rafail1994 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Tα μισά psu της corsair είναι φτιαγμένα από CWT, την ίδια CWT που φτιάχνει και την toughpower σειρά της thermaltake.Tα άλλα μισά είναι από Seasonic, ένα σκαλί παραπάνω imho. αυτο δεν το ηξερα για να πο την αληθεια οποτε καταληγουμε στο συμπερασμα οτι τα corsair εχουν ιδια ποιοτητα κατασκευης με τα thermaltake
liopyr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Κατ'αρχήν, αν υπάρχει υποψία μαγειρέματος κάποιου review, μπορεί ο καθένας εύκολα να το διαπιστώσει διαβάζοντας ένα δεύτερο, ένα τρίτο review για το ίδιο προϊόν. Θεωρώ πως δύσκολα κάποιο site θα ρισκάρει την αξιοπιστία του με αυτόν τον τρόπο ανέκαθεν, το να το κάνουν όμως όλα μαζί είναι κάπως απίθανο. Επίσης, μία φιλική συμβουλή. Το να επαναλαμβάνεις με κάθε ευκαιρία πως είσαι του χώρου, κάνεις review, έχεις παρεδώσε με εταιρίες-κατασκευαστές που σου φέρνουν τα τάδε και σου υπόσχονται τα δείνα δεν δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στα επιχειρήματά σου, αντιθέτως φαίνεται σαν προσπάθεια αντικατάστασης αυτών επειδή δεν είναι βάσιμα. Όποιος γνωρίζει δεν έχει την ανάγκη να το αυτοπροβάλει, φαίνεται από μόνο του. ---------- Προσθήκη στις 14:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:14 ---------- αυτο δεν το ηξερα για να πο την αληθεια οποτε καταληγουμε στο συμπερασμα οτι τα corsair εχουν ιδια ποιοτητα κατασκευης με τα thermaltake Κάποια Corsair με κάποια Thermaltake, ναι.
rafail1994 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Επίσης, μία φιλική συμβουλή. Το να επαναλαμβάνεις με κάθε ευκαιρία πως είσαι του χώρου, . αυτο για μενα το ειπες για μενα??????{{{η για καποιον αλλο φιλο????}}}
Nik.K Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Για μενα το λεει συγχεοντας το οτι αναφερω πως ξερω περισσοτερα για τον χωρο απο οτι οσοι απεχουν με το οτι το κανω για αυτοπροβολη.
yiannis_1 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Και εγώ συμφωνώ με τον liopyr. Από sites εμπιστοσύνης πρώτο βάζω το hardsecr αλλά όχι πως έχω ψάξει πολύ όλα τα υπόλοιπα. Τώρα που αναφέρθηκαν εδώ θα ρίξω ένα βλεφαρο και στα υπόλοιπα. Νίκο για αυτά που λες ένα έχω να πω η δεν βάζεις load η δεν τραβάνε watt τα μηχανήματα σου η έχεις πέσει με τα μούτρα σε high class psu. Τα τροφοδοτικα καίγονται αβερτα κάτι που το ένιωσα και εγώ με τον άσχημο τροπο όταν είδα να σκάει δυναμιτακι το axp που είχα 3 χρόνια μέσα σε 6 λεπτά occt psu test. Ευτυχώς πήγε μόνο του.
Nik.K Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Απο ποτε η AXP εβγαζε ποιοτικα PSU ? Αν θυμαμαι καλα χρεωκοπησε 3 φορες και πλεον εχει κλεισει τελειως, εκτος αν την εξαγορασαν παλι. Ποτε δεν τεσταρω "φτηνα" και μη επωνυμα τροφοδοτικα πραγμα που αναφερα και πριν, το θεωρω χασιμο χρονου εφοσον δεν εχω αρκετο ελευθερο χρονο. Ακομα και εδω οταν μιλαω στα αλλα μηχανηματα τρεχουν OCCT και Benchmarks. Οταν ομως ενα τροφοδοτικο γραφει 750W και με OCCT φτανει το συστημα να χτυπαει συνεχομενα 830W και στιγμιαια 850+ για 1 ωρα και αυτο το τροφοδοτικο δεν κανει κιχ για μενα εστω αυτο λεει πολλα. Φυσικα γινεται χρηση πολυμετρου/προγραμματων καθως και dBA μετρου προκειμενου να εχω και τα νουμερα στα χερια μου. Φυσικα οταν μου ερχονται 1200W τροφοδοτικα εκει τρωω κολημα αφου πανω απο 900W δεν εχω καταφερει να τραβηξω ποτε αλλα και παλι 1 ωρα με OCCT στα 900W ακομα και αν το τροφοδοτικο ειναι στα 1200W δεν ειναι κατι μικρο. Σιγουρα με ενα Chroma θα μπορουσα να τραβηξω και 1300 και 1400W απο ενα τετοιο τροφοδοτικο, προς το παρων ομως δεν μπορω να διαθεσω κατι χιλλιαδες ευρω για να αποκτησω ενα και δεν πιστευω πως συμφερει κιολας εκτος αν κανω οτι κανουν οσοι τα εχουν, δλδ να μου το στειλει καποια εταιρεια σαν "sponsorship" πραγμα που προσπαθω να μην κανω αφου οπως ειπα μετα δεν μπορεις να εισαι και τοσο αντικειμενικος. Το ιδιο θα μπορουσα να κανω οταν τεσταρω καρτες γραφικων, εκει προτιμησα ομως να τα σκασω για να αγορασω 30αρι μονιτορ παρα να μου στειλουν απο εταιρεια. Το ειπα και πριν, οσοι δεν ειναι στον χωρο, οσοι απλα διαβαζουν και βγαζουν συμπερασματα σιγουρα δεν μπορουν να εχουν μια σφαιρικη αποψη των πραγματων και καλο θα ηταν να μην ειναι τοσο "κατακριτεοι" σε μερικα θεματα.
yiannis_1 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Αυτό εδω Nick http://www.hardwaresecrets.com/article/Thermaltake-TR2-RX-750-W-Power-Supply-Review/902/7 και αυτό http://www.hardwaresecrets.com/article/Cooler-Master-eXtreme-Power-Plus-600-W-Power-Supply-Review/1034/7 είναι θεωρητικά καλά τροφοδοτικά, το ένα ακριβό και το άλλο μεσαίο και σύμφωνα με αυτά που λες, κάποιος μπορεί να πιστέψει πως επειδή είναι και επώνυμα μπορούν να δουλέψουν overloaded καμιά 100στή Watt πάνω χωρίς θέμα. Ελα όμως που στα τεστ του Hsecr γίναν κάρβουνο πριν βγάλουν καν τα ονομαστικά τους watt... Και εδω εχω 2 ερωτήσεις για αυτό που λες εδω. Ποτε δεν τεσταρω "φτηνα" και μη επωνυμα τροφοδοτικα πραγμα που αναφερα και πριν, το θεωρω χασιμο χρονου εφοσον δεν εχω αρκετο ελευθερο χρονο. 1ον) Πες μου πια τεστάρεις τέλος πάντων να σου πω γιατί εχεις σχηματίσει την άποψη σου, ή οποία ότι και να λες για μένα παραμένει άποψη σου. Εγω προσωπικά θα πάω με αυτούς που εμπιστεύονται τα sites που πραγματοποιούν psu tests με ειδικό εξοπλισμό μέχρι καψίματος ή ασφαλούς κλεισίματος για προστασία. 2ον)Γιατί τα τεστάρεις... PS. To AXP ήταν πολύ ωραίο τροφοδοτικό (για όσο ήταν). Με κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο για 3 χρόνια 24/7 με διάφορους Dual Core Clocked, με πολύ ωραία και σταθερά ρεύματα, πολύ παιχνίδι και πειραματισμούς με το hardware, χωρίς κανένα καμένο component. Απλός οπως αποδείχθηκε όταν έπεσε ο QX και η NV GTX260 και έπρεπε να δώσει αυτά που έγραφε πάνω, ήταν απο αυτά που καίγονται... Αυτά είναι μια ολόκληρη κατοιγορία και πολλά βλέπω να κυκλοφορούν στην αγορά ακόμα και κάτω απο πολύ τρανταχτά brand names. Και γι αυτό κάνουμε και αυτή τη συζήτηση εδώ να μην αγοράσει κάτι κάποιος απο έξω κούκλα και απο μέσα πανούκλα. Υπάρχουν τροφοδοτικά των 30-60 ευρό που θεωρητικά είναι γτπ αλλά τουλάχιστον όταν χαρακτηρίζονται safe απο ενα site σαν το HS πχ. http://www.hardwaresecrets.com/article/ASUS-Atlas-A-45GA-450-W-Power-Supply-Review/1035/9 http://www.hardwaresecrets.com/article/Cooler-Master-Elite-Power-400-W-Power-Supply-Review/975/8 για μένα είναι μια μικρή παραπάνω εγγύηση τέλος.
Nik.K Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Παντα τεσταρω τις High End σειρες των εταιρειων, Seasonic, Channel Well, Antec, Thermaltake, Corsair, Enermax, Scythe, Cooler Master, In Win, Seventeam, Nexus, RaptoxX και γενικα απο οποια εταιρεια κατασκευαζει η εστω δινει σε αλλη εταιρεια να κατασκευασει πολυ καλα τροφοδοτικα. Οσο για ρευματα σπανια τεσταρω κατι κατω απο 750W και ποτε κανενα δεν ειχε θεμα με 100W παραπανω overload. Μαλιστα καποια 650W βγαζαν 850W στιγμιαια για την πλακα τους, αυτο ειναι 200W πανω. Τωρα αν με το να καψω μερικα low-mid end τροφοδοτικα γινω μαγκας τοτε παω πασο, φερτε μου οσα θελετε να δειτε πως καιγονται και σε τεστ με συστημα και οχι μοναχα με Chroma. Απλα θεωρω πως δεν ειναι μαγκια να καψεις ενα τροφοδοτικο, μαγκια ειναι να το φτασεις στα ακρα του Χωρις να το καψεις.
yiannis_1 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Eγω δεν τεστάρω τπτ μετά το σοκ του AXP. Και το OCCT το έσβησα το γμπρόγραμμα. Αν είναι να πεθάνει κάτι απο δω και πέρα να πεθάνει πάνω στη μάχη τιμημένα. Πάνω σε καμιά virtual ειδική σαν τα αμάξια που οδηγούσε ο αήμνηστος colin. Ή έστω σαν ηρωικός πολεμιστής σε κανά Ghost Recon-Battlefield-COD :lol:
Septum Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 To corsair 750hx για την εξης συνθεση ειναι υπερβολη? x4 955,1χ5850(και αργοτερα ισως δευτερη),4gb ocz black edition,crosshair iv,wd black 1tb.Γενικοτερα αν τα watt ειναι παραπανω υπαρχει μειονεκτημα?Θα καιει παραπανω η παιρνει οτι χρειαζεται?
yiannis_1 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Ξεφύγατε από το θέμα... Βαρετό ήταν ούτος η άλλος ο καθένας έμπαινε στο πλαίσιο και στο eshop και έβαζε link απο κάποιο τούμπανο psu που πάντα θα ήθελε και ποτέ δεν είχε. To corsair 750hx για την εξης συνθεση ειναι υπερβολη? x4 955,1χ5850(και αργοτερα ισως δευτερη),4gb ocz black edition,crosshair iv,wd black 1tb. Υπερβολικό νομίζω, αλλά κατανάλωση δεν κάνει παραπάνω ενα μεγάλο psu. Το αντίθετο μάλλον. Στα λιγότερα w που θα του ζητάς θα εχει πολύ ψηλό efficiency και χαμηλότερη κατανάλωση απο ενα άλλο που θα ζοριστεί να βγάλει τα ίδια watt. Πάρε το 450VX και μην κάνεις ποτέ sli - CF...
Septum Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Βαρετό ήταν ούτος η άλλος ο καθένας έμπαινε στο πλαίσιο και στο eshop και έβαζε link απο κάποιο τούμπανο psu που πάντα θα ήθελε και ποτέ δεν είχε. Υπερβολικό νομίζω, αλλά κατανάλωση δεν κάνει παραπάνω ενα μεγάλο psu. Το αντίθετο μάλλον. Στα λιγότερα w που θα του ζητάς θα εχει πολύ ψηλό efficiency και χαμηλότερη κατανάλωση απο ενα άλλο που θα ζοριστεί να βγάλει τα ίδια watt. Πάρε το 450VX και μην κάνεις ποτέ sli - CF... 450 ειναι παρα πολυ μικρο,θελω να κανω overclock και δεν προκειται να αντεξει.Για crossfire/sli δεν το προοριζω αλλα επειδη ποτε δε ξερεις ηθελα να ειμαι καλυμμενος.Το 650 νομιζω στην χειροτερη.
yiannis_1 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Γιατί δε μπαίνεις στο site της corsair εχει ενα πρόχειρο τεστάκι http://www.corsair.com/default.aspx και στα components που έδωσες ακόμα και με oc cpu-vga βγάζει. Your system requires a bit more power than average. As a power user, any of these recommended supplies would work well for you. Και προτείνει όλα τα psu της απο το 550 και πάνω. Χωρίς oc κάνουν όλα.
rafail1994 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Βαρετό ήταν ούτος η άλλος ο καθένας έμπαινε στο πλαίσιο και στο eshop και έβαζε link απο κάποιο τούμπανο psu που πάντα θα ήθελε και ποτέ δεν είχε. . {{{{{η ερώτηση μου ήταν ποιο τροφοδοτικό μου προτείνεται για το σύστημα μου }}}}}} Ο λόγος ήταν για να μου πείτε απόψεις για το συγκείμενο τροφοδοτικό που έβαλα αλά και για αλλά που είναι καλά για να αποφασίσω ποιο θα καλύψει της ανάγκες μου!!!!! Ευχαριστώ για της απάντησης ;);) Τελικά κατέληξα στο corsair 850W!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.