gallaki Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Γεια σας παιδιά, παρήγγειλα μια καινούργια ram από το eshop και χθες μου ήρτε. Αυτό που μου στείλανε όμως η ram δεν είναι όπως τις άλλες, στο μήκος είναι ίδια αλλα στο πλάτος είναι μιση από τις κανονικές ram. Τα χαρακτηριστικά όμως είναι ακριβώς τα ίδια με τις alls μου τις ram. άμα την συνδέσω στο κανονικά στην μητρική το pc κολλάει όταν ανοίγει εκεί που φορτώνουν τα windows. Μήπως αυτή η ram που μου στείλανε είναι για laptop?
isay Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Γεια σας παιδιά, παρήγγειλα μια καινούργια ram από το eshop και χθες μου ήρτε. Αυτό που μου στείλανε όμως η ram δεν είναι όπως τις άλλες, στο μήκος είναι ίδια αλλα στο πλάτος είναι μιση από τις κανονικές ram. Τα χαρακτηριστικά όμως είναι ακριβώς τα ίδια με τις alls μου τις ram. άμα την συνδέσω στο κανονικά στην μητρική το pc κολλάει όταν ανοίγει εκεί που φορτώνουν τα windows. Μήπως αυτή η ram που μου στείλανε είναι για laptop? Η ram πρέπει να είναι ίδια σε μήκος, αριθμό pins και χαρακτηριστικά (π.χ. PC100). Αν όπως λες είναι ίδια και είσαι σίγουρος ότι είναι συμβατή με την μητρική σου, τότε άφησε μόνο αυτή τη μνήμη και κάνε memtest μήπως η μνήμη έχει πρόβλημα. Αν θες παραπάνω λεπτομέρειες, εδώ είμαστε.
gallaki Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Λοιπόν και οι 2 είναι 1GB PC2 - 5300 CL5 240 - Pin DIMM Αυτό γραφουν στο κουτί. Το MemTest που θα το βρω ---------- Προσθήκη στις 12:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:10 ---------- Να και η μονη διαφορα που έχουνε οι μνήμες. A ! και αυτά τα μαύρα η μικρή τα έχει μονο από την μια μεριά.. http://img810.imageshack.us/img810/4969/dsc00029t.jpg
hackerW32 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 απλώς είναι αλλιώς σχεδιασμένη τα μαύρα είναι οι μνήμες δεν νομιζω να είναι αυτό το πρόβλημα πόσες θέσεις έχει η μητρική σου? δοκίμασε να του αλλάξεις θέση ή να την βάλεις μόνη της
gallaki Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Τελικά όλα ok, την έβαλα στην αρχή μονη της σε άλλη θέση και άνοιξε κανονικά, μετά σύνδεσα και τα αλλα 3 dimm και όλα ok ανοίγει κανονικά το pc.... Χριστός και απόστολος!
hackerW32 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 ναι αυτό είπα και εγώ όταν το είχα πάθει με το δικο μου για ποιον λόγο γίνετε αυτό μην με ρωτήσεις.. αυτά τα πράγματα είναι διαβολικά ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.