Προς το περιεχόμενο

Ποιο τροφοδοτικό????

rafail1994

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οχι μια χαρα εισαι, μπορει σε 2 χρονια τα 850 να ειναι Mainstream μην καθεσαι και ακους τι λεει ο καθενας. Εκτος αν φυσικα δεν χαλιεσαι να τα ξανασκασεις αν μετα απο καιρο τα 750 δεν ειναι αρκετα.

Δημοσ.
Οχι μια χαρα εισαι, μπορει σε 2 χρονια τα 850 να ειναι Mainstream μην καθεσαι και ακους τι λεει ο καθενας. Εκτος αν φυσικα δεν χαλιεσαι να τα ξανασκασεις αν μετα απο καιρο τα 750 δεν ειναι αρκετα.

Και μένα αυτή ήταν η σκέψη μου για αυτό σκεφτόμουν να πάω σε 850W

Δημοσ.
Οχι μια χαρα εισαι, μπορει σε 2 χρονια τα 850 να ειναι Mainstream

Μου φαίνεται τραγικό ακόμα και σαν σκέψη.

Όλα φτιάχνονται με την λογική να καίνε λιγότερο λάμπες-αυτοκίνητα-πλυντήρια-λέβιτες-κουζίνες-πλυντήρια κτλ.

Γιατί συμβαίνει αυτή η ανωμαλία στα pc δεν μπορώ να το καταλάβω.

Δεν είναι μόνο τα λεφτά για το psu που λυπάμε, αλλά κυρίως ότι δεν είναι το λογικότερο να φτιάξεις ενα pcάκι και να τραβάει στα ζόρια 700αρια και 800άρια.

PC θα έχουμε ή σόμπα ελαίου...

Ελπίζω με την ανάπτυξη των ultra portable συσκευών (tablets-smartphones-netbooks) να στρώσουν λίγο τα πράγματα.

Το ίδιο πάει και στις ανάγκες ψύξης και στο μέγεθος τους.

Αντί να πάμε απο midi στα πιο κομψα mini-micro cases αναγκαζόμαστε σε γομαρόκουτα και γκουμούτσες ψύκτρες με όλο περισσότερα και μεγαλύτερα fans στα desktop για να εχουμε γκάζι...

Δεν ξέρω αν φταίνε οι εμμονές σε backward compatibility και σε αρχιτεκτονικές 30ετίας.

Πάντως κάτι πάει πολύ λάθος...

Δημοσ.

Οτι ναναι βλακειες...το οτι ολες οι εταιριες παγκοσμιος κοιτανε τα προιοντα τους να ειναι οσο το δυνατον λιγοτερο ενεργοβορα δεν μας λεει τιποτα ε?

Τα 850 για ενα συστημα χωρις sli/cf ειναι πεταμα χρηματων και αρηστο σε σχεση με ενα ποιοτικο psu μικροτερης παρεχομενης ισχης

Και προφανος Nik.k δεν εχεις ιδεα απο καταναλωση ρευματος και απο απαιτηση ισχυς στα συστηματα

Τα 750 και τα 650 και τα 550 θα ειναι υπεραρκετα για ενα συστημα με μονες καρτες και σε ενα και σε 2 χρονακια απο τωρα

Σε ενα pc εχω ενα 525 enermax εδω και 5 χρονια και τωρα οδηγει μια 5850 και πριν μια x1950 pro οποτε μην ακουω βλακειες

Δημοσ.

Αν ξερεις να διαβαζεις (υποθετω πως ναι) θα ειδες πως το παιδι σκεφτεται για διπλες καρτες στο αμεσο μελλον.

Τωρα οσο για το λιγοτερο ενεργοβορα....Που ζεις ? Μηπως σε καποιον πλανητη που Δεν υπαρχει η ATI 5970 και η επερχομενη διπλοπυρηνη NVIDIA ?

Δικιο εχεις, ολοι λενε βλακειες ενω εσυ λες "εξυπναδες".

Δημοσ.

Προφανως και δεν διαβασες τη 2η προταση

Υπολογισε μονος σου το ποτε δεν θα ειναι αρκετη η μια 5870 και αν τοτε θα χρειαζεσαι 2η

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδιά καλημέρα τελικά κατέληξα στο corsair hx 850W εχτες το έβαλα στο pc και δούλευε κανονικά σήμερα καθώς πήγα να ανοίξω το pc δεν άνοιγε παραξενεύτηκα και το έβαλα και στο άλλο μου pc και έκανε ακριβός τα ιδία .Η ερώτηση μου είναι μπορώ να κάνω κάτι για να δω τι φταίει και αν μπορώ να το διορθώσω η να το πάω πίσω από όπου το πήρα για αλλαγή :-)

Δημοσ.
παιδιά καλημέρα τελικά κατέληξα στο corsair hx 850W εχτες το έβαλα στο pc και δούλευε κανονικά σήμερα καθώς πήγα να ανοίξω το pc δεν άνοιγε παραξενεύτηκα και το έβαλα και στο άλλο μου pc και έκανε ακριβός τα ιδία .Η ερώτηση μου είναι μπορώ να κάνω κάτι για να δω τι φταίει και αν μπορώ να το διορθώσω η να το πάω πίσω από όπου το πήρα για αλλαγή :-)

αφου δεν δουλευει και στα 2 πισι τοτε απευθειας πισω και αλλαγη με σφραγισμενο καινουριο... εννοειτε δεν αγγιζεις το τροφοδοτικο για να μην χαθει η εγγυηση.

Δημοσ.

εγω εχω παρει ενα 550 αρι seasonic θεωρουνται τα καλυτερα νομιζω..φτιαχνουν και τα corsair νομιζω..

και οντως ειναι αθορυβο βαρυ ,συμπαγες,,αλλο πραγμα,,και οχι modular..αυτα ειναι προβληματικα πιστευω..τα καλωδια πρεπει να εχουν καλη επαφη μεσα στο κουτι..

δειτε εδω

http://www.skroutz.gr/c/30/psu-trofodotika.html?keyphrase=seasonic

Δημοσ.

και κάτι που ξέχασα να πω είναι ότι οταν έκλεισε μετά το μόνο που έκανε είναι όταν πατούσα το κουμπί του pc να προσπαθεί να ανοίξει και να κλίνει

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά μετά από την μεγάλη καθυστέρηση λόγο τον φορτηγατζήδων τελικά μου το αντικατέστησαν με καινούριο. Δείτε και κάποιες foto μέσα στο κουτί .

[ATTACH]36292[/ATTACH]

[ATTACH]36293[/ATTACH]

[ATTACH]36294[/ATTACH]

Δημοσ.

Τελικά μετά από την μεγάλη καθυστέρηση λόγο τον φορτηγατζήδων τελικά μου το αντικατέστησαν με καινούριο. Δείτε και κάποιες foto μέσα στο κουτί .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...