d3m0n Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Διάβασε το review και μετά κρίνε. Άμα δεις το φτάσαν στα όρια του και έσβηνε και δεν ξανάναβε ποτέ. Αλλά μην στα λέω εγώ κάνε έναν κόπο και διάβασε με λεπτομέρεια το review. Με 600W φορτίο και ΚΑΗΚΕ. Και το thelab.gr είναι απ' τα καλύτερα sites για review τροφοδοτικών στον κόσμο, λόγω του fagana. Ενώ οι εταιρίες στο εξωτερικό δεν σπονσοράροντε...
dimitrisak Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 εγω εχω το coolermaster....ακριβως αυτο...με εχει βγαλει ασπροπροσωπο οσο καιρο το εχω....(χτυπα ξυλο μην γινει τιποτα)και το τεστ του OCCT ετρεξε μια ωρα....ολα comple...
d3m0n Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Ναι αλλά το σύστημα σου σε load δεν παίζει να καταναλώνει πάνω από 350W. Υποτίθεται πως τα ποιοτικά τροφοδοτικά πολλές φορές στην πραγματικότητα βγάζουν και παραπάνω Watt απ' όσα αναφέρονται. Στο συγκεκριμένο test το 620άρι όχι μόνο δεν μπόρεσε να βγάλει παραπάνω, αλλά απ' τα 580W και μετά άρχισε τα κόλπα όπου και στα 600W τα 'φτυσε.
sozz Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 αν δεν κανω λαθος σε αυτο το τροφοδοτικο εχει 2χ5850 κλοκαρισμενο 955 και ποσα ανεμιστηρακια πανω ο lionheart και του παει τελεια
sozz Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Ναι ωραία, και; τι αλλο θες απο ενα 620αρι τροφοδοτικο? 2χ gtx 480?
d3m0n Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Ωραία. Ας πάρουμε ένα παράδειγμα. Παίρνω 3 no-name τροφοδοτικά, και τα συνδέω στο ίδιο pc. Τα 2 σκάνε, το ένα σε 1 μήνα το άλλο σε 6 μήνες, και το άλλο δουλεύει 2 χρόνια απροβλημάτιστα. Πιο είναι το συμπέρασμα;
sozz Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 οτι αυτο που κραταει περισσοτερο ειναι καλο αλλα μην κοιτας μονο ενα οπως αυτο που εκανες review παρε δεκα κανε τα ιδια τεστ και εαν και τα 10 σου σκασουν τοτε οκ η cm εχει το προβλημα... γιατι απο οτι βλεπω επεσες σε καμια πατατα τροφοδοτικο για αυτο σου την επαθε εγω το εχω 1,5 χρονο και ειναι μια χαρα
Nik.K Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Διάβασε το review και μετά κρίνε. Άμα δεις το φτάσαν στα όρια του και έσβηνε και δεν ξανάναβε ποτέ. Αλλά μην στα λέω εγώ κάνε έναν κόπο και διάβασε με λεπτομέρεια το review. Με 600W φορτίο και ΚΑΗΚΕ. Και το thelab.gr είναι απ' τα καλύτερα sites για review τροφοδοτικών στον κόσμο, λόγω του fagana. Ενώ οι εταιρίες στο εξωτερικό δεν σπονσοράροντε... Μετα απο αυτο το σχολιο δεν μπορω να πω κατι περισσοτερο....Μου θυμησε οταν ελεγαν πως τα τροφοδοτικα ενως Ελληνα ( Δεν θυμαμαι τωρα το nickname του ) ηταν φοβερα, σουπερ ντουπερ κτλ κτλ κτλ....Στο τελος η εταιρεια που τα φτιαχνει ειναι η Seventeam και οχι ο ιδιος οπως ισχυριζοταν..... Εγω συνεχιζω να μην εμπιστευομαι οτιδηποτε Εγχωριο οσο αφορα τα PC, εσυ μπορεις να κανεις οτι θελεις
d3m0n Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Το απ' τα καλύτερα ήταν υπερβολή έχεις δίκιο. Αλλά αξιόπιστο είναι τουλάχιστον. http://www.hardwaresecrets.com/article/Hardware-Secrets-Power-Supply-Test-Methodology/522/7
sozz Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 ΥΓ πιστευω για να κανεις ενα τετοιο review για ενα τροφοδοτικο μονο και μονο για να πεις οτι ειναι μουφα πρεπει να χαλασεις καμια 10αρα και να τα δεις οχι μονο ενα και βγαζεισ το συμπερασμα με την μια... δεν νομιζω να υπαρχει εταιρια που να μην εχει βγαλει χαλασμενα προιοντα οτι σου κατσει ειναι εσενα εκατσε μουφα και πεθανε γρηγορα για αυτο υπαρχει και η αποδειξη. αυτα ηθελα να πω τελευταιο μηνυμα μου
d3m0n Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 ΥΓ πιστευω για να κανεις ενα τετοιο review για ενα τροφοδοτικο μονο και μονο για να πεις οτι ειναι μουφα πρεπει να χαλασεις καμια 10αρα και να τα δεις οχι μονο ενα και βγαζεισ το συμπερασμα με την μια...δεν νομιζω να υπαρχει εταιρια που να μην εχει βγαλει χαλασμενα προιοντα οτι σου κατσει ειναι εσενα εκατσε μουφα και πεθανε γρηγορα για αυτο υπαρχει και η αποδειξη. αυτα ηθελα να πω τελευταιο μηνυμα μου Το κάνουν πολλοί αυτό, ε;
pano Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 d3mOn έστω υιοθετώντας τυφλά το συγκεκριμένο review στην πραγματικότητα το μόνο επιλήψιμο στο cm620 είναι ότι δεν δούλεψε ή δεν έχει(κακώς γιατί αναφέρει στα specs του οτι έχει) η προστασία υπερφόρτωσης(OLP)(όχι βέβαια ότι αυτό είναι αμελητέο αλλά όμως δεν το κάνει και κακό τροφοδοτικό από την στιγμή που δίνει ότι υπόσχεται.) Απόσπασμα από το review: "To PSU αρχικά αρνιώταν πεισματικά να δουλέψει με φορτίο άνω των 580W. Μετά από λίγο στρώσιμο με τον Fagana όμως, δούλεψε κανονικά μέχρι το μέγιστο φορτίο του (620W). Όταν φτάσαμε στο CL2 test, μετά από κανά 5λεπτο σε φορτίο 600W και με τις θερμοκρασίες που φαίνονται στον πίνακα το PSU έκλεισε. Στην αρχή νομίσαμε ότι επενέβη η θερμική προστασία (όχι η πυροσβεστική ) και ότι μετά από λίγο θα επανερχόταν για τη συνέχιση των δοκιμών. Εντέλει αποδείχτηκε ότι το PSU τα έκαψε στην κυριολεξία!! Γι΄αυτό το λόγο δε θα παραθέσουμε αποτελέσματα για τις δοκιμές low load και transient μιας και δεν προλάβαμε να τις πραγματοποιήσουμε. Το γεγονός τώρα ότι το PSU που είχαμε στα χέρια μας κάηκε με μόλις 60W περίπου μεγαλύτερο φορτίο από αυτό που δηλώνει η CM ως μέγιστο, στα +12V, σημαίνει ότι δεν υπάρχει Over Load προστασία (OLP), η ύπαρξη του οποίου δηλώνεται στα χαρακτηριστικά του εν λόγω PSU. Όσον αφορά τώρα τα αποτελέσματα του παραπάνω πίνακα, στο CL1 test η κόκκινη ένδειξη των 12V μαρτυρά group regulation. To Voltage regulation μέχρι και το test 5 κυμαίνεται σε αρκετά καλά επίπεδα αλλά στο test 6 παρατηρούμε μια αρκετά μεγάλη πτώση στα +12V, κάτι που δείχνει ότι ζορίζεται αρκετά το M620, με 45Α φορτίο στο συγκεκριμένο rail. Τέλος, το efficiency καλύπτει τις προδιαγραφές του 80 Plus Bronze και αποτελεί ίσως το καλύτερο χαρακτηριστικό του M620".
Nik.K Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Το κάνουν πολλοί αυτό, ε; Δεν θελεις να ξερεις ποσα τροφοδοτικα για τεστ εχουν περασει απο τα χερια μου. Οπως ειπα το να καψεις δεν ειναι δυσκολο, το να το φτασεις στα ορια του και να τα ξεπερασεις χωρις να το καψεις θελει προσπαθεια. Προσωπικα εχω τεσταρει καμια 50αρια τροφοδοτικα στην ζωη μου, απο 450W μεχρι και 1250W, ποτε δεν μου καηκε ουτε 1 και δεν προκειται να μου καει γιατι απο το να τα συνδεω σε ενα εξαρτημα και να τα ταιζω με ρευμα προτιμω να τα συνδεω σε αλληθινο PC ( προσθετωντας η αφαιρωντας καθε φορα εξαρτηματα ) ωστε να δινω και αληθινα αποτελεσματα. Αν και παραδεχομαι το οτι να εχεις μια συσκευη να τα συνδεεις πανω της και να ρυθμιζεις το φορτιο ειναι ο πλεον ευκολος και γρηγορος τροπος, δεν ειναι ομως και τοσο ορθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.