πανω,να ανεβει 40ε? ή μηπως αλλαξε η ισοτιμια τοσο πολυ?

Τιποτε απο τα δυο

Μας κοροιδευουν,παει και τελειωσε...ψωνιζουν πλεον λιγοτεροι,και γιαυτο τα καταστηματα θελουν να κανουν τους ιδιους τζιρους με παλαιοτερα.

Δεν ειναι κατασταση αυτη...καποια στιγμη τα υπερκερδη πρεπει να σταματησουν.

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να τους απενοχοποιήσω πλήρως.. το πλαίσιο δεν είναι προμηθευτής.

Αν παίρνει από info-quest ή oktabit και αυτοί προμηθεύουν ακριβά, δεν μπορεί πάρα να ανεβάσει τις τιμές.

Ειδικά τον τελευταίο καιρό όπου τα καταστήματα λιανικής δεν έχουν και μεγάλο στοκ.

Σε λίγο θα γίνουμε όπως την δεκαετία του '80... που αγόραζε κάποιος αυτοκίνητο με 1εκ. δραχμές και το πουλούσε 1.5 λόγω πληθωρισμού!

Σε κάθε άλλη περίπτωση, υπάρχουν πια ένα σωρό καταστήματα που είναι πλέον πιο φθηνά από e-shop, plaisio.

Προσωπικά. παρόλο που έχω μειώσει αρκετά τις αγορές μου, προτιμώ visionstudio ή zero1 που έχουν χαμηλότερες τιμές.

Δημοσ.

Σχεδον εβδομαδιαιως ελεγχω τον ιντελ ποστβιλ που αναφερες...

Μάλλον είμαστε πολλές που κοιτάμε το ίδιο πράγμα, να κάνουμε ένα κόμμα με αίτημα φτηνούς postville! :lol:

Πέρα από την (πικρή) πλάκα, δεν μπορεί να λειτουργήσει έτσι η αγορά. Δεν έχω ιδέα ποιός προμηθεύει ποιόν, ποιός φταίει για τις τιμές και ποιός (και αν) αισχροκερδεί, το τελικό αποτέλεσμα είναι ο τελικός καταναλωτής απλά να μην ψωνίζει, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Όταν (και αν ποτέ) φτάσω να παίρνω 80GB γρήγορου SSD με €120, τότε το ξανασυζητάμε. Αλλά τότε τα οικονομικά μου θα είναι τόσο άσχημα, που ο SSD θα αποτελεί την απόλυτη πολυτέλεια...

Δημοσ.

Δειτε και το αλλο παιδες, τωρα που δεν υπαρχει πολλη ζητηση, τα καταστηματα δεν παραγγελνουν πολλα κομματια.

Παραδειγμα, δεν θα παρουν 100 καρτες γραφικων ιδιου τυπου και μαρκας, και κατα συνεπεια δεν θα εχουν εκπτωση απο τον προμηθευτη που θα χαμηλωσει την τιμη πωλησης στον καταναλωτη. ...

Δημοσ.
Δειτε και το αλλο παιδες, τωρα που δεν υπαρχει πολλη ζητηση, τα καταστηματα δεν παραγγελνουν πολλα κομματια.

Παραδειγμα, δεν θα παρουν 100 καρτες γραφικων ιδιου τυπου και μαρκας, και κατα συνεπεια δεν θα εχουν εκπτωση απο τον προμηθευτη που θα χαμηλωσει την τιμη πωλησης στον καταναλωτη. ...

Σωστοτατος

Δημοσ.

Πρίν απο 3 μήνες περίπου 2χ5850 Sapphire= 440 ευρώ / τώρα 650 ευρώ τιμή internet. :shock:

Ο Χ4 955 την ίδια περίοδο =143 ευρώ / τώρα 178 ευρώ τιμή internet :shock:

4 GB RAM XMS3 1600MHZ 9-9-9-24 = 115 / τώρα 137 ευρώ :-(

Λιγο παλιότερα, 4 μήνες πρίν Velociraptor 150GB = 130+ / τώρα 180 ευρώ όσο ένας ssd... :shock:

και πολλά - πολλά άλλα....

Δημοσ.
Μάλλον είμαστε πολλές που κοιτάμε το ίδιο πράγμα, να κάνουμε ένα κόμμα με αίτημα φτηνούς postville! :lol:

Ειμαι σιγουρος οτι ειμαστε πολλες!:lol::lol::lol:

Που να δεις,με την 5870 πως την πατησα,θεωρουσα πολλα τα 334ε που εκανε πριν κανα 3 μηνο η σαφαιρ,κι εντελει πηγε 400+.

Ε, πηρα μια μεταχειρισμένη ΧΦΧ και τελος.

Περιμενα το ιδιο με τον ποστβιλ,αλλα η πλακα ειναι οτι ζητανε της παναγιας τα ματια για τους μεταχειρισμένους τωρα...Επειδή απο 195ε πηγαν 230...Ε ρε γλέντια.:-)

Κι βελοσι,καλος ειναι...δε μαμείς.

Δημοσ.

παιδια είμαι τυχερός που πέτυχα τα πάντα απο το pc μου 3 μέρες πριν γίνει η τρελη αύξηση των τιμών.. πήρα τον postville 194... τον 955, 144 ευρά..! πλεον ήθελα να πάρω ενα πληκτρολόγιο απο το plaisio αλλά άλλαξα γνώμη τελικα.. +15 ευρό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...